http://tejarat.ws/showthread.php?t=4512
لطفا به این تایپیک مراجعه کنید و نظر خودتان رو بدهید
یکی از دوستان مال باخته این شکایت نامه رو تنظیم و به دادگستری تحویل داده:
شاکیان در مورد این متن نظر بدهند که میخوام اینو به وکیل تحویل بدم
شکایت نامه
بسمه تعالی
دادسرای محترم استان ...
در طی یک فقره کلاهبرداری بزرگ که از چند نفر ازهموطنان از شهرستانهای مختلف توسط شخصی به نام مسعود جهانتیغی از شهر زاهدان که ایشان با راه اندازی یک سایت اینترنتی و به نام شرکت معتبر طلوع رعد و شماره ثبت 2314 واقع در زاهدان اقدام به تبلیغات و جمع آوری غیر قانونی سرمایه از مردم در جهت شرکت در طرح زود بازده و سود آور بازار سهام خارجی (فارکس) کردند از جمله مواردی که باعث شد بسیاری جذب طرحهای ایشان شوند و به او اعتماد کنند:
1-ادعای شرکت معتبر و با شماره ثبت
2- ادعای سابقه چندین ساله در بازارهای سهام خارجی
3- ادعای اعطای سودهای بالا در کوتاه مدت روزانه 0.5 الی 3 درصد و بلند مدت مابین 300 الی 1500 درصد در ظرف 6 الی 12 ماه در قبال سرمایه گذاری
4- دعوت در سرمایه گذاری در طرح خرید واحدهای زیبا و مجهز 50 میلیون تومانی به صورت اقساطی در شهر دبی
5-ادعای افتتاح اولین بروکر(کارگزار) ایرانی در شهر دبی برای اولین بار در خاورمیانه
6-ادعای بستن قرارداد رسمی با یک کارگزارآمریکایی در جهت حفظ سرمایه های هموطنان در خارج کشور
7-دادن قول به چند نفر از هموطنان برای استخدام آنها به عنوان کارمند شرکت در دبی با حقوق چند هزار درهم در ماه به همراه مسکن و خوراک
8- قرعه کشی ماهیانه با ادعای اعطای خودروهای مدل بالا و وجه نقد بالا به سرمایه گذاران ویزه و موارد مشابه دیگر...
با این تبلیغات گسترده در جهت عوام فریبی ایشان توانست سرمایه هنگفتی از چند نفر از جمله اینجانب .... بصورت نقد در مردادماه 85دریافت کند و سپس هیچ کدام از وعدهای دروغین ایشان عملی نشد و ایشان ادعا کرد که مشکل جدی برای حساب بانکیم در شهر زاهدان پیش آمده و دولت حساب مرا به همراه مقداری از سرمایه بلوکه کرده و من از طریق حساب ارزی در دبی کار سرمایه پذیری از هموطنان را دنبال کرده و به زودی مشکلات برطرف میشود ولی ایشان ارتباطش را با سرمایه گذاران به حالت تعلیق در آورد و گهگاهی به همراهش جواب میداد و ادعا میکرد که پیگیر یکسری مشکلات در دبی هستم و به زودی سود و اصل سرمایه را به شما خواهم داد مرتب هر هفته تاریخ و موعد تصفیه حساب را به تاخیر می انداخت تا اینکه ارتباطش را بکلی با همه قطع کرد و در طی پیگیری عده ای از سرمایه گذاران آدرسی از خانه پدر بزرگ و شماره تلفنش در زاهدان پیدا کردند و هر چند وقت مرتب با پدر بزرگش حرف میزدیم ایشان اظهار بی اطلاعی میکرد میگفت نمیدونم کجاست کلی مردم ازاو چک دارند که من سند خانه را برای آزادی ایشان گرو گذاشتم و ایشان هیچ پولی ندارد که با شما تصفیه کند و فقط دنبال وام بانکی 40 /50 میلیون تومانی است که میخواهد با آن پول با شما تصفیه کند و به نقل از او میگفت که همه سرمایه را تحویل شخصی به نام شاهپور داده که که این شخص ظاهرا در کار واردات جنس بود و به جرم قاچاق همه جنسها رو دولت مصادره میکند که هیچ مدرکی دال بر صدق این حرف تا کنون به ما ارائه نداده است و الان بیشتر از 10 ماه است که امروز و فردا میکند و هیچ خبری از اصل سرمایه و سود آن نیست و کلی مشکلات روحی روانی و مادی برای سرمایه گذارن پیش آورده و منجر به بدبختی چند خانوار بی بضاعت شده که هیچ اطلاعی از این بازارهای سهام و مسایل قانونی آن نداشتند و صرفا فریب وعده های دروغین و جذاب این شخص شدند.
البته یکسری اشکالاتی در متن وجود دارد که با راهنمایی شما شاکیان و کنار گذاشتن طنبلی برای شکایت حضوری میتوانیم کاری انجام دهیم.
بقیه اساتید محترم هم نظرشان را در مورد این متن بگویند.
آقای کلاهبردار اگر سری به این تایپیک میزنی من دارم با بقیه دوستان اقدام جدی میکنیم. یکسال گذشت و ما خوابیم .