• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Driver: San Francisco

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
بازی Driver: San Francisco ساخت Ubisoft Reflections به زودی توسط Ubisoft منتشر خواهد شد. این بازی اکشن رانندگی با سبک sandbox (جهان باز) اولین بار به طور رسمی در نمایشگاه E3 2010 رو نمایی شد و قرار است 2 سپتامبر 2011 در اروپا و 6 سپتامبر در آمریکای شمالی به بازار عرضه شود.

256px-Driver_San_Francisco_Box_Art.jpg

داستان اصلی:
این بازی چند ماه بعد از اتفاقات نسخه ی قبلی بازی Driv3r، روی خواهد داد و به جان سالم به در بردن John Tanner وCharles Jericho از حادثه ی استانبول مربوط خواهد شد. پیش نمایش بازی Jericho را در حال فرار از پلیس San Francisco در کامیون ربوده شدی پلیس نشان میدهد که پس از تصادف شاخ به شاخ با Tanner منجر به منهدم شدن در پل Golden Gate می شود. بعد از این حادثه Tanner در حالت کما به بیمارستان برده شده و بازی با رویاهای Tanner در کما آغاز می شود.

:Gameplay
روند بازی همان روند سری‌های قبلی است که Tanner ماموریت‌های متنوع را در سطح شهر San Francisco به عهده خواهد داشت. ویژگی جدید بازی "Shift" است که با Tanner این امکان را می دهد که خود را به ماشین دیگر انتقال دهد و با ماشین جدید ماموریت را ادامه دهد. بازی کننده می تواند Shift سنج خود را با انجام پاور اسلاید و پرش‌های بزرگ و رانندگی در سطح شهر شارژ کند. ویژگی "Shift" از گوگل ارث الهام گرفته شده است. امکان خارج شدن راننده از ماشین که از نسخه ی Driver 2 به بعد در این سری بازی‌ها گنجانده شده بود در این نسخه حذف شده است. برای اولین بار در سری بازی‌های راننده، بازی دارای 120 ماشین کاملا آسیب پذیر و ثبت شده از قبیل Alfa Romeo, Aston Martin, Ruf, Dodge Challenger, Pagani Zonda و DeLorean DMC-12خواهد بود. حالت The Film Director که در نسخه ی Parallel Lines غایب بود در این بازی دوباره حاضر است. بازی با حالت 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. Driver: San Francisco دارای یکی از بزرگترین محیط رانندگی با طول 335 کیلومتر خواهد بود هرچند با اختلاف کمی از شهر نیویورک Parallel Lines کوتاه تر است. بعضی محیط‌های San Francisco در بازی دوباره ساخته شده اند. بازی آنلاین این نسخه نیز با 9 تفاوت جدید نسبت به نسخه‌های قبلی ارائه خواهد شد.

تصاویر:

[SUB]
برای دیدن عکس ها در اندازه ی بزرگ تر، بر روی آن ها کلیک کنید.[/SUB]

امتیازها:

منابع: صفحات ویکی پدیای بازی: اینجا و اینجا. - GameSpot: اینجا.

Driv3r واقعا ناامید کننده بود، Driver: Parallel Lines را دوست داشتم ولی هنوز با Driver 2 خیلی فاصله داشت... امیدوارم این قسمت خوب باشه!

Last edited:

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام.
ممنونم بابت تاپیک.چون بازی مولتی پلتفورم هست نیازی به نوشتن یک یا پند پلتفورم خاص نیست.برای همین اسم تاپیک ادیت شد ; )
--
امتیاز های خوبی گرفته.امیدوارم این سری خوب کار کرده باشن.
گرافیکش هم حداقل روی عکس خوبه.هر چند بعضی از عکس ها مات هست.
روی کاغذ هم از قبلی هاش بهتره :دی

ببینیم چی در میاد.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام.
ممنونم بابت تاپیک.چون بازی مولتی پلتفورم هست نیازی به نوشتن یک یا پند پلتفورم خاص نیست.برای همین اسم تاپیک ادیت شد ; )

سلام و ممنون از شما.

امتیاز های خوبی گرفته.امیدوارم این سری خوب کار کرده باشن.
گرافیکش هم حداقل روی عکس خوبه.هر چند بعضی از عکس ها مات هست.
روی کاغذ هم از قبلی هاش بهتره :دی

ببینیم چی در میاد.

امیدوارم، حداقل رانندگی بازی خوب باشه... بعد از GTA IV رانندگی خوب بازی ای در خاطر ندارم. با توجه به جوایزی هم که برده، این انتظار هم از بازی می ره: جایزه بهترین بازی مسابقه ای (The Best Racing Game award) از Machinima.com و جایزه بهترین بازی رانندگی (The Best Driving Game) حاضر در نمایشگاه E3 2010 از .Ripten

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
درایور قبلی اولی بازی اپن وردی بود که بازی کردم !! چه حالی داد , مخصوصا قسمتای اولش که دهه هفتاد بود با اهنگاش خیلی حال میکردم !!
بهترینشم که این اهنگ بود Blondie - One way or another - YouTube

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
متاستفانه روی این بازی برای 360 قفل XGD3 هست.یا بهتر بگم از دیسک خاصی برای این بازی استفاده شده که حجمش بیشتره از دیسک های خام هست.
در نتیجه بازی رایت نمیشه و بازی کردن به صورت jtag و چند روش نایاب دیگه ممکنه.احتمال زیاد 3 GeOW هم همین طوریه.

ببینید این آخر تابستونی ماکروسافت چه جوری ضد حال میزنه!

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
متاستفانه روی این بازی برای 360 قفل XGD3 هست.یا بهتر بگم از دیسک خاصی برای این بازی استفاده شده که حجمش بیشتره از دیسک های خام هست.
در نتیجه بازی رایت نمیشه و بازی کردن به صورت jtag و چند روش نایاب دیگه ممکنه.احتمال زیاد 3 GeOW هم همین طوریه.

ببینید این آخر تابستونی ماکروسافت چه جوری ضد حال میزنه!

چه ضدحالی از طرف مایکروسافت! و Driver: San Francisco اولین بازی ای هست که بر روی دیسک های XGD3 عرضه می شود و به احتمال زیاد بازی های خوب بعدی هم که با پایان تابستان پیدا می شوند با همین روش عرضه خواهند شد... :eek:

امیدوارم راه حلی پیدا بشه...

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
مشکل از کپی خور درایو نیست.مشکل از نوع دیسک هست که قابل رایت کردن نیست.
د نه د نوع دیسک که تغییر نکرده . اما اره فعلا نمیشه کپی یا رایت کرد از روشون. اما وقتی گفتن توی lt 2 مشکل اجرای XGD3 رو حل میکنن قطعا یه فکری به حال کپی و رایتش هم میکنن :دی

dark_angel

Registered User
لایک‌ها
0
سیستم دیسک مورد استفاده توسط MS عوض شده و 1 گیگ هم به حجم دیسک اضافه شده،باید منتظر LT2 بود.
راستی در این شماره امکان پیاده شدن از ماشین وجود نداره،بجاش از قابلیت شیفت استفاده میشه که میتونید در حین بازی بین ماشین ها سوییچ کنید.

nokia-nx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازیه جالبیه.ارزش بازی کردن رو داره.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یخورده این بازیو بازی کردم.

اونطور که انتظار داشتم نبود کلا.

چون فقط بازی رانندگی هست و مثه بازیهایی از قبیل GTA و مافیا نیست که ترکیب رانندگی و ... باشه.و علاقمندان به این بازیها رو اصلا راضی نمیکنه.

اگه بخوام به خود بازی نمره بدم نهایتا 7.8 میدم.

اما اگه بخوام از لذتی که خودم از بازی بردم نمره بدم 6.5

ایده بازی هم زیاد جالب نیست و همون که راننده پیاده شه و سوار ماشین دلخواه بشه جذابتر بود بود تا این ایده تخیلی شیفت کردن

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
یخورده این بازیو بازی کردم.

اونطور که انتظار داشتم نبود کلا.

چون فقط بازی رانندگی هست و مثه بازیهایی از قبیل GTA و مافیا نیست که ترکیب رانندگی و ... باشه.و علاقمندان به این بازیها رو اصلا راضی نمیکنه.

اگه بخوام به خود بازی نمره بدم نهایتا 7.8 میدم.

اما اگه بخوام از لذتی که خودم از بازی بردم نمره بدم 6.5

ایده بازی هم زیاد جالب نیست و همون که راننده پیاده شه و سوار ماشین دلخواه بشه جذابتر بود بود تا این ایده تخیلی شیفت کردن

من شنیدم قضیه داره ..و ظاهخرا روحه..و چون روحه نمیتونه پیاده بشه؟>

گرافیکشم میگن تر زده!

ولی میگن رانندگیش باحاله..

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینکه چرا توی این بازی پیاده شدن از ماشینو نزاشتن به نظر من اینه که این بابا نقش مثبته و نمیتونه بیاد در ماشین طرفو باز کنه بندازتش بیرون ماشینو برداره بره , حتی میبینیم با ماشین که توی پیاده رو میره امکان نداره به کسی بخوره ,عابرا حتی ده متر بصورت غیر طبیعی جاخالی میدن.
ولی کلا بازی خوبیه!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من شنیدم قضیه داره ..و ظاهخرا روحه..و چون روحه نمیتونه پیاده بشه؟>

گرافیکشم میگن تر زده!

ولی میگن رانندگیش باحاله..

مثلا طرف تو کما هست و روحش به پرواز در میاد :دی. زیاد ایده جالبی نیست.
بقوله دوستمون پیاده رو ها هم خیلی ضایعه زیر ماشین نمیرن :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
پس ارزش خریدن و وقت گذاشتن نداره؟

میشه تو ماشتن موزیک رو عوض کرد؟ مثل جی تا ا؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

چرا بابا !! بازی باحالیه , حالا گیریم از ماشین پیاده شد جلوی ماشینای دیگه رو گرفت یه مشت زد توی صورتش ماشینشو دزدید ! حالا اونقدرم مهم نیست.
بازیه باحالیه. ولی خب بخاطر مثبت بودن نقش اول بازی یه سری جاها دستاشون بستست !!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

من اونقدر بازیش نکردم که موزیک و ... رو چک کنم.

در مورد ارزش هم سلیقه ای هست کلا شما شاید خوشت بیاد اما من اصلا خوشم نیومد. اگه بخوام فقط رانندگی بازی کنم خوب Need for speed که خداست دیگه چرا این. اما اگه تجربه رانندگی تو ترافیک مد نظرته خوب میشه اینم امتحان کرد.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
من اصلا ازش خوشم نیومد.افتضاح بود.داستان رو که خراب کردن رفت.
گیم پلیش وحشتناک بد بود.کلا نمیدونم از چی این بازی بگم.فقط گرافیکش بد نبود.
نسبت به قبلی هاش خیلی جالب نبود برام.شاید اگه قبلی هاشو بازی نمیکردم خیلی هم بد نبود :دی

بالا