ebay
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
سلام افرادی که می خواهند محصول یا وسایل و یا سرویس خود را در سایت حراجی زنده ebay بفروشند
می تواند با من و خدماتم آشنا شوند
گروه من در کشور های آمریکا و آمریکای لاتین اروپا و آسیا و آفریقا می تواند به شما کمک کند که از سرویس های ebay استفاده کنید
گروه من در کشور های
thailand
Vietnam
Brazil
Romania
Ukraine
Ghana
USA
می توانند کالا های دارای جسم شما را دریافت کنند
این که به کدام کشور کالای خود را پست می کنید بستگی به قیمت شرکت پست کننده کالای شما دارد
شرکت DHL به تمام دنیا کالا پست می کند
در ازای فروش کالای شما من 10 % از فروش کل کالا را از شما می گیرم
مبلغ دریافتی را به مدت 14 روز نگه می دارم اگر خریدار نسبت به جنس خود شکایتی داشت و از من refund خواست
مبلغ را با شما در میان می گذارم اگر پذیرفتید آن را برای خریدار می فرستم اگر نه جنس را پس می گیرم و کالای شما را دوباره در حراجی شرکت می دهم
پس از 14 روز در صورت راضی بودن خریدار پول شما را برایتان از طریق بانک به حساب شما در ایران حواله می کنم
شما نیاز به یک حساب ارزی در ایران دارید
بانک ملی چنین امکانی را به شما می دهد
هزینه مالیات فرستادن پول از مبلغ شما کسر می شود
هزینه پست کالای داری جسم شما توسط خودتان پرداخت می شود و شما باید کالای خود را بیمه کنید وتقاضای رسید تحویل کالا در محل را دهید
در صورتی که کالایی تولید می کنید که داری جسم نیست و به صورت غیر واقعی می باشد
و به صورت کامپیوتر به کامپیوتر انتقال پیدا می کند مثل نرم افزار ها یا کتاب های کامپیوتری از شما 7 % از فروش کل خواهم گرفت
در صورتی که سرویس ارایه می دهید که امکان ادامه آن از راه دور می باشد مثل تهیه فضای میزبان وب یا ثبت دامنه
من از شما 25 % از فروش کل می گیرم
و اگر سرویس شما 6 ماه یا 1 سال قرار است ادامه پیدا کند
من در پایان اتمام سرویسی که باید ارایه کنید پولتان را حواله می کنم
هیچ محدودیتی برای مبلغ ارسالی وجود ندارد (حداقل 10 یورو)
Ebay91 [at] yahoo [dot] com
می تواند با من و خدماتم آشنا شوند
گروه من در کشور های آمریکا و آمریکای لاتین اروپا و آسیا و آفریقا می تواند به شما کمک کند که از سرویس های ebay استفاده کنید
گروه من در کشور های
thailand
Vietnam
Brazil
Romania
Ukraine
Ghana
USA
می توانند کالا های دارای جسم شما را دریافت کنند
این که به کدام کشور کالای خود را پست می کنید بستگی به قیمت شرکت پست کننده کالای شما دارد
شرکت DHL به تمام دنیا کالا پست می کند
در ازای فروش کالای شما من 10 % از فروش کل کالا را از شما می گیرم
مبلغ دریافتی را به مدت 14 روز نگه می دارم اگر خریدار نسبت به جنس خود شکایتی داشت و از من refund خواست
مبلغ را با شما در میان می گذارم اگر پذیرفتید آن را برای خریدار می فرستم اگر نه جنس را پس می گیرم و کالای شما را دوباره در حراجی شرکت می دهم
پس از 14 روز در صورت راضی بودن خریدار پول شما را برایتان از طریق بانک به حساب شما در ایران حواله می کنم
شما نیاز به یک حساب ارزی در ایران دارید
بانک ملی چنین امکانی را به شما می دهد
هزینه مالیات فرستادن پول از مبلغ شما کسر می شود
هزینه پست کالای داری جسم شما توسط خودتان پرداخت می شود و شما باید کالای خود را بیمه کنید وتقاضای رسید تحویل کالا در محل را دهید
در صورتی که کالایی تولید می کنید که داری جسم نیست و به صورت غیر واقعی می باشد
و به صورت کامپیوتر به کامپیوتر انتقال پیدا می کند مثل نرم افزار ها یا کتاب های کامپیوتری از شما 7 % از فروش کل خواهم گرفت
در صورتی که سرویس ارایه می دهید که امکان ادامه آن از راه دور می باشد مثل تهیه فضای میزبان وب یا ثبت دامنه
من از شما 25 % از فروش کل می گیرم
و اگر سرویس شما 6 ماه یا 1 سال قرار است ادامه پیدا کند
من در پایان اتمام سرویسی که باید ارایه کنید پولتان را حواله می کنم
هیچ محدودیتی برای مبلغ ارسالی وجود ندارد (حداقل 10 یورو)
Ebay91 [at] yahoo [dot] com