• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

E70 يا N71 يا....

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام ، ميخواهم درحدود 400 براي گوشي پول بدم نظرتون درمورد N71 يا E70 يا هر مدل ديگري چيه ؟. پستهاي ديگه كه فقط ادم رو گيج ميكنند. N71 خيلي قيافه نداره و لي تعريفش رو زياد شنيدم. راستي فايل هاي OFFICE رو ميشه باهاش ديد ؟ ميشه هدفون قوي تر نصب كرد؟ از E70 هم خبري ندارم ولي مشخصات خوبي داره . لطفاً منو راهنمايي كنيد. ممنون

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام ، ميخواهم درحدود 400 براي گوشي پول بدم نظرتون درمورد N71 يا E70 يا هر مدل ديگري چيه ؟. پستهاي ديگه كه فقط ادم رو گيج ميكنند. N71 خيلي قيافه نداره و لي تعريفش رو زياد شنيدم. راستي فايل هاي OFFICE رو ميشه باهاش ديد ؟ ميشه هدفون قوي تر نصب كرد؟ از E70 هم خبري ندارم ولي مشخصات خوبي داره . لطفاً منو راهنمايي كنيد. ممنون

البته E70 خیلی بهتره و گرونتر ولی اگر در ایرانید خیلی از امکاناتش نمیتونید استفاده کنید چون برای ارتباط بی سیم و اتصال اینترنت و اینها ساخته شده . البته کیفیت صفحه نمایشش خیلی بالاست. E50 و E60 و 5500 هم خوبند اگر دوربین برات زیاد مهم نباشه اگر هم دوربین مهمه N71 دوربینش بهتره یا N80 و البته 3250 هم گوشی قابل توجهیه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آفیس روی همه این گوشیها کار میکنه . هدفن رو هم میشه عوض کرد به شرطی که یا هندزفری 3250 بخرید یا آداپتور نوکیا رو بخرید که خروجی استریو داره

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
آفیس روی همه این گوشیها کار میکن

درسته! ولی روی e70 به طور پیش فرض برنامه هایی نصب شده که برای ویرایش و نمایش این فایل ها به کار میره! در صورتی که روی بیشتر گوشی ها این برنامه ها فقط به درد نمایش می خورد! ضمنا e70 کیبورد QWERTY هم داره که کار با این برنامه ها رو راحت میکنه! در کل بیشتر امکاناتش مربوط به اینترنت میشه که تو ایران استفاده نداره!

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
E70 را بعید است بتوانید با حدود ۴۰۰ تهیه کنید. احتمالا ۱۰۰ تومان دیگر باید پیاده شوید. ولی اگر میتوانید این مقدار هزینه کنید شک نکنید انتخاب بسیار خوبی است و به نظر من N71 حتی قابل مقایسه با آن هم نیست. فقط توجه کنید باید قید ورژن مشکی رنگ را بزنید.

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
e70
thumbsup.gif

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
E70 شک هم نکن.
N71 رو کلا بیخیال شو. اگه هم میخوای چیزی رو با ای 70 مقایسه کنی سعی کن ان71 نباشه.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اتفاقا N71 از خیلی جهات از n70 بهتره... دورینیش با اینکه هر دو 2 هستن ولی خیلی بهتر میگیره....صفحه نمایشش هم بزرگتر شده....رزولوشن صفحه هم بالاتر رفته....ضمن اینکه از ورژن سیمبین بالاتری استفاده میکنه....

N70 دیگه قدیمی شده....

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اتفاقا N71 از خیلی جهات از n70 بهتره... دورینیش با اینکه هر دو 2 هستن ولی خیلی بهتر میگیره....صفحه نمایشش هم بزرگتر شده....رزولوشن صفحه هم بالاتر رفته....ضمن اینکه از ورژن سیمبین بالاتری استفاده میکنه....

N70 دیگه قدیمی شده....

چه قدر جالب!
:D

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
سونی اریکسون عزیز، این برادر ما E70 میخواد نه N70

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

بله خیلی جالبه....:D

سونی اریکسون عزیز، این برادر ما E70 میخواد نه N70

ولی عنوان تاپیکشون چیز دیگه میگه:D :D N71 هم جز انتخابهاشون هست..... N71 هم الان قیمت خوبی پیدا کرده...

البته من نوشته شما رو جای ای 70 فکر کردم ان 70 دارید مقایسه میکنید .....

به هر حال N71 هم گزینه قابل توجهی هست چون امکانات خوبی داره

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
بله خیلی جالبه....:D

ولی عنوان تاپیکشون چیز دیگه میگه:D :D N71 هم جز انتخابهاشون هست..... N71 هم الان قیمت خوبی پیدا کرده...

البته من نوشته شما رو جای ای 70 فکر کردم ان 70 دارید مقایسه میکنید .....

به هر حال N71 هم گزینه قابل توجهی هست چون امکانات خوبی داره

اشكال نداره ، هر نظري داريد بگيد. اگر دقت كرده باشيد من در هنوان 3 نقطه گذاشتم يعني هر چيزي فكر ميكنيد مهمه و يا هر پيشنهاد ديگه اي رو هم بگيد. n70 هم يكي از گزينه هام بود و لي خوب به همين دلايلي كه گفتيد حذفش كردم . روي n71 شك دارم ، بيشتر بخاطر صفحه كليدشه؟ نميدونم راحت است يا نه؟ كوچيك نباشه ؟ البته از نزديك صفحه كليدش رو لمس نكردم. بهر حال ممنون از راهنمايي شما. بازهم منتظرم

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینید صفحه کلیدش خوبه....ضمن اینکه به نظر من انتخاب بهتری هست نسبت به مثلا E70 یا E60 و....

اونا یکسری امکانات برای شبکه بی سیم و از این جور چیزها دارن که واقعا تو ایران کاربرش شاید 2 درصد باشه....بهتره پول برای چیزی بدین که ازش استفاده میکنید...داشتن wi-fi در حالی که ممکنه 1 بار هم تو کل استفاده از گوشی به دردتون نخوره چه فایده ای داره؟؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
n71 گنده هست وقتی بازه! ولی کیفیت صفحش هم خوبه و سیمبینش هم جدیدتره! ورژن 9!
اینو هم قبول دارم که این امکانات اضافی هست! ولی خوب نمیشه گفت که نوکیا این امکانات رو برداره فقط به خاطر ایران!
مثلا همین 3G! یه چیزیه که عمرا توی ایران تا 5 سال بعد به درد بخوره! والی همه ی سری n ها جز n72 دارن این امکان رو! یا این WLAN! بیشتر برای خارجی هاست که اینترنت دائمی دارن و میتونن با گوشی شون شیر کنن تا وقتی توی خونه هستن روی گوشی شون اینترنت داشته باشن!

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
من شنیدم ان71 مشکل نرم افزاری داره.
ماه گذشته میخواستم بخرم ولی گفتن اینطوری شده و تو بازار جمعش کردن.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه اقا N71 هیچ مشکلی نداره....ببینید من خودم طرفدار سونی اریکسون هستم....و در مورد 6280 هم بارها گفتم که مشکل داره مه خب گویا بعضی ها فکر میکنن ادم دروغ میگه...

ولی N71 هیچ مشکلی نداره....تا جایی که من میدونم خیلی خوب کار میکنه...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اگر قرار بود روزی انتخاب من محدود بین N71 و E70 باشه، قطعا E70 رو انتخاب می کردم، حتی اگه بیشتر امکانات اون فعلا مورد استفاده نداشته باشه.

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
خلاصه N71 رو گفتم . 358 هزار تومان . طبقه 6 علا الدي. بدون گارانتي. گوشيه جالبيه . با امكانات زياد و صفحه نمايش بزرگ و واضح. قيافه اش هم بد نيست. خوبيش اينه كه خز نشده. هرجا رفتم N70 ريخته بود ,ولي N71 رو هر كسي نداشت . فقط نميدونم چرا اينقدر باطري مصرف مينكه ؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خلاصه N71 رو گفتم . 358 هزار تومان . طبقه 6 علا الدي. بدون گارانتي. گوشيه جالبيه . با امكانات زياد و صفحه نمايش بزرگ و واضح. قيافه اش هم بد نيست. خوبيش اينه كه خز نشده. هرجا رفتم N70 ريخته بود ,ولي N71 رو هر كسي نداشت . فقط نميدونم چرا اينقدر باطري مصرف مينكه ؟

مطمئنی؟ اگه قیمتش این جوری باشه خیلی عالیه!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باتری همشون زیاد مصرف میکنن....

بالا