• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Crawl شدن سایت توسط ربات گوگل ولی ایندکس دیر و بدون ریپورت در گوگل وبمستر!

khoshkelcom

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
بنده سایتی رو جدیدا راه اندازی کردم که فعلا آمارش 0 هست.
در آمار گیر می بینم که آیپی هایی که متعلق به ربات گوگل هستش هر از 20 دقیقه یک بار وارد سایت شده و به احتمال زیاد سایت را Crawl می کنن ولی مطالب هر از 4 روز یک بار توی گوگل ایندکس می شن و توی گوگل وبمستر قسمت Crawl State هم مقدار Crawl هر روز رو 0 صفحه در روز می زنه تقریبا. حالا با این تفاسیر که ربات توی سایت میاد ولی توی وبمستر تولز چیزی ثبت نمیشه نظر شما چیه؟

نکته: با جستوی عبارت site:mysite.com هم می بینم که ایندکس هام اضافه میشه و قسمت index state هم ایندکس هام زیاد میشه ولی Crawl State عدد 0 رو در روز میزنه.

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
مورد خاصی نداره ,

طی روز های آینده نرمال خواهد شد .

به فعالیتتون ادامه بدید

khoshkelcom

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی از جوابتون

البته یک موضوع رو یادم رفت که ذکر کنم. دامینی که بنده ثبت کردم بعد از ثبت و راه اندازی سایت متوجه شدم که نزدیک 9 سال عمر مفید داره و بعد از تحقیقات متوجه شدم که قبلا واسه یک فرد انگلیسی بوده که باهاش سایت گالری عکس رو راه ا ندازی کرده بوده. بعد دیدم توی گوگل وبمستر هم هی ارور 404 میاد واسم که اصلا به هیچ وجه واسه سایت من نبوده که بازهم متوجه شدم احتمالا این 404ها واسه سایت قبلی باید باشه. (البته بعد از چند بار ارور increase 404 not found یک اخطار مبنی بر متوقف شدن Crawl تا زمان حل شدن مشکلات 404 به بنده رسید و بعد هم این ماجرا شد که توی پست اول گفتم)
حال با این تفاسیر به نظرتون روی این دامین که یهو کل ماهیتش عوض شده کار کنم یا نه؟
با گوگل به مشکل نمی خورم؟

Last edited:

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
زودتر می بایست اقدام میکردید به اصلاح !

وقتی همچین دامینی میگیرید می بایست بعد از بلاک کردن کرولر ها , همه لینک های ایندکس شده را حذف کنید یعنی کل سایت را !

بعد مطالب جدید را به سایت اضافه کنید ( پست جدید ) و کرولر ها را آزاد کتید تا بیان سایت را ایندکس کنند .

..

حالا با شرایط شما , یا باید همه لینک های قبلی را دستی به گوگل بدید تا از ایندکس حذف کنه , ( اگر تعدادشون کم باشه )

یا کل سایت را از ایندکس خارج کنید و از صفر شروع کنید . ( اگر مطالب جدیدتون کم باشه )

---
تعجب می کنم که می فرمائید پست های شما داره ایندکس میشه ....

khoshkelcom

Registered User
لایک‌ها
1
اخه با جستجوی Site:mysite.com در گوگل فقط و فقط ادرسهای سایت خودم رو میاره و این یعنی اینکه از اون سایت دیگه هیچ خبری توی گوگل نیست و کل ایندکس هاش حذف شده درسته؟
ولی بعضی مواقع ارورهای 404 میاد توی گوگل وبمستر که گفتم شاید مال اون دامین قبلی بوده باشه. (شاید هم مشکل از خودم باشه. فعلا در حال بررسی هستم)

حالا سایت من از لحاظ گوگل 9 سال سابقه فعالیت داره یا این 9 سال سابقه فعالیت معکوس میشه و نتیجه منفی میده؟

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
منم دقیقا همیم مشکل رو دارم .
منتها دامین من برای خودم بود که یه مدت فعالیت کردم بعد دوباره که راه اندازی کردم برام مشکل پیش اومده .

ایندکس های قبلیم هم همه از بین رفتن ولی نمیدونم مشکل از چیه .

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
کسی نتونست راهنمائی کنه در این مورد ؟

کسی تا حالا اینجور مشکل نداشته ؟

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
كسي نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
من هم یه همچین دامینی رو تازگیا ثبت کردم که 12 سال پیش روش یه سایت بالا اومده بود ، ولی هنوز توی وب مستر تولز ثبتش نکردم ، به نظرتون این دامین بدرد می خوره ؟

بالا