• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

cube u30gt

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
تبلت خوبی به نظر می رسه دوست من .
مبارکتون باشه

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
بازم خوب دوست من که اندروید تقلبی روش نیست وگرنه تا باکسشو گیر می آوردی نثل تبلت ها منقرض می شد:lol:

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
نه کند نیست صد در صد اونا یه فکری براش کردند
الکی که گرون تر نیست
قیمت حدودیش چقدره؟؟
گمرکی بر پایه دلاری 1226 تومن بود ولی میگن الان بر پایه 2540 شده
حدود 1100 دز میاد که به نظره من بری یه مارک معتبر بگیری بهتره

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
کاستوم که دوست من تقلبی نیس

منظور اینکه رامه رسمی یعنی رامی که مورده تاییده خوده گوگلم هست
رامه کاستومه یه دستگاه دیگرو میشه ریلیز کرد واسه یه دستگاه دیگه که میتونه دستگاه تقلبی باشه

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
منظور اینکه رامه رسمی یعنی رامی که مورده تاییده خوده گوگلم هست
رامه کاستومه یه دستگاه دیگرو میشه ریلیز کرد واسه یه دستگاه دیگه که میتونه دستگاه تقلبی باشه

دوست عزیزم البته این توضیح صحیح نیست چرا که هر رامی مخصوص همون دستگاهه و فقط هکش می کنند تا شبیه رام های دیگه بشه و البته هدف اصلی راه های کاستوم یا سفارشی یا دستی اینه که به سرعت و مصرف باطری گوشی بیشتر توجه می شه و تغییراتی می دن تا این دو مهم به بهترین حالت برسن.رام رسمی هم یعنی این که خود گوگل معرفی کرده برای موبایل مورد نظر و فایل اجرایی هست و به راحتی نصب می شه و یا از طریق گوشی آپدیت می شه البته روی رام رسمی
موفق و سربلند باشید

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
دوست عزیزم البته این توضیح صحیح نیست چرا که هر رامی مخصوص همون دستگاهه و فقط هکش می کنند تا شبیه رام های دیگه بشه و البته هدف اصلی راه های کاستوم یا سفارشی یا دستی اینه که به سرعت و مصرف باطری گوشی بیشتر توجه می شه و تغییراتی می دن تا این دو مهم به بهترین حالت برسن.رام رسمی هم یعنی این که خود گوگل معرفی کرده برای موبایل مورد نظر و فایل اجرایی هست و به راحتی نصب می شه و یا از طریق گوشی آپدیت می شه البته روی رام رسمی
موفق و سربلند باشید
حرفهای شما درست ولی یه چیزی که تو تبلتهای چینی همشون دیدم اینه که اپدیت نمیشن تو خوده رام.و باید به صورته بوت نصب بشه. و همشون کاستوم بودن.رامه رسمی تو تبلتهای چینی ندیدم

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
حرفهای شما درست ولی یه چیزی که تو تبلتهای چینی همشون دیدم اینه که اپدیت نمیشن تو خوده رام.و باید به صورته بوت نصب بشه. و همشون کاستوم بودن.رامه رسمی تو تبلتهای چینی ندیدم

باید خدمتتون عرض کنم که به اونم کاستوم رام نمی گن .به اصطلاح می کن اندروید های تقلبی که مورد تایید گوگل نیستن و بیشترشون بعده مدتی بریک می شن و باید فقط با باکس مخصوصش فلش زد که خیلی کمیابه.تو بازارچه بگردین مشاهده می کنید که چقدر تبلت بریک ششده چینی ریخته
بازم سوالی بود هستم در خدمتتون

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
باید خدمتتون عرض کنم که به اونم کاستوم رام نمی گن .به اصطلاح می کن اندروید های تقلبی که مورد تایید گوگل نیستن و بیشترشون بعده مدتی بریک می شن و باید فقط با باکس مخصوصش فلش زد که خیلی کمیابه.تو بازارچه بگردین مشاهده می کنید که چقدر تبلت بریک ششده چینی ریخته
بازم سوالی بود هستم در خدمتتون

از کجا میشه فهمید یه اندروید واقعیه یا تقلبی؟
یعنی همه مدلهای چینی اندرویدشون تقلبیه؟

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
از کجا میشه فهمید یه اندروید واقعیه یا تقلبی؟
یعنی همه مدلهای چینی اندرویدشون تقلبیه؟

سلام عزیزم.خیر همشون تقلبی نیستن.
نگاه کنید گوشی یا تبلتی که می خرید و پلمپ تحویل می گیرید یعنی باید اندروید شرکتی روش باشه و بشه آپدیت کرد یا وصل بشه به گوگل و پیغام آپدیت جدید نیومده براش بیاد اما وقتی اصلا وصل نمی شه و اپدیت نمی شه و ثبت شده نیست می گن که تقلبیه یعنی شبیه سازی شدست.
معملا هم مدل های چینیه غیر معتبره.نمونش همین جی ال ایکس که اندروید داره.هیچ وقت توسط گوگل اپ نمیشه فقط یه نسخه داره و تا آخرم همونه و امکان بروز رسانی وجود نداره
برای اطلاع بیشترم می تونید از طریق سایت اندروید خود گوگل مدل های معتبر رو شناسایی کنید
موفق و سربلند باشید

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
سلام عزیزم.خیر همشون تقلبی نیستن.
نگاه کنید گوشی یا تبلتی که می خرید و پلمپ تحویل می گیرید یعنی باید اندروید شرکتی روش باشه و بشه آپدیت کرد یا وصل بشه به گوگل و پیغام آپدیت جدید نیومده براش بیاد اما وقتی اصلا وصل نمی شه و اپدیت نمی شه و ثبت شده نیست می گن که تقلبیه یعنی شبیه سازی شدست.
معملا هم مدل های چینیه غیر معتبره.نمونش همین جی ال ایکس که اندروید داره.هیچ وقت توسط گوگل اپ نمیشه فقط یه نسخه داره و تا آخرم همونه و امکان بروز رسانی وجود نداره
برای اطلاع بیشترم می تونید از طریق سایت اندروید خود گوگل مدل های معتبر رو شناسایی کنید
موفق و سربلند باشید
شما که میگی همشون نیستن یکیشو معرفی کن که نباشه اینچوری
تبلتهایی که دیدم بریک شده همشون مارکه متفرقه بوده.از مارکهای معروف چینی ندیدم هنوز
این تبلتای چینیو تو اروپا و امریکا هم میخرن.ولی واسه اینکه هر بلایی (نصبه رام و سفارشی کردن)خواستن سرش بیارن چون ارزونه ولی اینجا از سره ناچاری چینی میخرن
بازم میگم اگه کسی پولش میرسه سراغه تبلتهای چینی سعی کنه نره

Last edited:

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
چه وضعی شده بابا
آدم به چی اعتماد کنه
خدا خودش به دادمون برسه
:eek:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این گرونی ها باعث میشه که سراغ تبلتای چینی بریم

وگرنه خرید تبلت مارک معروف دست دوم هم خوبه.....

بالا