rax جان، من این متن رو از نقل قول می کنم:
بدون اغراق می گم، من نسبت به اکثر کسایی که اینجا چیزی می نویسن اطلاعاتم کمتره... ولی تو این مدت یه چیزی از تولید کننده ها دستگیرم شده..اینکه کلاً 5 تا کارخونه هستن که در زمینه تولید pda phone edition حسابی گرداناشون کلفته...بقیه همه دستگاه های ری برند شده تولید همین کارخونه ها هستن... اول htc ، بعد Quanta ، بعد eten ، و بعد gigabyte... ایسوس هم یکی دوتا مدل داده بیرون که خیلی توپسن ...ولی این htc هم از همه سرتره انگار.. با مایکروسافت هم خیلی صمیمی و جون جونیه
... تا اونجا که اولین pdaی که روش wm5 سوار بود رو این htc زد، حالا هم اولین wm5 داری که آپدیت جدید ce , aku3 رو داره (htc artemis)... خلاصه تو بازار دستی و اعتباری داره واسه خودش..
...![]()
واسه همین اگه بخواین توی ایران خرید کنید، توجه به برندی که روی دستگاه نوشته شده همچین فایده ای نداره..حالا verizon باشه یا hp یا everex یا qtek یا o2 یا iteq ... نکته ش اینه که اگه phone edition بخواد آدم بخره، دستش خیلی باز نیست واسه انتخاب![]()
![]()
خوب...HTC یه Oem ساز بزرگه..نه فقط PE....اکثر NPE ها مار این شرکته....کلا انتقاد من به PE خریدن نیست...انتقاد من به اینکه بین PE ها در پیت تری مدلها رو انتخاب میکنید..منم میگم ولی 600 تومن پول میدین چرا باید اسپرینت 6700 رو ول کنید او2 اتم بخرید؟؟؟( حالا ریزون هم تقریبا کاستومایز شده همینه اسپرینته)
پام همون پالم منظورتونه دیگه؟![]()
حرف شما کاملاً صحیحه... ولی توجه کنید، عمده ی مصرف کننده های ppc ها توی ایران، هنوزم کسایی هستن که از "صفحه ی کوچیک" n70 شون خسته شدن، یا مثلاً می خوان یه کلاسی جلو دوستاو آشناها بزارن ..
فقط یه سر برید علائدین، توی مغازه ها یه گشتی بزنید، بعد از یه نفر که یه Imate می گیره سوال کنید ببینید می دونه مثلاً tcpmp چیه یا نه!!!...البته توی رمضانی نرید ها چون عمده مشتری هاش از رهگذرای حوالی همین فروم هستن![]()
جدی اگه مردم می دونستن با این pda ها چه ها که نمی شه کرد و اگه یخورده آشناییشون بیشتر بود، عمراً 10 برابر الان بازار pda گرمتر بود، لااقل به جای اینکه برن 175000 تومن پول بدن یه "اطلس سخنگو" بگیرن (
)، همون مقدار پول رو می دادن یه pda دست اول توپ می گرفتن با 10 برابر ایمکانات![]()
![]()
Palm رو کی تا حالا خونده پالم..:blink: یه مدت خیلی باکلاسیش تلفظ میکردن شده بود پم... :lol:
دقیقا...مشگل همینه..راه حلهایی که میشه با PDA به سادگی حل کرد با هزینه خیلی زیادتر حل میکنن..
بازم جای شکرش باقیه همین چند تا دونه PE درپیت فروش میره حداقل ملت میفهمن از اینا چه استفاده ای میشه کرد..
کلا از ایرانی جماعت انتظار خاصی نمیشه داشت...تاپیک K750 هر 2 پست یکیش درمورد خرافات چینی و هلندی و پرتقالی و ایناست..:lol:
منم بگم شما فقط نگفته باشی من از PDA کلا بیلمیرم..سخت افزار باز یه کم میدونم فرق اجر و مادربرد چیه ولی PDA ...Smart Phone کامل تعطیل..:blush: