• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Content Manager

Sm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه
سوالی که من داشتم در مورد Content Manager ها بود. نحوه کار با اونها امکاناتشون و .... کلاً یه توضیح اجمالی.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
سلام.
سعي مي كنم به زودي (خدا ميدونه كي!) در مورد اين امكانات و نحوه كار با اونا در قسمت آموزش سايت بنويسم.
يه مشكل كوچيك دارم و اونم كمبود وقت!!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يعني مديريت محتوا!! يه وب سايت يه قيافه و رنگ و شكل و اينا داره كه اين يك بخشه ولي به جز اين چيزا مطالب و نوشته و محتوا و غيره هم داره.. حالا اين مطالب رو چطور بايد كنار هم چيد؟ چجوري ميشه سايتمون رو سريع به روز كنيم؟ مطالب قبلي چطوري بايد آرشيو بشن و يا موضوع بندي بشن؟ اين وسط اگه يكي بخواد لابلاي مطالب سرچ كنه چجوري اين كار رو بكنه؟ .. چجوري بايد فرضا يك گالري عكس بسازيم كه راحت بشه يك عكسي بهش اضافه كرد و يا راحت حذف كرد؟ نشريه اگر بخوايم بسازيم با چي بسازيم؟ چجوري اطلاعات رو طبقه بندي كنيم و دسته بندي كنيم؟

من يك سري سوال پرسيدم كه يك جورايي جواب به اون سوال اولي ميده.. حالا اين فعلا داشته باش تا احسان وقتش باز شه چون مطمئنا مطلب خوبي تهيه ميكنه.. چرا كه ميخواد توي اون بخش اموزش بذاره و اونجا مطالبش مرتب هستش..

بالا