• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Emule

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان

من با برنامه های تورنت همیشه کار کردم ولی شنیدم این Emule برای پیدا کردن برنامه و کرکش چیزه خوبیه

برنامش رو دانلود کردم از دوستان میخواستم بپرسم کسی با این برنامه کار کرده یک توضیح کوچیک در مورد کار باهاش برای اینکه سرعت دانلود بالا بره توضیحی بده

مرسی :)

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
از من Upload میشه اما اصلا دانلود ندارم حدود 10 گیگ هم فایل برای شیر گذاشتم

Test برای UDP & TCp هم درست است

Starting TCP connection test...

TCP test successful.

Now testing UDP...
Sending UDP packet...
Waiting for result...
UDP test successful.

مشگل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حتماً source برنامه ای که دنبالش هستی کمه. این رو هم باید در نظر بگیری که وقتی به یه نفر وصل میشی تا فایلشو دانلود کنی، وارد صف می شی!.... روی فایل double-click کن یکی از ستون هاش شماره ای توی صف داری رو نوشته.

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mahmood-gt2 :
حتماً source برنامه ای که دنبالش هستی کمه. این رو هم باید در نظر بگیری که وقتی به یه نفر وصل میشی تا فایلشو دانلود کنی، وارد صف می شی!.... روی فایل double-click کن یکی از ستون هاش شماره ای توی صف داری رو نوشته.

با تشکر از توجه شما

فایل مورد نظر 13 تا سورس داره اما من منظور شما رو از تو صف بودن متوجه نشدم من 8 ساعت منتظر موندم اما 1 کیلوبایت هم دانلود نشد

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از snebi :
با تشکر از توجه شما

فایل مورد نظر 13 تا سورس داره اما من منظور شما رو از تو صف بودن متوجه نشدم من 8 ساعت منتظر موندم اما 1 کیلوبایت هم دانلود نشد

دوست عزیز اول برو options و بعد connection ببین download شما چند است و به بالاترین حجم برسون
بعد دوستمان هم درست می گن ممکنه این فایل شما 13 تا سورس داشته باشه ولی فعال نباشن و اگر هم فعال باشن آنقدر افراد دیگری هستند که تو صف قرار دارن که نوبت شما فعلا نمی رسه شما با دو بار کلیک روی فایل می تونی ببینی که این افراد آیا اصلا فعال هستند و بعد شما در صف نوبت چندم هر کدام هستی بعضی از فایلها هم متاسفانه صفر درصد است که بهتره سمت اینطور فایلها نری که حتما چیزی عاید آدم نمی شه .

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از zirnevis :
دوست عزیز اول برو options و بعد connection ببین download شما چند است و به بالاترین حجم برسون
بعد دوستمان هم درست می گن ممکنه این فایل شما 13 تا سورس داشته باشه ولی فعال نباشن و اگر هم فعال باشن آنقدر افراد دیگری هستند که تو صف قرار دارن که نوبت شما فعلا نمی رسه شما با دو بار کلیک روی فایل می تونی ببینی که این افراد آیا اصلا فعال هستند و بعد شما در صف نوبت چندم هر کدام هستی بعضی از فایلها هم متاسفانه صفر درصد است که بهتره سمت اینطور فایلها نری که حتما چیزی عاید آدم نمی شه .

با تشکر از راهنمای شما متوجه شدم مرسی :)

بالا