• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

DVD Writer مجازی ؟؟

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

دوستان ، من با blindwrite از یک dvd فیلم image گرفتم. و 4 تا فایل درست کرد رو هارد.
بعد برنامه ای برای این که درست فایل .b5t رو که اون برنامه ساخته بود رو mount کنه پیدا نکردم.
حالا میخوام یک Virtual DVD-RW پیدا کنم ت با خود Blindwrite اون فایل ها رو به صورت مجازی رایت کنم تا به فرمت دیگری مثلا ISO در بیارم.

لطفا کمک کنید.

در ضمن : لطفا نگید که خوب بزن رو DVD بعد دوباره ازش Image بگیر .
مگه عقل خودم کار نمیکنه؟؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
برای تبدیل b5t. به iso. از برنامه UltraISO استفاده کنید (یا برنامه های دیگر )

و برای ایجاد درایو مجازی از DAEMON Tools استفاده کنید (یا برنامه های دیگر )

برای دانلود این برنامه ها در این جا توضیحاتی داده شده است
http://forum.persiantools.com/t71184.html

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
برای تبدیل b5t. به iso. از برنامه UltraISO استفاده کنید (یا برنامه های دیگر )

و برای ایجاد درایو مجازی از DAEMON Tools استفاده کنید (یا برنامه های دیگر )

برای دانلود این برنامه ها در این جا توضیحاتی داده شده است
http://forum.persiantools.com/t71184.html
مثل این که خوب توه نکردید ؟؟؟
من دنبال DVD Writer مجازی هستم. . تا آنجایی که میدونم، Daemon Tools فقط CD/DVD Rom مجازی داره !!!

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
مثل این که خوب توه نکردید ؟؟؟
من دنبال DVD Writer مجازی هستم. . تا آنجایی که میدونم، Daemon Tools فقط CD/DVD Rom مجازی داره !!!

دوست عزیز منظور شما از DVD writer مجازی چیست؟ چنین چیزی چه لزومی دارد ؟
شما برای تبدیل فرمت فعلی image خود به فرمتهای دیگر می توانید از برنامه UltraISO استفاده کنید
یک رایتر مجازی چه کاری باید انجام دهد که این برنامه ها نمی توانند؟

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از tkavosh :
دوست عزیز منظور شما از DVD writer مجازی چیست؟ چنین چیزی چه لزومی دارد ؟

خوب شما چطور از ImageDrive Nero برای تست کردن استفاده میکنید؟!!!
من هم میخوام از این Virtual DVD writer برای تست کردن (و کارهای دیگر) استفاده کنم.
منتهی میخوام این DVD RW از برنامه های دیگر هم قابل رویت و استفاده باشه، حتی مستقیما از طریق خود windows.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
خوب شما چطور از ImageDrive Nero برای تست کردن استفاده میکنید؟!!!
من هم میخوام از این Virtual DVD writer برای تست کردن (و کارهای دیگر) استفاده کنم.
منتهی میخوام این DVD RW از برنامه های دیگر هم قابل رویت و استفاده باشه، حتی مستقیما از طریق خود windows.
شما تصویری که از دیسک فشرده خود گرفته اید (image) در برنامه daemon باز کنید حال با nero و یا UltraISO و یا PowerISO و هر برنامه دیگر هر کاری که بخواهید می توانید با این درایو درست مثل یک dvd writer واقعی انجام دهید اخر فرق یک dvd رام مجازی با یک dvd رایتر مجازی چه میتواند باشد ؟ بر فرض که ویندوز و یا هر برنامه ای ان درایو مجازی را به عنوان dvd writer یا cd writer بشناسد چه تفاوتی داردهیچ کدام قادر به نوشتن روی مدیا(cd or dvd or ..) نیسند
تقاضا دارم عملی که میخواهید انجام دهید و نمیتوانید را ذکر کنید
منظور از تست را واضح تر توضیح دهید

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
تقاضا دارم عملی که میخواهید انجام دهید و نمیتوانید را ذکر کنید
منظور از تست را واضح تر توضیح دهید

فعلا کنجکاوی در درجه اول قرار داره، چون مشکلی که داشتم حل شد.

چون نمیتونستم Image ای رو که با Blindwrite گرفته بودم رو درست mount کنم، میخواستم با همون برنامه اما از طریق یک Virtual DVD RW (که البته به احتمال زیاد اگر وجود داشته باشه باید اون هم به صورت image فایل ها رو write کنه)
write کنم (در حقیقت format ایمیج را تغییر بدم تا بتونم اون رو درست mount کنم !).

اما خوب اون مشکل حل شده و البته برنامه UltraISO رو هم شما معرفی کردید (خودم هنوز تست نکردم)

همون طور هم که گفتم فعلا فقط یک کنجکاویه ، چون خیلی از فاروم ها رو گشتم و چیزی دستگیرم نشد و همه هم از این که همچین چیزی تا حالا درست نشده متعجب بودن
questions.gif

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
در توضیحات این برنامه امده که این کار را برای dvd هم انجام میدهد Virtual CD/DVD-burner

http://www.virtualcd-online.com

بله پیش می اید نرم افزار هایی که در خواست درایو writer می کنند شبیه برنامه acronis که برای ساخت cd بوت به رایتر احتیاج دارد

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
چکش میکنم ببینم چیه. ممنون

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
شما وقتی فايل image رو در درايو مجازی mount ميکنی بعد با nero از اين درايو به عنوان source يه image بگير با فرمت iso يا هر چيزی که ميخوای. اساساً برای کاری که ميخواستی بکنی نيازی به شناسوندن اون درايو به صورت writer نيست. لقمه دور سر پيچوندنه.

بالا