• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CSS Media Queries یا bootstrap ، مسئله این است ... شما کدومو ترجیح میدید ؟؟؟

رسپانسیو با

• CSS Media Queries

Votes: 1 33.3%
  • bootstrap

Votes: 2 66.7%

• Total voters
    3

aalirezaa1376

Registered User
لایک‌ها
455
سلام ... روزتون بخیر

چند وقتیه این سوال ذهنم رو مشغول کرده که برای رسپانسیو بهتره از بوت استرپ استفاده کنم یا CSS Media Queries ؟
به هر دوشون تقریبا مسلط هستم ...

من خودم css رو ترجیح میدم ...
اگه با بوت استرپ رسپانسیو بشه باید یک سری فایل اضافه بشه که هم حجم صفحه رو بالا میبره هم درخواست های سرور رو ...
علاوه بر این ، یه سری کد های اضافی به سورس html باید اضافه کنید ، همچنین باید کلاس های متعددی هم به div هاتون اضافه کنید ...
مثال :
HTML:
class="col-xs-12 col-sm-6 col-sm-offset-2 col-md-8 col-md-offset-1"
علاوه بر موارد فوق، یکی دیگه از معایب بوت استرپ که وقتی بخواید با فایرباگ روی قالب کار کنید با تعداد زیادی کلاس CSS مواجه می شید و این کلاس ها، کار توسعه قالب رو سخت می کنن

وقتی می شه بذون تغییر کد HTML و ویرایش فایل CSS قالب رو ریسپانسیو کرد چه نیازی هست که این همه فایل و کلاس و تگ به سورس وب سایت اضافه بشه؟

جناب خان

Registered User
لایک‌ها
335
درود دادا ، من آماتورم ولی چیزی ک خودم معتقدم + بعدم جستجو کردمو + از استادم هم پرسیدم تقریبا جوابشون مثل من بود اینه ک اگه شما پایه و اساس سایتتونو با بوت استرپ گذاشتین طبیعیه ک بخواین برای رسپانسیو بودنش هم ازش استفاده کنین اگه نه خودتون کاراشو کردین و حالا ک میخواین رسپانسیوش کنین بیان فقط از بوت استرپ برای رسپانسیو کردن استفاده کنین و حجم صفحه تون رو بالا ببرین کاملا اشتباهه برای این کار بهتره یا دست به دامان media query ها بشی و خودت از پایه شروع به رسپانسیو کردن بکنی یا از سیستم هایی ک فقط مخصوص این کار هستن استفاده کنی تا حداقل حجم ممکنه رو به صفحه اضافی کنی

راوندی

Registered User
لایک‌ها
23
بوت استرپ حجم زیادی نداره. بهتره از هر دوشون استفاده کنی یعنی هم بوت استرپ و هم مدیا کوئری.
چون سخته بخوای وقت بذاری از فقط مدیا کوئری استفاده کنی. و اگه فقط از بوت استرپ استفاده کنی در برخی جاها به مشکل میخوری . چون برخی خورده کاری ها هست که بهتره از مدیا کوئری استفاده بشه.

الهه قنبری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام ... روزتون بخیر

چند وقتیه این سوال ذهنم رو مشغول کرده که برای رسپانسیو بهتره از بوت استرپ استفاده کنم یا CSS Media Queries ؟
به هر دوشون تقریبا مسلط هستم ...

من خودم css رو ترجیح میدم ...
اگه با بوت استرپ رسپانسیو بشه باید یک سری فایل اضافه بشه که هم حجم صفحه رو بالا میبره هم درخواست های سرور رو ...
علاوه بر این ، یه سری کد های اضافی به سورس html باید اضافه کنید ، همچنین باید کلاس های متعددی هم به div هاتون اضافه کنید ...
مثال :
HTML:
class="col-xs-12 col-sm-6 col-sm-offset-2 col-md-8 col-md-offset-1"
علاوه بر موارد فوق، یکی دیگه از معایب بوت استرپ که وقتی بخواید با فایرباگ روی قالب کار کنید با تعداد زیادی کلاس CSS مواجه می شید و این کلاس ها، کار توسعه قالب رو سخت می کنن

وقتی می شه بذون تغییر کد HTML و ویرایش فایل CSS قالب رو ریسپانسیو کرد چه نیازی هست که این همه فایل و کلاس و تگ به سورس وب سایت اضافه بشه؟
بهتر است از هر دو استفاده شود در بعضی مواقع استفاده از بوت استرپ خیلی ساده تر است و در بعضی مواقع استفاده از css

mohsenmusic

Registered User
لایک‌ها
43
100 % بوت استرپ. مگه اینکه حضرتعالی دقتتون از طراحان این فریمورک بیشتر باشه...(منظور بدی ندارم)
چون که این فریمورک برای تمامی دستگاه ها در نظر گرفته شده و عرض ها رو بسیار دقیق مشخص کردند.
و از امکانات دیگه هم میشه استفاده کرد.
خود بنده هر قالب ریسپانسیو که کار میکنم از بوت استرپ استفاده میکنم و بعضی قسمت ها رو از media کمک میگیرم
موفق باشید

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
والا من تا حالا سمت توئیتر بوتاسترپ نرفتم چون یه مشت کد عجغ وجغ توش داره که به احتمال غریب به یقین اکثرشو استفاده نمیکنی اما مرورگر چون خطی میخونه کد رو مجبوره کل یه فایل رو از بالا شروع کنه بخه خوندن
مدیاکوئری به نظرم بهتر هست چون دست خودته و میدونی سر و تهش چی از آب در میاد
فریم ورک دیزاین رو معمولا برنامه نویسی که طراح نداره استفاده میکنه
رزولیشن استاندارد هم کاری نداره دریم ویور توش دقیقا اورده چیا استاندارد هست اگر گیر اینش هستی وگرنه به نظرم واسه پروژه های بزرگ اشتباه هست از توئیتر استفاده بشه چون که حجم کلی یه صفحه رو بالا میبره با فایرباگ میتونی دقیقا همینی که میگم رو چک کنی تایم لود صفحه رو

بالا