amir mohamad
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4
- لایکها
- 0
من دنبال گوشی هستم که فقط دوربین برام مهم است و 3 تا انتخاب کردم کدام بهتر است؟
w800? ?k750? samsung d600
w800? ?k750? samsung d600
به نقل از amir mohamad :عکس برداری دی 600 خیلی ضعیفتره؟
یا فیلم برداری سونی اریکسون؟
به نظر شما کدوم بهتره؟
قیمت اصلا مهم نیست
و همچنین دی 600 قابلیتهای اتو فوکوس و ماکرو رو نداره که آزار دهنده است و همچنین فلش کی 750 قویتره و فلش هم روش نصب میشه که خیلی عالیه ولی باز هم میگم اگه فقط دوربین میخوای باید صبر کنی کی800 بیاد و هر انتخاب دیگه ای اشتباه محضبه نقل از Sony Ericsson!! :ببین D600 توی عکس مخصوصا توی شب فوق العاده ضعیف ظاهر میشه و فلشش هم به قول معروف useless یا بدون کارایی هست ولی K750 /w800 توی شب عکسهای بهتری میگیرن و هم اینکه فلششون هم قویتره تا 1.5 راحت میگیرن حتی 2 متر
ولی فیلم D600 اونم تازه تو روز خوبه با فریم ریت 20 میگیره ولی تو شب میاد افت میکنه روی 8-10 فریم ریتش
ولی K750 /w800 فیلم رو چه روز چه شب با فریم ریت 8-10 میگیرن
.البته اندازه فیلم توی D600 بزرگتره...در حالت کلی فیلم خوبی داره D600 و عکسهاش هم قابل قبوله ...البته تو شب مشکل داره
به نقل از dead_chatter :و همچنین دی 600 قابلیتهای اتو فوکوس و ماکرو رو نداره که آزار دهنده است و همچنین فلش کی 750 قویتره و فلش هم روش نصب میشه که خیلی عالیه ولی باز هم میگم اگه فقط دوربین میخوای باید صبر کنی کی800 بیاد و هر انتخاب دیگه ای اشتباه محض
نه من با تو کاتملا مخالفم کی 800 بهترینه و کی750 تو این دسته تایید میشه و دی 600 تایید نمیشهبه نقل از alireza_juve :با حرف دوستمون(اگه نیان با اینم مخالفت کنن ) کاملا موافقم .. شما اگه مشکل پول نداری و یکمی هم صبر و تحمل داری بهت پیشنهاد میکنم وایسی تا کا 800 بیاد که در دوربین خداست و رو دستش نیست! همین بس که سونی هم بهش لقب سایبر شات رو داده .. ولی اگه صرفا میخوای بین این دو سه مدل انتخاب کنی من هم 100% با کا 750 موافقم .. شک نکن که انتخاب بهتریه از دی 600 ..