• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Crysis warhead

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
crysis_warhead.jpg

System requirements:
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10

کلاهک(warhead) چیزی است با قابلیت انفجاری و قدرت سوزاندن بالا در کل می توان گفت کلاهک با سه چیز سروکار دارد خرابی،پاک سازی و سادگی. تعریفی که گفته شد نکته کلیدی است در درک مفهموم Crysis Warhead که در ادامه بازی تحسین برانگیز Crysis که در سال گذشته منتشرشد عرضه خواهدشد.به خاطر داشته باشید این نسخه ادامه داستان Crysis نخواهدبود،این یکی از سه گانه ای نیست که مدیر Crytek، Cevat Yerli قولش را داده است بلکه Warhead تنها یک داستان فرعی است که بروی یکی از شخصیت های تیم Crysis تمرکز کرده است.و از آنجایی که نام مستعار کاراکتر Psycho است باید انتظار حوادث غیرمترقبه ای را داشته باشید.

crysis_warhead_2.jpg

از خیلی جهات
Warhead یک بازی کاملا متفاوت از Crysis است.در حقیقت Warhead همان Crysis است که حالت اکشن آن تا 11 برابر افزایش پیداکرده است.یعنی بازی با تعداد زیادی از نبردهای ماهیچه ای بدون هیچگونه محدودیت در تعداد نبردهای با اسلحه و انفجار.در حقیقت نسخه اصلی Crysis در مقایسه با Warhead نیاز بیشتری به فکرکردن داشت.در Crysis از جنگل برای مخفی شدن استفاده می کردید اما در Warheadبایداین جنگل را منفجر کنید.
داستان Warhead همزمان با داستان نسخه اول آن اتفاق می افتد.شما به عنوان گروهبانMichael Psychesبه طور خلاصه Psyches ایفای نقش خواهیدکرد.کماندویی با لهجه انگلیسی که در مسیر داستان Crysis می جنگد تا اینکه بالاخره در صحنه پایان داستان Crysis ظاهرشود .یعنی بروی ناوهواپیمابری که در قسمت پایانی Crysis توسط ماشین های جنگی بیگانگان اشغال شده است.این که چگونه Psyches با مدال های شجاعت ارزشمند خود راهی خانه می شود چیزی است که داستان آن در Warhead روایت خواهدشد.داستانی که برطبق گفته سازندگان آن در امتداد داستان Crysis اتفاق می افتد.
درحالی که میلیون ها نسخه از Crysis فروخته شد و در کنارآن جوایز زیادی به این بازی تعلق گرفت Yerli می گوید هنوز جای زیادی برای پیشرفت دادن بازی باقی مانده است. و Warhead هم با تعداد زیادی از اصلاحات انجام شده روانه بازار خواهد شد ،اصلاحاتی که Warhead را به بازی قابل قبول تری نسبت به نسخه ابتدایی Crysis تبدیل خواهد کرد.
با توجه به این حقیقت که Warhead درباره Psyches ساخته شده است دست سازندگان آن در طراحی داستان بیشتر باز بوده و داستان بهتری نسبت به نسخه اول طراحی شده است.شخصیت اصلی نسخه اول بازی قهرمان بدون چهره ای بود که تمامی حوادث داستان در حالت اول شخص روایت می شد اما در Warhead سازندگان بازی بسیاری از صحنه های آن را در قالب سوم شخص بیان می کنند که Psyches درآن ایفای نقش خواهد کرد.علاوه بر این ها Psyches یک کاراکتر پر زرق و برق است."او یک نوع الماس صاف و جلا داده نشده است" این جمله ای است که طراح ارشد بازی Bernd Diemer درباره Psyches گفته است." او کسی است که دوست دارد همه چیز را منفجر کند او کسی است که دوست دارد به سرعت سراغ اصل مطلب برود و وقتی برای گفتگو و تلف کردن نخواهد داشت"
"شما به او می گویید آن قوطی دارو را برای من بیاور و او با چاقوی جنگی و یا C4 به سراغ آن خواهد رفت" این جزئی از شخصیت اوست و این چیزی است که Warhead براساس آن ساخته شده است.Psyches انفجاری ومهاجم است و این چیزی است که ما می خواهیم در Warhead به تصویر بکشیم.

crysis-warhead.jpg

توسعه دهندگان بازی یک مرحله از آن را با نام Ambush در اختیار ما قرار دادند.هواپیماهای باری در حال پیاده کردن تفنگداران هستند و صدای قطع و وصل بی سیم تمام فضا را پرکرده است،هواپیماهای جنگنده هم از چپ و راست بمب خالی می کنند.البته این ها باعث نشده Warheadبه یک بازی خطی مانند Call Of Duty تبدیل شود بلکه بازی هنوز برپایه فلسفه nanosuitهمان لباس قدرتمند Crysis بنا نهاده شده است.میدان نبرد همچنان گسترده و باز است و گزینه های زیادی برای نوع مبارزه خواهید داشت.می توانید نامرئی شوید تا اینکه درجه سلامتی شما پرشود و یا اینکه کمین کنید.از Strength برای پریدن بروی بام ساختمان ها و سپس هدف قرار دادن دشمن از بالا استفاده کنید و با استفاده از Speed می توانید مسافت های طولانی را در زمان اندکی بدوید.
از آنجایی که داستان Warhead همزمان با داستان Crysisپیش می رود دور از انتظار نخواهد بود که با درون مایه آشنا روبرو شوید چیزهایی مانند تانک و هليكوپتر.اما در کنار این ها چند وسیله نقلیه جدید هم به بازی اضافه شده است.چیز های تازه ای که ما در بازی دیدیم یک وسیله حمل ونقل پرسنل در کنار یک وسیله نقلیه پشتیبانی بود که با اسلحه های جدید تجهیز شده بودند.در بازی نوع جدیدی از Machine Gun وجود دارد که قدرت شلیک را دوبرابر خواهد کرد.
در بازی جدید، پیشرفت هایی هم صورت گرفته است به عنوان مثال برنامه نویسان Crytek یکسال گذشته را صرف بهبود عملکرد و جلوه های تصویری بازی کرده اند.به عنوان مثال Warhead از particle system و global ambient lighting system جدید بهره خواهد برد که جلوه های بازی را تا حد زیادی بهبود داده اند.در بازی جدید سطح جدیدی از جزئیات مانند واقعی شدن سطح چوب درختان و حتی سوراخ های روی پوست انسان اضافه شده که همگی آنها از طریق DX9هم قابل دسترسی هستند و این هدیه ای است به کسانی که نمی توانند سیستم عامل خود را به Vista پیشرفت دهند.
این حقیقتی است که بسیاری از بازیکنان در سال گذشته کامپیوتر خود را ارتقاء داده اند.اما تیم Crytek سعی کرده این باور ،که Crysis برای اجرا شدن به سیستم بالا و گرانقیمت احتیاج دارد را تغییر دهد.به همین منظور آنها Warhead را بروی یک سیستم 625 دلاری و بروی درجه High اجرا کردند دراین حالت بازی کاملا روان اجرا شد و برگفته تیم سازنده صحه گذاشت.
Warhead توسط استودیوی جدید Crytek در بوداپست ساخته شده است و سازندگان آن چشم اندازهای تازه ای به بازی اضافه کرده اند.این استودیو به خاطر ساخت بازی ها real-time strategy معروف شده که طبق گفته مسئولین آن این امر در توسعه بیشتر هوش مصنوعی بازی تاثیر زیادی گذاشته است.

تهیه و تنظیم : کسری
برگردان متن : یاسر

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
بازی خیلی قشنگیه . وقتی بازی میکنی تمامی عوامل محیطی زیبا و طبیعی هستند . این بازی به نظرم زیبا ترین بازی هست که تا به حال دیدم .

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
اون قبلی رو چند وقت پیش تا آخر رفتم

اینو سفارش دادم بیاد تا چند روزه دیگه میاد و ....

خیلی بازی قشنگی هست خیلی اگه این سبک بازی رو دوست دارید این خداشه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
همونطور که چند هفته پیش توی کرایسس ِ اصلی گفتم خیلی کوتاه بود ، فک کنم خوره ها 3 ساعته تا آخرش برن ...

من کرایسس اولی رو روی بالاترین ستینگ اجرا میکردم ، اینو باید روی نرمال ( نه خوب نه عالی ) بازی میکردم :blink:

Genius-Iran

Registered User
لایک‌ها
2
میدونم مدل کارت گرافیت رو گفتید، ولی من ATI 1 Gig دارم...

این بازی روش میکشه؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
البته شماره 1 اين بازی امتيازات بسيار بالاتری نسبت به نسخه warhead گرفت.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
این رو دو روز پیش نصب کردم و دارم بازی می کنم خیلی هم رفتم جلو

ولی به جذابیت قسمت قبلی نیست نمی دونم چرا

ولی خوب خیلی خوبه همینم

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165

ولی خوب خیلی خوبه همینم

این نسخه قسمت 2 نیست ! در حقیقت یک بسته الحاقی برای کرایسیس اولی هست و داستان رو روشنتر میکنه .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438

ولی خوب خیلی خوبه همینم
طبیعیه چون گیم پلی تکراری شده. شما تو قسمت قبلی nano suite رو دیده بودید که تو هیچ بازی سابقه نداشت.
همینطور اسلحه ها و موجودات فضایی همه چی تکراری شده بود ولی باز هم خوب بود.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام
بچه ها من این بازی رو الان نصب کردم
اما برای اجرای رجیستر کد میخاد که تو اینترنت چک کنه و کد هاس توی دی وی دی که مال سریال نصب هست و ربطی به این نداره و چیزی از رجیستر کد یا پچ و ... توی دیویدی نیست.
وقتی هم از اینترنت دیسکانکت هستم میگه can not start
باید چه کنم؟
رجیستر کد رو از کجا گیر بیارم.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام
بچه ها من این بازی رو الان نصب کردم
اما برای اجرای رجیستر کد میخاد که تو اینترنت چک کنه و کد هاس توی دی وی دی که مال سریال نصب هست و ربطی به این نداره و چیزی از رجیستر کد یا پچ و ... توی دیویدی نیست.
وقتی هم از اینترنت دیسکانکت هستم میگه can not start
باید چه کنم؟
رجیستر کد رو از کجا گیر بیارم.

کرک زیر رو بگیر باید مشکلت حل بشه
PHP:
http://rapidshare.com/files/148336293/CryWarKeyCrk-Reloaded.rar

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان من امروز این بازی رو تموم کردم...کلا" سه ساعت و نیم طول کشید....چرا این قدر کوتاه بود؟

نکنه از سر و ته بازی این شرکت ها زدن؟؟

یکی که بازی رو تموم کرده منو راهنمایی کنه که خیلی مشکوکم...کوتاه ترین بازی ای بود که در تمام عمرم کردم:(

آخرش همون جاست که باید اون هیولایی که قرمز رنگ هست و شبیه عنکبوته رو بکشی و بعد هم با هواپیما کانتینر رو برداری و بزنی به چاک؟؟؟ تازه داشتم گرم می شد که دیدم....بله....credits داره نشون میده:eek:

pr1384

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تکنولوژی چیزی از جنس امروز است و فردا برای یادگیری آن دیر

بالا