• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Delivery Report براي i-mate PDA2k

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اين موبايل i-mate PDA2k ما براي مسيجها دليوري ريپورت نميده.
يك سري چيزهايي مثل اديت رجيستري پيدا كردم.
ميخواستم بدونم كسي از دوستان اين مشكلات نسيجها رو حل كرده يا نه.

كلا اين موبايلها در مورد مسيج گويا ضعيفن..مثلا:
1) مسيجهاي ذخيره شده روي سيم كارت را بهش دسترسي نداري.
2) مسيج تصويري نميتونن بگيرن.
3) دليوري ريپورت نميدن.
و ....

نرم افزار يا راه حلي مثل اديت رجيستري براي رفع اين مشكلات دارين؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام..
شما بايد يك فايل cab رو از سايت clubimate بگيري كه ظاهرا جديد ترين rom update هست.. و ديگه هميشه delivery report خواهي داشت...
در ضمن راجع به imate ها فكر نكن كه ضعيفن !!!! چون از نظر برنامه نويسي و انعطاف پذيري بي نظيرن. هر چيزي كه شما فكرشو بكني روز اين سيستم ها قابل اجرا هست.. چون به نظر من بيشتر PDA هستن تا گوشي !! بنابراين مشكلي ندارن كه قابل حل نباشه... البته من هنوز دستگاه خودم به دستم نرسيده ولي تا 3-4 روز آينده مياد :D
:p

راستي مطالب به نقل از : pocketpcdubai.com بود... به نظر من اگر شما بيشتر در فروم هاي خارجي بري خيلي از اين چيزا بدست مياري و واقعا با گوشي ات حال ميكني....

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FARGO :
سلام

3) دليوري ريپورت نميدن.
و ....

بهتر كه دليوري ريپورت نميده چون از من كه ميده با اشكالاتي روبرو هست

مثلا اگر براي 4 يا 5 نفر يه پيغام بفرسم اگر دليور ريپورت را نگرفته باشم و گوشي را خاموش كنم براي آنها كه رفته ممكنه چند بار بره :wacko:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
سلام..
شما بايد يك فايل cab رو از سايت clubimate بگيري كه ظاهرا جديد ترين rom update هست.. و ديگه هميشه delivery report خواهي داشت...
در ضمن راجع به imate ها فكر نكن كه ضعيفن !!!! چون از نظر برنامه نويسي و انعطاف پذيري بي نظيرن. هر چيزي كه شما فكرشو بكني روز اين سيستم ها قابل اجرا هست.. چون به نظر من بيشتر PDA هستن تا گوشي !! بنابراين مشكلي ندارن كه قابل حل نباشه... البته من هنوز دستگاه خودم به دستم نرسيده ولي تا 3-4 روز آينده مياد :D
:p

راستي مطالب به نقل از : pocketpcdubai.com بود... به نظر من اگر شما بيشتر در فروم هاي خارجي بري خيلي از اين چيزا بدست مياري و واقعا با گوشي ات حال ميكني....

ممنون دوست عزيز
اتفاقا در يكي از تاپيكها من آدرس داونلود كردن جديدترين rom update را گذاشته بودم ولي در توضيحاتش چيزي در مورد بهبود سيستم messaging ننوشته بود.

از طرف ديگر فرومهاي اينچنيني در اولويت استفاده هستن. آدمهايي مثل شما كه كم هم نيستن و همزبون خودمون هم هستن پيدا ميشن و آدم را راهنمايي ميكنن.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
بهتر كه دليوري ريپورت نميده چون از من كه ميده با اشكالاتي روبرو هست

مثلا اگر براي 4 يا 5 نفر يه پيغام بفرسم اگر دليور ريپورت را نگرفته باشم و گوشي را خاموش كنم براي آنها كه رفته ممكنه چند بار بره :wacko:

:eek: :eek: جدا....rom دستگاه شما ورژن چنده؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا ما خيلي كوچيكيم.. در حدي هم نيستم كه كسيو راهنمايي كنيم. شما خودت استاد ما هستي... من فقط مطلبي رو كه خونده بودم منتقل كردم.... همونطور كه گفتم هنوز هم دستگاه خودم رو دريافت نكرده رفتم و راجع بهش مطالب زيادي خوندم... ولي مسلما شما تجربه بيشتري داري...

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
رم شما ورژن چند هست؟

من رم دستگاهم 1.2x.xx بود. مجهول گذاشتم يادم نيست چند بود. چند روز پيش آپديتش كردم به 1.31.00 wwe كه الان كيفيت كارش اومده پايين.
بيشتر هنگ ميكنه و مشكل داره. پشيمونم از اين آپديت.
در ضمن هيچ امكان جديدي به messaging اضافه نشده.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
آقا ما خيلي كوچيكيم.. در حدي هم نيستم كه كسيو راهنمايي كنيم. شما خودت استاد ما هستي... من فقط مطلبي رو كه خونده بودم منتقل كردم.... همونطور كه گفتم هنوز هم دستگاه خودم رو دريافت نكرده رفتم و راجع بهش مطالب زيادي خوندم... ولي مسلما شما تجربه بيشتري داري...

اختيار داري عزيز
لينك اون مطلب را از سايت پاكت پي سي دبي ميشه بگذاري كه ما هم استفاده كنيم؟

!!!!!!!!!!!!!!!

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از FARGO :
سلام

3) دليوري ريپورت نميدن.
و ....

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
بعد از تايپ sms از قسمت edit گزينه options رو بزنيد و بعد تيك Request SMS text message delivery notification رو بزنيد.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از !!!!!!!!!!!!!!! :
بعد از تايپ sms از قسمت edit گزينه options رو بزنيد و بعد تيك Request SMS text message delivery notification رو بزنيد.

دوست عزيز تو تا الان كجا بودي. ايول دستت درد نكنه.
البته در قسمت edit نيست و در Tools است ولي دستت درد نكنه. تعجبم من چرا اين گزينه را نديده بودم.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
فقط دقت كردين موقع ريپورت دادن ميگه: Message Delivered
حالا كدوم مسيج دليورد شده الله اعلم.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از FARGO :
فقط دقت كردين موقع ريپورت دادن ميگه: Message Delivered
حالا كدوم مسيج دليورد شده الله اعلم.

نه اشتباه كردم.
متن خود مسيج درسته و ميگه به چه شماره اي ارسال شده.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از !!!!!!!!!!!!!!! :

خب ممنون دوست عزيز
براي خاتمه اين بحث من يك نكته هم اضافه كنم

اين قسمت Tools گزينه Options چك باكس Request SMS text message delivery notification در حالت معمول تيك نخورده است. براي اينكه اين باكس بصورت دائمي تيك خورده باشد نياز به دستكاري رجيستري موبايل است كه خب كار قشنگي است و من خودم بعد از اين كار كلي لذت بردم و الان كارم شده دستكاري در رجيستري.

براي اديت كردن رجيستري موبايل نرم افزارهاي مختلفي وجود داره كه من خودم چند تا رو تست كردم:
PHM Registry Editor
Vidya Registry Editor
Kilmist Registry Editor

پيشنهاد خود من اين آخري يعني Kilmist Registry Editor است كه در اين تاپيك معرفيش كرده ام.

خب كافيست پس از نصب نرم افزار به قسمت HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings مراجعه و يك DWORD كه در برنامه Kilmist يك Number Value است با نام SMSDeliveryNotify معرفي و مقدار آن را 1 ست كنيد.

از اين پس چك باكس Request SMS text message delivery notification در حالت Default تيك خورده است و براي هر مسيج ارسالي يك دليوري دريافت خواهيد كرد.

بالا