• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

down شدن های مداوم و در بازه های زمانی مشخص سایت وردپرسی

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.این مشکل رو چند وقتی هست که پیدا کردم.
اولا 2 سایت وردپرسی دارم و هاست هر دو از یه شرکت هست.با مانیتور مداوم سایت ها متوجه شدم یکی از سایت ها ابتدا 15 دقیقه down میشه و سپس 45 دقیقه آپ هست و بعد نیم ساعت دان میشه و بعد 15 دقیقه آپ هست و دوباره 15 دقیقه دان میشه و تکرار همین روال.اون یکی سایت با همین مشخصات در طی 1 هفته 4 دقیقه دان شده کلا.اروری هم که دارم "خطا در بر قراری پایگاه داده""ارور 505""limit resource" هست که تناوبا تکرار میشن.
همه افزونه ها رو غیرفعال کردم و باز هم مشکل پابرجا موند.
برای رفع مشکل htaccess رو پاک کردم و دوباره از نو با روش های ارایه شده ساختمش.که فایده ای نداشت.
php.ini با مموری 128 نوشتم و در content آپ کردم که فایده ای نداشت.
wp-config رو چک کردم همه مشخصات دیتا بیس درست هست.
دیتابیس رو ریپیر کردم درست نشد.
راه حل های دیگه که دارم و ممنون میشم بهم بگید که اگر انجام بدم فایده ای داره یا نه؟
1)کل پوشه های admin , include رو از نو بریزم(از فایل دست نخورده وردپرس)آیا سایتم ممکنه خراب شه با این کار؟ مخصوصا من wp-admin رو به wp-login تغییر دادم و نگرانم که این مساله مشکلات بیشتری برام ایجاد کنه.
2)یک دیتابیس جدید ساختم و مشخصات جدید رو در wp-config وارد کردم و بعد دیدم صفحه نصب وردپرس اومد و برای همین ترسیدم که سایتم از بین بره و سریع به دیتابیس قبلی برگشتم و سایت به روال سابق برگشت.اگر مشخصات رو وارد میکردم مطالبم از بین می رفت؟

ممنون میشم بهم بگید این دان شدن های مداوم و تکراری با بازه های زمانی دقیق چه علتی داره؟آیا مشکل از هاسته؟اگر از هاسته پس چرا اون یکی سایت با همین مشخصات هیچ مشکلی نداره؟

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
داون شدن ها رو فقط با سایت های اپتایم می سنجدید ؟
فقطی rate رو بالا بزارید در سایت های اپتایم، مقدار hit رو با نظم خاصی و بصورت مداوم در period کوتاه به سایت وارد میکنه که ممکنه firewall ها رو درگیر کنه . یعنی firewall تشخیص hit غیر عادی میده و سایت اپتایم رو برای N ثانیه یا دقیقه، بلوکه میکنه.
اگر واقعاً down میشه خب مشکل از host شماست...

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داون شدن ها رو فقط با سایت های اپتایم می سنجدید ؟
فقطی rate رو بالا بزارید در سایت های اپتایم، مقدار hit رو با نظم خاصی و بصورت مداوم در period کوتاه به سایت وارد میکنه که ممکنه firewall ها رو درگیر کنه . یعنی firewall تشخیص hit غیر عادی میده و سایت اپتایم رو برای N ثانیه یا دقیقه، بلوکه میکنه.
اگر واقعاً down میشه خب مشکل از host شماست...
سلام.بله با سایت آپ تایم سنجیدم هیت هر 5 دقیقه هست.پس به نظرتون مشکل از اینجاست(خودم هم فکرم درگیر همین قضیه هست.)؟اگر جوابتون بله هست پس چرا اون یکی سایتم با همین مشخصات و با همین سیستم مانیتورینگ هیچ مشکلی نداشته؟(فقط 4 دقیقه در طی 1 هفته)
ممنون میشم بفرمایید آیا راه های بالا رو هم که شرح دادم امتحان کنم یا نه؟

ediablo77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
خوب من هم همین مشکل رو داشتم از چ شرکتی قالب دارید ؟ قالب ها هوشمند هستن ؟ با چ فریم ورکی ؟ من مشکلتون رو میتونم حل کنم فکر کنم

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب من هم همین مشکل رو داشتم از چ شرکتی قالب دارید ؟ قالب ها هوشمند هستن ؟ با چ فریم ورکی ؟ من مشکلتون رو میتونم حل کنم فکر کنم
باید نگاه کنم.الان نمی دونم.متشکرم

بالا