اول از همه کمربندهاتون رو ببنید ، می خوایم با دبلیو ام 5 پرواز کنیم.
همیشه چیز های مجانی به آدم بیشتر می چسبه ولی خوب این یکی ، برای من یکی که یک مسئله شخصی بود ، یه جور انتقام شخصی ، که از اورکس و ای تن باید می گرفتم.
خوب اول از همه باید بدونید که چه چیز هایی رو نیاز دارید تا بتونید آپگرید کنید:
. کابل اتصال دستگاه تون
. بک آپ هاتون دیگه به درد نخواهند خورد ، پس هرچی دارید ، به صورت فیزیکی بک آپ بگیرید ، منظورم اینه که فایل هاتون رو بردارید کپی کنید روی درایو های هارد تون. کانتکت ها و تسک ها و این جور چیز ها رو هم با اوت لوک سینک کنید و در پی سی خودتون نگه دارید . یادتون باشه این یکی مثل سفر آخرته ، هیچی نمی تونین با استفاده از برنامه های بک آپ گیری همراتون بیارید.
.مموری دستگاه تون رو در بیارید.
.مطمئن شید که اکتیو سینک درست کار می کنه.
.از نرفتن برق مطمئن باشید.
.یه تکه کاغذ و یک قلم ، از اینها مهم تر ، یک جفت چشم مطمئن و دقیق
.این فایل هارو باید دانلود کنید
--> فایل حاوی نسخه رام 2003 چینی هک شده ، که این امکان رو می ده که با دستگاه تون ، برنامه آپگرید مثل یک ای تن رفتار کنه. اگر دستگاه تون ای تن ام500 هست ، یک مرحله از کار کوتاه تر می شه ، ولی به هر حال باز باید این فایل 70 مگی رو از رپید بگیرید.
کد:
http://rapidshare.de/files/22617899/w50rom.rar.html
لازم به ذکر هست که اگر ویندوز تون ایکس پی نباشه ، مجبورید یکی دیگه رو بگیرید که از مگا آپ لود هست ولی 120 مگه
کد:
http://www.megaupload.com/?d=3VMPOFUD
فایل بالا ، حاوی کی ژن هم هست.
---> فایل آپدیت رام برای دستگاه ام 500 که ویندوز موبایل 5 داره. این نسخه قرار نبوده هنوز ریلیز بشه ، ولی خوب یه شیر پاک خورده ای پیداش کردو باعث شد که کلی کار ها جلو بیفته.38 مگه
کد:
http://support.etencorp.com/teksupport/Download/OSImage/M500V2/ETEN_M500v2_WWE_R01_211_0298.exe
فکر نکنم لازم به گفتن باشه که مگا آپلود و رپید لینک مستقیم مجانی نمی دن. ولی خوب، باید بدونید که سایت ای تن رو می تونید با دانلودر خود تون مثل لینک مستقیم دانلود کنید
اخطار :
قبل از شروع کار خوب بخوانید راهنما را ، اولاً که من هیچ مسئولیتی در مورد دستگاه شما قبول نخواهم کرد.دوم اینکه بسیاری نکات ریز را بار ها اشاره کردم ، ولی علاوه بر این که توصیه می کنم از این پست یک پرینت بگیرید، توصیه ام این است که قبل از شروع کار بیش از یک بار بخوانید اش
خوب حالا شما همه چیز دارید برای پرواز:
.از سایت ای تن اون فایل رو که گفتم رو دانلود کنید .
بعد دستگاه تون رو از روی کریدل بردارید و تا این مرحله خاتمه نیافته سر جایش نگذارید بعد فایل رو اجرا کنید ، این فایل شروع می کند به استخراج تصویر رامی که در خود دارد . اجازه دهید مراحل پیش برود ، تا اینکه از صفحه اینستالر خارج می شوید و بعد یک صفحه جدید باز می شود و به شما توصیه می کند که در حال آپگرید هستید و بهتر است که بک آپ بگیرید و از این حرف ها. همین جا متوقف شوید. بعد درایو سی را باز کنید به این آدرس بروید:
c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp
ایکس ها ، اسم یوزری هست که ویندوز با آن در حال استفاده است. در آن فولدر دنبال فایلی به نام temp.dat بگردید و یک کپی ازش در یک فولدر دیگر در مثلا درایو دی بگیرید.
بعد پروسه نصب را متوقف کنید. یعنی به جای پیش روی کنسل کنید.
این مرحله تمام شد ، و ما حالا یک نسخه خام از رام ویندوز موبایل 5 داریم که WWEاست یعنی انگلیسی ست. خوب مرحله تمام شد. با این فایل بعداً کار داریم.
.بعد باید فایل w50rom.rar رو در یک فولدر باز کنید ، شما یک درون اش یک فایل keymaker.exeخواهید یافت که بعداً به کار می آید و یک فولدر دارید به همین اسم ( در صورتی که فایل مگا آپلودی را گرفته اید ، اسم فایل ها یکی ست فقط شاید در فولدری دیگر باشد) که درون اش دو فایل است.
1.حالا ، در حالی که دستگاه شما به برق وصل است و روی کریدل هست. این فایل را اجرا کنید
EUUs_ETEN_M500_CHT_R05_100_0042
نگران نشوید ، این نسخه CHTیعنی چینی رام 2003 ای تن هست. اما طوری دست کاری شده ، که بر خلاف همه رام های ای تن ، دیگر به شما ایراد عدم سازگاری با سخت افزار شما که همان پی دی ای اورکس شما س را نمی دهد.
کسانی که دستگاه شان ای تن هست ، نیازی ندارند این مرحله را طی کنند.
خوب ، در اجرا کافی ست مثل نصب مصنوعی که بار پیش کردید فقط مرتب کلید سمت راست را فشار دهید.
پیش می رود و یک پنچره دیگر باز می شود که دقیقاً معادل همان پنجره ای س که دفعه قبل تا همان جا فقط پیش رفتیم. خوب از این جا به بعد باید کمی چینی بلد باشید

شوخی کردم. من به محض اینکه بتوانم اسکرین شات اضافه می کنم ، ولی الان ندارم ، اگر کسی دستگاه شو بده آپگرید کنم ، می تونم اسکرین شات هم ازش بگیرم.
خوب اول یک راست بزنید ، بعد راست دیگر هم بزنید ، تا به جایی برسید که علاوه بر اینکه دستگاه شما صفحه اش اول سفید و بعد سیاه می شود ، شما عین صفحه خود را هم بروی برنامه اینستالر ببنید ، این مرحله دارد دستگاه شما را به بوت لودر می برد تا فایل رام خام را منتقل کند. وقتی که دیدید که این اتفاق افتاد ، این بار باید یک کلید را درست بالای سه کلید معمول که پایین س بفشارید ، دقت کنید که کلید های پایینی برای کنسل و بازگشت و یک کار دیگه اس ، فقط کلید مربعی شکل که کنار عکس صفحه پی دی ای شما ست ، شما را به پیش می برد( من سر این مرحله از ترس مردم ، گیر کرده بودم دیگه):blink:
خوب به پیش بروید ، با فشردن کلید ، برنامه سعی می کند که فایل رام را منتقل کند ، هیچ عجله نکنید ، بسته به سیستم شما ، ممکن است خیلی هم طول بکشدو کلاً این مرحله حداقل 15 دقیقه وقت خواهد گرفت.
بعد می بینید که روی صفحه پی دی ای می نویسد که فایل ها بارگذاری شد. دیگر نباید روی پی سی به چیزی دست بزنید.خودش روی پی پی سی به پیش می رود ، همان طور که گفتم و اخطار کردم ، به هیچ چیز دست نزنید. وقتی همه کار ها را تمام کنید ، هم صفحه شما ریست می شود و هم برنامه پی سی ، عکس صفحه اول شما را دوباره نشان می دهد و باز باید صبر کنید که دستگاه برود در ویندوز 2003 ای تن اش ، بعد می توانید اینستالر را ببنید.
حالا دستگاه شما در این مرحله تبدیل به ای تن ، ام500 با ویندوز 2003 چینی شد. نترسید ، همیشه چینی نخواهد ماند. بعد از صفحات اولیه که همیشه بعد از هر هارد ریست می آد عبور کنید. یک صفحه هست که کلیبره کنید و بعد یک سری عملیات مسخره رو باید تکرار کنید.
خوب حالا یه کم بروید این ور و آن ور ببینید چقدر زبان چینی بلدید ، چون باید بهش عادت کنید . :lol:
می بخشید ، تقصیر من بود ، دیگه شوخی با مزه ای نبود. خوب حالا شما باید مموری کارت خود را توسط یک کارت خوان ، به فایل keymaker.exeمجهز کنید. بعد مموری را در دستگاه بگذارید . و فایل اکسپلورر را که در همان صفحه اول هم بهش شورت کات وجود داره باز کنید ، خوشبختانه این یکی دیگه انگلیسی ست. خوب اگر می توانید ، فایل کی میکر را منتقل کنید به مموری داخلی. اگر هم نمی تونین ، از همون جا اجراش کنید.
دقت کنید ، این فایل در اولین اجرا ، با وجود اینکه سریال لازم رو تولید می کنه ، ولی یک پیغام خطا می ده ، که اصلاً به شما مربوط نیست ، پس روی کلید که روی صفحه هست فقط یک بار فشار بدهید ، چون اگر دومین بار فشار بدید ، دستگاه به بوت لودر می ره و کلی کار شما سخت می شه.
حالا که فشار دادید و ارور رو گرفتید ، ارور رو اوکی کنید که بتونید زیرش رو بخونید ، حالا اون جفت چشم دقیق رو بیارید و با دقت هرچه تمام تر این اعداد رو روی کاغذ یادداشت کنید ، پیشنهاد می کنم بدهید کس دیگری برای شما دوباره چک کند ، دقت کنید اگر غلط یادداشت کنید ، کلی کار شما سخت می شود.
خوب حالا که نوشتید ، سعی کنید از برنامه بدون فشردن دوباره تولید کلید خارج شوید ، بهترین کار این است که شما از منوی استارت ، تودی اسکرین رو انتخاب کنید. بعد به قسمت مموری بروید و مثل هر برنامه دیگری این را هم از بیرون ببندید.
خوب اگر نتوانستید ، همیشه سافت ریست هست.
خوب حالا وارد مرحله سخت ماجرا شدیم.
.حالا یک فایل داشتید به نام m500_upgrade_winxpاین فایل همان سی دی آپگرید هست اما باز به زبان چینی این کار را می کند. یعنی دستگاه شما را به ویندوز موبایل 5 چینی تغییر می دهد ، شما که نمی خواهید( دیگه بی مزه شد ؟ شوخی نکنم؟) خوب ، حالا اون فایل تمپ ما به کار می آد. خوب خیلی راحت فایل آپگرید رو اجرا کنید. بعد بروید جلو تا به اون صفحه معروف برسیم که پنجره جدیدی باز می شه و هشدار هایی در مورد آپگرید و بک آپ داده . خوب دست نگه دارید ، کلک مرغابی ما همین جاست: این برنامه ، یک فایل temp.dat می سازد ، که حاوی رام چینی ست و بعد ش هم تغییر اندازه اش را هنگام کپی کردن چک نمی کند ( خوش بختانه ) شما فایلی که گفتم به همین نام بود و از فولدر تمپ کپی برداشته بودید ، به همان مسیر معروف c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Tempکپی کنید ، یعنی اور رایت کنید ، مشکلی نیست که حجم فایل ها متفاوت است.
خوب حالا مراحل آپگرید را مثل قبل پیش بروید ، کلید سمت راست را بفشارید ، تا به صفحه برسید که پی دی ای سیاه می شود، در آنجا ، شما کلیدی را که بالا هست فشار می دهید ، نه سه کلید پایینی را ، و شروع می کند به کپی کردن ، اما قبل اش از شما یک سریال درخواست می کند ، شما هم همان اعدادی را که ایشالا درست یادداشت کرده اید ، به خورد اش می دهید. و پروسه جلو می رود ، باز این مرحله صبوری می خواهد ، هرگز برق دستگاه رو قطع نکنید ، هیچ وقت از روی کریدل برندارید دستگاه رو .خوب وقتی همه این کار ها که احتمالاً 15 دقیقه طول خواهد کشید تمام شد ، شما یک صفحه خوشگل ویندوز موبایل 5 را شاهد خواهید بود ، می توانید اینستالر را ببندید.
خوب اینجا متوجه می شوید که دستگاه شما علاوه بر انگلیسی بودن ، دبلیو ام 5 هم شده. اما قبل اش شروع می کند دو تا برنامه کوچک نصب می کند ، عجله نکنید ، کاملاً با آرامش اجازه بدهید که کارش را بکند.بعد دوباره ریست می شود و شما به صفحه تودی اسکرین می آیید.
خوب با خیال راحت برنامه هایتان را در ویندوز جدید نصب کنید. اگر دیدید که مشکلی با اینترنت دارید ، به پست بالا مراجعه کنید فایل 65 کیلو ای را دانلود کنید و اجرا کنید ، ریست کنید پی سی و مشکل حل خواهد شد.
اگر امتحان کردید ، اینجا بنویسید که دیگران هم استفاده کنند اگر هم خواستید بفرستید دستگاه تان را ، یکی دوتای اول را شاید بدون هزینه برایتان آپگرید کردم:happy: