• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CSS کار - نیاز به سی اس اس کار هستیم

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.
سی اس اس کار حرفه ای نیاز هست ( پروژه ای ) الان هم یکی دو تا کار خوب هست که فک کنم 5-6 ماهی کار باشه ...
فرد باید حرفه ای باشه - نوت پد هم باز کنه راحت بتونه کد بزنه و CSS 3 رو واقعا خوب بلد باشه ( جسارت نباشه اما اگر مبتدی هستید اصلا پیشنهاد ندید - چون توی کار جدی هستم شوخی ندارم با کسی - پول خوب هم میدم - نیازی به نگرانی از اون بابت نیست )
شما دوستانی هم که همینطوری این صفحه رو باز کرده اید ولی خودتون سی اس اس کار نیستید اگر کسی که واقعا این کاره هست رو میشناسید ممنون میشم معرفی کنید و اگر کارش خوب بود هدیه میگیرید.
( چیزی که مهمه اینه که اصلا نمیخوام وقت شما و خودمو هدر بدم - کار پیش بره بدون مشکل - همین )

دوستان لطفا نام و نام خانوادگیشون + شماره تماسشون رو پیغام خصوصی کنند تماس میگیرم - تشکر

Nader FN

Registered User
لایک‌ها
118
در خدمتم. شماره تماس پ.خ شد.

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از دوستان ... پست بیاد بالا ...

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
شما طراح میخولی یا فقط یکی که css بلد باشه ؟:-/

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
شما طراح میخولی یا فقط یکی که css بلد باشه ؟:-/

برای پروژه ای که الان آماده به استارت خوردن هست فقط سی اس اس کار باشه کافیه ( میدونم که معمولا بچه ها برنامه نویس + طراح یا حتی تخصص های دیگه رو همزمان دارند )
پروژه بعدی که انشالله منتظر اوکی دادن کارفرما هستیم هم طراح نیازه هم سی اس اس کار که بهتره هر دو در واقع یک نفر باشند ( برای ما و خودش هم بهتره - رشته کار از دستش خارج نمیشه اینطوری )
در کل استقبال میکنیم ...

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
برای پروژه ای که الان آماده به استارت خوردن هست فقط سی اس اس کار باشه کافیه ( میدونم که معمولا بچه ها برنامه نویس + طراح یا حتی تخصص های دیگه رو همزمان دارند )
پروژه بعدی که انشالله منتظر اوکی دادن کارفرما هستیم هم طراح نیازه هم سی اس اس کار که بهتره هر دو در واقع یک نفر باشند ( برای ما و خودش هم بهتره - رشته کار از دستش خارج نمیشه اینطوری )
در کل استقبال میکنیم ...

a word of advice : طراح و css کار رو نذار یکی باشن ! css کار باید SEO بلد باشه !
پ.ن : حیف اصفهان نیسی :دی

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
تا اینجا تشکر ... دوستان بازم هستند ؟

XEYEX

Registered User
لایک‌ها
0
در خدمت هستم، مشخصات پخ شد

marziyeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به یک نفر مسلط به سی اس اس احتیاج دارم فقط برای اینکه بتونم یک سایت را در مرورگرهای مختلف مخصوصا آی ای 7 و 8 سازگار کنم.
لطفا به من معرفی کنید.
باتشکر

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
دوست عزیز منم در خدمتون هستم.
ولی css3 اکثرا با آی ای مشکل داره ولی بازم خواستی ایدیمو ادد کن
d8ka

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام.
سی اس اس کار حرفه ای نیاز هست ( پروژه ای ) الان هم یکی دو تا کار خوب هست که فک کنم 5-6 ماهی کار باشه ...
فرد باید حرفه ای باشه - نوت پد هم باز کنه راحت بتونه کد بزنه و CSS 3 رو واقعا خوب بلد باشه ( جسارت نباشه اما اگر مبتدی هستید اصلا پیشنهاد ندید - چون توی کار جدی هستم شوخی ندارم با کسی - پول خوب هم میدم - نیازی به نگرانی از اون بابت نیست )
شما دوستانی هم که همینطوری این صفحه رو باز کرده اید ولی خودتون سی اس اس کار نیستید اگر کسی که واقعا این کاره هست رو میشناسید ممنون میشم معرفی کنید و اگر کارش خوب بود هدیه میگیرید.
( چیزی که مهمه اینه که اصلا نمیخوام وقت شما و خودمو هدر بدم - کار پیش بره بدون مشکل - همین )

دوستان لطفا نام و نام خانوادگیشون + شماره تماسشون رو پیغام خصوصی کنند تماس میگیرم - تشکر

سلام
کدوم شهر هستین؟

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

بالا