• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

e mule

Shredder

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان.
موضوع سر فایلهایی با پسوند wmv که از emule دانلود میشه هست.
تا جائی که من متوجه شدم فایلهایی با این پسوند بعد از دانلود برای پخش باید خودشونو داخال یه سایت ثبت کنن که اون سایت در ایران ف ی ل ت ره .
چه راهی برای باز کردن این فایلها هست؟
اگه ممکنه کمکم کنید.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام دوستان.
موضوع سر فایلهایی با پسوند wmv که از emule دانلود میشه هست.
تا جائی که من متوجه شدم فایلهایی با این پسوند بعد از دانلود برای پخش باید خودشونو داخال یه سایت ثبت کنن که اون سایت در ایران ف ی ل ت ره .
چه راهی برای باز کردن این فایلها هست؟
اگه ممکنه کمکم کنید.
همشون اینطوری نیستن. بعضی آدم های عقده ای و عوضی میان وقت تبدیل فایل به wmv روش مثلا کپی رایت میذارن. مریضن دیگه.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
فقط هم مختص eMule نيست، فايل هاي ويديويي از اين دست زيادند، حتي تو خيلي از سايت ها مي بينيد مثلا فلان ويديوکليپ رو گذاشته و کلي ذوق مي کنيد که اجازه ي دانلود داده بهتون، بعد که دانلود شد مي بينيد که دهه، ازتون لايسنس مي خواد
wacko.gif

يکي بگه خب همون اول کار بگين که اين براي استفاده ي عمومي نيست بي خود وقتمونو سر دانلودش هدر نديم

@.@
===

Shredder

Registered User
لایک‌ها
3
انگار این فقط درد دل من نیست.:blush:
پس مشکلش جدیه!
اگه اینطور باشه شاید بشه کاریش کرد .
طی کانورت کردن فایلها بعضی ها شو میشه ویرایش هم کرد .
تا ببینیم چی میشه.:f34r:

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
حالا که یک تاپیک زدید به اسم e mule، یک توضیحی هم درموردش میدید؟
ممنون

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اون DRM هست كه روي بعضي از فيلمها و بعضي از اهنگها ميزارن البته اصلش براي كپي رايت اهنگ ساخته شده بود هر روزم تعداد اين فايلها بيشتر ميشه كرك هم نداره من قبلا دنبالش رفتم البته يكي دو تا برنامه بود براي اهنگ كه من امتحان نكردم ولي براي فيلم چيزي وجود نداره يا اينكه من نميدونم .

frog

Registered User
لایک‌ها
36
آره دوستان من خودم نزدیک 5 گیگ از این فایلها رو با emule دانلود کردم ولی دریغ از یکیش که بشه اجرا کرد

مال دو سه سال پیشه ، فعلآ که راهی نداره مگه پرداخت پول ، تازه اونم فایل رو برای یه مدت زمانه خاصی میتونی نگاه کنی مثلآ ده روز بعدش باز همین آش و همین کاسه است .
زارن
سعی کن توی emule ، از گرفتن wmv و mpg خوداری کنی البته clip ها بازن و لی ++و مصاحبه ها معمولآ کپی رایت دارن .

بعضی ها که حق پخش رو میپردازن از اون فایل فیلم میگیرن و با کیفیت پایین تر در اختیار بقیه میزارن . سعی کن avi بگیری .

یک توضیحی هم درموردش میدید؟
کلآ Emule یه برنامه p2p هست که افراد در سراسر دنیا میان و فایلهاشون رو به اشترام میزارن و شما مستقیمآ میتونید فایلها رو از pc اونا دانلود کنید .
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم توش هست

اکثر حلال کتالهای داشگاهی رو هم میتونی توش پیدا کنی فقط باید صبور باشی و اگه adsl داشته باشی برای دانلود خداست

اینم لینک دانلودش : http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/emule/eMule0.47c.zip
مشکلی داشتی بگو :

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
ولی MPEG رو فکر نمیکنم بتونن لایسنس بذارن روش. من که تا حالا هر چی mpg گرفتم اجرا شد.

Shredder

Registered User
لایک‌ها
3
من یه چیزهائی از تبلیغات مایکرسافت دیده بودم ولی فکر نمی کردم که به شخص هم اجازه اینکار و بده.و فقط کمپانیها از اون استفاده میکنن.اصلا فکرشم نمیکردم اونم تو shareware
این از هنرهای مایکرسافته که همه چیز رو انحصاری کنه. کاملا بلعکس اپل.
و تا جائی که میدونم فقط این فرمته که خودش خودشو محافظت میکنه.البته به کمک Digital Rights Management که کاملیا64 عزیز گفتن.
ولی فعلا مسئله اینه که ظاهرا drm شوخی نیست. و کرکرهای عزیزمون:f34r: از پس خود ویندوز بر اومدن ولی از پس این یکی نه.
تو همه نرم افزارها اول باید یک valid license وجود داشته باشه تا بشه drm رو از رو فایل برداشت.

با اینکار shareware هائی مثل ,.... e-mule,kaza,morphis,LimeWire
هم محبوبیتشون رو از دست میدن.

frog

Registered User
لایک‌ها
36
من یه چیزهائی از تبلیغات مایکرسافت دیده بودم ولی فکر نمی کردم که به شخص هم اجازه اینکار و بده.و فقط کمپانیها از اون استفاده میکنن.اصلا فکرشم نمیکردم اونم تو shareware
این از هنرهای مایکرسافته که همه چیز رو انحصاری کنه. کاملا بلعکس اپل.
و تا جائی که میدونم فقط این فرمته که خودش خودشو محافظت میکنه.البته به کمک Digital Rights Management که کاملیا64 عزیز گفتن.
ولی فعلا مسئله اینه که ظاهرا drm شوخی نیست. و کرکرهای عزیزمون:f34r: از پس خود ویندوز بر اومدن ولی از پس این یکی نه.
تو همه نرم افزارها اول باید یک valid license وجود داشته باشه تا بشه drm رو از رو فایل برداشت.

با اینکار shareware هائی مثل v.... e-mule,kaza,morphis,LimeWire
هم محبوبیتشون رو از دست میدن.

بابا وضیعت اینقدرا هم بغرنج نیست فقط برایی یه سری فایلهای خاص اینطوری که اون رو هم بعضی از client ها میزارن نه همه . بعدش مگه چی میخوای دانلود کنی ؟

بگو من برات پیداش میکنم توی همین emule

Shredder

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز می دونم پیدا میشه.
ولی ناراحتی من از فیلمهائی بود که فکر میکردم پیدا کردم.ولی بعد از یک ماه که دانلود تمام شد .همه بدون استفاده بودن.
تا به حال فیلم دانلود نکرده بودم. تصورم این بود که فرمت wmv کیفیت بالا تری نسبت ما بقی فایلها داره.برای همین با این فرمت دانلود کردم و اشتباه بزرگی هم کردم.
فیلمی با فرمت avi و حجمی تقریبا برابر 700 mb و همان فیلم با فرمت wmv و با حجمی تقریبا برابر
1.3gbاشتباه من این بود که دومی انتخاب کردم که فکر میکردم با کیفیت بالا تری باشه. بقیشم که دیگه خودت میتونی حدس بزنی...

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
کلآ Emule یه برنامه p2p هست که افراد در سراسر دنیا میان و فایلهاشون رو به اشترام میزارن و شما مستقیمآ میتونید فایلها رو از pc اونا دانلود کنید .
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم توش هست

اکثر حلال کتالهای داشگاهی رو هم میتونی توش پیدا کنی فقط باید صبور باشی و اگه adsl داشته باشی برای دانلود خداست

اینم لینک دانلودش : http://belnet.dl.sourceforge.net/sou...eMule0.47c.zip
مشکلی داشتی بگو :

خیلی ممنون frogجان، امروز نصب کردم و دوتا فیلم search کردم و گذاشتم برای دانلود، اما هنوز توی waitingهست. این فیلمها توی Limewire هم همینطور بودند یعنی سورسهاشون خالی نبودند. من با Limewire زیاد کار کردم، میخواستم ببینم مزیت یا کلا فرق eMule با Limewire چیه.

خیلی ممنون

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
قدیما با kazaa کار میکردیم زیاد بحث صف و معطلی نداشت ولی کازا که رفت واسه خودش، این emule هم میخوای ازش یه فایل بگیری باید یه هفته تو صف وایستی.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
Emule از سيستم credit استفاده ميكنه يعني كسي كه فايلهاي بيشتري را به اشتراك بذاره و ميزان آپلودش بيشتر باشه نسبت به بقيه اولويت داره و زمان كمتري توي صف قرار ميگيره.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
Emule از سيستم credit استفاده ميكنه يعني كسي كه فايلهاي بيشتري را به اشتراك بذاره و ميزان آپلودش بيشتر باشه نسبت به بقيه اولويت داره و زمان كمتري توي صف قرار ميگيره.

پس برای همینه که وقتی تازه شروع میکنی به کار همش waiting هست، البته من کلی آپلود داشتم. ولی فعلا رفتم سراغ تورنت ببینم چی هست. از utorrent دارم استفاده میکنم، حالا فعلا یک فیلم گذاشتم برای دانلود. میدونم به این تاپیک ربط نداره ولی اگه میشه چندتا سوال منو درباره تورنت جواب بدید:

وقتی search میکنیم، برای پیدا کردن فایل تورنت مناسب (مناسبتر) که fake نباشه، سرعت دانلود بالاتر داشته باشه و ... به چه مواردی باید توجه کنیم؟

این utorrent فایل دانلودشده رو کجا سیو میکنه؟ روی همون فایل تورنت مربوطه؟

خیلی ممنون و باز ببخشید که زیاد مربوط نبود.

بالا