• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

directx 9.c

aliscorp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من چند تا بازی دارم که برای اجرا به دایرکت ایکس نه سی نیاز دارن منم همه نوع ویندوزی رو امتحان کردم,همه ی انیستالر های دایرکت ایکس هم امتحان کردم دایرکت ایسکم هم به ظاهر directx 9.cولی هنوز نمیتونم بازی هارو اجرا کنم ومو قع اجرا از دایرکت ایکس ایراد میگیره خوهش میکنم شما منو راهنمایی کنید

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چرا توی انجمن بازیهای کامپیوتری تاپیک نمیزنی؟ اجالتا تاپیکهای اضافی ساخته شده رو پاک کن بلکه کسی مشکل شما رو حل کرد.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این دستور رو تو منوی run بزن ببین directx چیه :DXDIAG

sangepa_3003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل از کارت گرافیکته . خیلی قدیمیه ؟ :hmm:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از aliscorp :
سلام من چند تا بازی دارم که برای اجرا به دایرکت ایکس نه سی نیاز دارن منم همه نوع ویندوزی رو امتحان کردم,همه ی انیستالر های دایرکت ایکس هم امتحان کردم دایرکت ایسکم هم به ظاهر directx 9.cولی هنوز نمیتونم بازی هارو اجرا کنم ومو قع اجرا از دایرکت ایکس ایراد میگیره خوهش میکنم شما منو راهنمایی کنید
آخرين درايور كارت گرافيكت را نصب كن . در ضمن اغلب بازي ها نياز به openGL دارند كه تا وقتي كارت شناخته شده توسط ويندوز را با درايور كارت گرافيكت آپديت نكني نمي تواني بازي كني .

aliscorp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دایرکت ایکس به ظاهرdirectx 9.c ولی بازهم همون مشکل هست بعدشم چطور آخرین درایور کارت گرافیکم رو بدست بیارم؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
یکی از بچه ها هم همین مشکل رو داشت ! هر کاری کرد نشد ! ویندوزش رو عوض کرد درست شد !!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
از سايت توليد كننده كارت گرافيكتان ميتوانيد دانلود نماييد .

اگر هم نمي دانيد مدل كارت گرافيك خود را اينجا بنويسيد قطعا من يا دوستان براي شما لينك خواهيم گذاشت .

موفق باشيد .

aliscorp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم مدل کارت گرافیکم sis 650_651_m650_m652_740 ممنون میشم لینکشو بزارین.

بالا