• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Databinding در Asp.Net2

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تازه کارم
یک سوال دارم در مورد استفاده از امکانات asp.net2 برای داده ها و databinding
خیلی راحت میشه gridview و detailview رو به دیتابیسی که در پوشه app_code قرار میدیم ربطش داد بدون کد نویسی ، اینا رو بلدم
سوالم اینه که میشه به اون دیتابیس دسترسی داشت و از طریق خود برنامه بهش اطلاعات وارد کرد؟
فرضا یه فرم داریم و میخواهیم اطلاعاتی که کاربر وارد این میکنه در دیتابیسی که در پوشه app قرار دادیم insert بشه
در ضمن برای آپلود برنامه باید این پوشه رو بذاریم رو هاست و نیازی نیست Backup از دیتابیس فرستاده بشه برای ادمین هاست که restore کنه؟؟

ممنون میشم راهنمائیم بفرمائید

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ادریس
سوالت خیلی کلیه
تمام مواردی که گفتی میشه ولی باید کد نویسی انجام بدی
باید طریقه اتصال به دیتابیس و آپدیت اون رو از طریق کد نویسی انجام بدی

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز سلام .

همانطور که میدانید تحولات عظیمی در بخش کار با داده در دات نت 2 صورت گرفته است . یکی از این امکانات جدید مبحث Typed DataSet و Table Adapter می باشد . در سايت ASP.net در بخش آموزش --> در بخش کار با داده . اولین مقاله در مورد ساخت یک Data Access Layer در دات نت 2 می باشد . در این مقاله 30 صفحه ای به شرح کامل نحوه استفاده از Typed DataSet و Table Adapter ها وجود دارد . فکر میکنم خوندن این مقاله خیلی در مورد چیزی که میخوای کمکت کند. چرا که اگر این مقاله و نمونه کد آنها را ببینی برای کار با Database با اسفاده از این روش حداقل کد نویسی صورت میگیرد و فوق العاده روش جالبی به نظر می رسد .

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممنونم از پاسختون :)
کلی امیدوار شدم که با کمک شما انشالله کارم راه بیفته ، متاسفانه فوری هم باید راه بیفتم
mehdivk عزیز ، مقاله ای که فرمودین رو میخونم ، اشکالاتمو مطرح میکنم
بعدش دقیق توضیح میدم چه کاری باید انجام بدم
ازتون خیلی ممنونم

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اگه از این امکان استفاده کنم باید رو هاست sql2005 پشتیبانی بشه ! که نمیشه ،2000 هست

حالا باید چیکار کنم؟:blink: :wacko:
در ضمن من اگه از کنترلهای membership وقابلیتهاش استفاده کنم باید رو هاست sql2005 پشتیبانی بشه ؟؟؟!

لطفا راهنمائیم کنین

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگه سوال شما در مورد مقاله ای که من به شما معرفی کردم ... نه لزومی ندارد که SQL Server 2005 استفاده بشه ... با SQL Server 2000 هم میتونی یک Typed DataTable و Table Adapter داشته باشی . تمام این داستان وابسته به دات نت می باشد نه SQL Server .در دات نت 1.1 هم سیستم Typed DataTable ها بود اما Table Adapter نبود .

بعد در مورد Membership من شخصا باهاش کار نکردم . اما مگر به غیر ا اینه که شما باید چند جدول را در پايگاه داده داشته باشی که سیستم Membership با آن کار بکنه / خوب حالا چه فرقی میکنه که SQL Server 2000 باشه یا SQL Server 2005 .

یک مسئله دیگه هم اینه که Data Provider برای SQL Server 2000 , 2005 یکی می باشد . خوب پس نباید اینها با هم فرقی بکنند ..

اگه اشتباه میکنم حتما بگو

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
mehdivk عزیز ، ممنونم از توجهتون:)

وقتی در asp.net configuration تنظیمات مربوط به membership و rules رو انجام میدیم در پوشه app_data یک دیتا بیس به نام aspnetdb.mdf اضافه میشه که تو table هاش اطلاعات تنظیم شده ما هست
حالا سوال اینه که من این دیتابیسو چطوری منتقل کنم به هاست؟ باید منتقلش کنم به sql و ازش بک آپ بگیرم؟
آیا این فایل باید حتما در sql server 2005 باز بشه ؟
وقتی میخوام تو sqlserver2000 ،اینو attach کنمش ، وقتی مسیرشو انتخاب میکنم این ارور رو میده:

Error 602: Could not find row in sysindexes for database ID 9, object ID 1,index ID 1.Run DBCC CHECKTABLE on sysindexes.

باید چیکار کنم؟
منتظر راهنمایی شما هستم.واقعا کارم گیر کرده

با تشکر

edris

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره سلام :)

مشکل هاست که برطرف شد ، از sql2005 میتونم استفاده کنم ! حالا سوال: (قبلا هم مطرح کردم)
چطوری باید دیتا بیس سایتو آپلود کنم؟
یعنی کسی تا حالا به این روش کار نکرده که بتونه کمکم کنه:blink:
ممنون میشم یه خداخیری راهنمائی کنه

بالا