• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CPU سرور رو چطور میشه سوزاند؟

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
رفیق ما در دیار کفر یک شرکت هاستینگ داره
من بهش گفتم که شما CPU دسکتاپ رو در سرور قرار نده بخاطره اینکه یک خیر ندیده ای میتونه اورکلاک کنه و اون رو بسوزونه
این آدم هم که از لحاظ اخلاقی خیلی شبیه افتک هست :D یه سری اصطلاحات علمی بی سر و ته برای من آورد که چنین عملی امکان پذیر نیست و از این حرفها
خلاصه شرط گذاشتیم که من یک هفته وقت دارم CPU سرور را بسوزانم
اگر موفق نشم 2 برابر قیمت CPU باید بهش بدم
اگر بردم! 2 برابر قیمت آن به من پول میده!

از متخصص های پیتی دعوت به عمل میاد که راهنمایی کنند تا افتخار را کسب کنیم

من دسترسی یک مشتری معمولی به سرور را دارم ( دسترسی فیزیکی ندارم وگرنه یه پارج آب میریختم روش :p)

Windows Server 2012 R2 هست
CPU : i7 6700K

با نرم افزار اورکلاک اینتل سعی کردم ولتاژ را ببرم بالا ولی سرور هنگ میکنه مجبور میشم خاموش روشنش کنم.

به من دسترسی از طریق ریموت دسکتاپ RDP
و KVM/IP داده شده است

هم اکنون منتظر یاری سر سبزتان هستیم
cdesk.JPG

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
پولات رو جمع کن یک هفته دیگه پرداخت دارید :D

امکان سوزوندن پردازنده سرور بصورت نرم افزاری کمتر از 1% است !
اگر کنترل سرعت فن امکان پذیر باشه میتوانید دور فن رو به حداقل محدود کنید و بعد با پرکردن 100% cpu منتظر افزایش دما و سوختنش باشید !
البته این هم شانسی هست ! چون نمیتونید داغ نگه داریدش صرفا یه شوک در حد آستانه تحمل هست چون سر یه درجه حرارتی خود مادربورد کل سرور رو خاموش میکنه ... خود سیستم عامل هم همین کار رو پیش بینی کردن انجام میده ... کلا من فکر نمیکنم بتونی همچین کاری کنی ولی تلاشت رو بکن o_O شاید شانس باهات همراه بود و همه چیز دست به دست هم داد ...

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
رفیق ما در دیار کفر یک شرکت هاستینگ داره
من بهش گفتم که شما CPU دسکتاپ رو در سرور قرار نده بخاطره اینکه یک خیر ندیده ای میتونه اورکلاک کنه و اون رو بسوزونه
این آدم هم که از لحاظ اخلاقی خیلی شبیه افتک هست :D یه سری اصطلاحات علمی بی سر و ته برای من آورد که چنین عملی امکان پذیر نیست و از این حرفها
خلاصه شرط گذاشتیم که من یک هفته وقت دارم CPU سرور را بسوزانم
اگر موفق نشم 2 برابر قیمت CPU باید بهش بدم
اگر بردم! 2 برابر قیمت آن به من پول میده!

از متخصص های پیتی دعوت به عمل میاد که راهنمایی کنند تا افتخار را کسب کنیم

من دسترسی یک مشتری معمولی به سرور را دارم ( دسترسی فیزیکی ندارم وگرنه یه پارج آب میریختم روش :p)

Windows Server 2012 R2 هست
CPU : i7 6700K

با نرم افزار اورکلاک اینتل سعی کردم ولتاژ را ببرم بالا ولی سرور هنگ میکنه مجبور میشم خاموش روشنش کنم.

به من دسترسی از طریق ریموت دسکتاپ RDP
و KVM/IP داده شده است

هم اکنون منتظر یاری سر سبزتان هستیم
مشاهده پیوست 928075

حمید جان علنن بگم نمی یتونی هیچ کاری بکنی خیالت راحت
فیشم بالاست ، نگاه کردی خخخخ

اما این سی پی یو های اینطوری سیستم فنشون معمولا از سیستم فنهای پر قدرت با قدرت محاسبه تغغیر دور و تنظیماتش هستند و داینامیک سرعت سی پی یوش کم و زیادش میشه ، در صورتی که شما بتونید سرور هک کنید و به حتی به سیستم سرور هم دسترسی پیدا کنید ، شما نمی توانید بسوزونید ، چرا ؟ چون این نوع سی پی یو ها در بایوس سیستم تنظیم حرارتشون اینطوریه که مثلا رفت بالای 85 سیستم ریست میشه برای اینکه بار کم شه از روش و محاسبات بیاد پائین و سیستم خنک شه و حتی در صورتی که دما یک دفعه روی بورن پروسس بره و دما ییهوییه به 95 برسه سیستم در صدم ثانیه برق رسانی پاور رو قطع میکنه و شما نمیتونید سی پی یو رو بسوزونید

من میگم همین الان برو بزن زیرش بگو ، دلم برات سوخت ولش کن و بزن زیرش :general304::general304::general304: وگرنه میخوره تو حالت

فقط یه راه دسترسی داری اونم اینه :general703: که به بایوس دسترسی داشته باشی ، و با دستکاری یه فریم ور بتونی آستانه تحمل سی پی یو رو ببر یبالا ، بعد سیستم اتو ریستارت رو پاور رو غیر فعال کنی و بد بر یداخل سیستم حالت پروسس BRUN ر و ب نرم افزار های مربوطه بزاریش و سی پی یو رو بدی تو هوا

ولی ناموسا دلت میاد این سی پی یو رو بسوزونی ؟

ویرایش شد

Last edited:

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
حداکثر کاری که میتونی بکنی اینه که عمر مفیدش رو کم کنی:(

2 برابر قیمت cpu رو بهش بده، بعد به من معرفیش کن، یجوری 3 برابر قیمت cpu سرش کلاه میذارم، با هم تقسیم میکنیم:D

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
فقط یه راه دسترسی داری اونم اینه :general703: که به بایوس دسترسی داشته باشی ، و با دستکاری یه فریم ور بتونی آستانه تحمل سی پی یو رو ببر یبالا ، بعد سیستم اتو ریستارت رو پاور رو غیر فعال کنی و بد بر یداخل سیستم حالت پروسس BRUN ر و ب نرم افزار های مربوطه بزاریش و سی پی یو رو بدی تو هوا
خوشبختانه به بایوس دسترسی دارم :D
از این اسکرین شات های زیر کدامش رو تغییر بدم سیستم آفتابه شه؟

1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG
حداکثر کاری که میتونی بکنی اینه که عمر مفیدش رو کم کنی:(

2 برابر قیمت cpu رو بهش بده، بعد به من معرفیش کن، یجوری 3 برابر قیمت cpu سرش کلاه میذارم، با هم تقسیم میکنیم:D
تو مگه دکتوره برق نیستی؟
یه فکر فاکر فوکری بکن دیگه! :D من رو حساب تو همچین شرطی بستم

• Like
Reactions: F-5

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
خوشبختانه به بایوس دسترسی دارم :D
از این اسکرین شات های زیر کدامش رو تغییر بدم سیستم آفتابه شه؟

مشاهده پیوست 928120 مشاهده پیوست 928121 مشاهده پیوست 928122 مشاهده پیوست 928123 مشاهده پیوست 928124

تو مگه دکتوره برق نیستی؟

خب تو اگه به همه چیش دسترسی داری بزن بسوزون دیگه ، ببرش رو حالتآور کلاک بعد تو ولتاژ هاش رودستکاری کن بسوزون بره پی کارش ، این سوسول بازی ها هم نمی خواد بکنی دیگه

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
تو مگه دکتوره برق نیستی؟
من یه مامور خرید دون پایه هستم:D
مشکل اینجاست که طراح اون سیستم و cpu پنجاه تا دکتر برق هستن. من حداکثر میتونم 49 تا دکتر رو شکست بدم:general304:

برو توی منوی Advanced ... CPU configuration، ولتاژش رو متناوب زیاد و کم کن ، هر 5 ثانیه یبار..شاید بسوزه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
چی شد؟ پول رو بهش دادید؟

بالا