• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

exchange

mal574

Registered User
لایک‌ها
0
یکی به من پیشنهاد کرده ان73 رو با ای تک باند عوض کنم به نظرتون معقوله؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یکی به من پیشنهاد کرده ان73 رو با ای تک باند عوض کنم به نظرتون معقوله؟

ای تک دوست عزیز همین طور که میدونید پی پی سی هست و ان73....

چون با دوتاش کار کردم بهتون میگم نقاط قوت وضعفشون رو شما خودت انتخاب کن:)

ای تک سیستم عاملش ویندوز موبایل هست / TV داره / اگر یادم باشه منشی داره که این تو پی دی ای ها استثنا هست/طراحی کاملا کاربردی داره و همین طور از نظر من خوشگل:)

اما مشگلاتش بعد از گذشت قریب به 2-3 ماه شروع میگنه رنگ گوشی رفتن / باطری کاملا تعطیلی داره البته تو پگیجش 2 نوع باطری هست /TV همه جا خوب کار نمی کنه کلا برا رفع کتی بد نیست:blush:

اما ان73 طراحی کلاسیک وشیکی داره / دوربین پر قدرت 3 مکی داره/از نظر صدا دوست من شگ نکن که احدی به پاش نمیرسه (از توی اسپیکر)(بنده هنوز w950 رو تست نکردم راستش ولی بازم فکر نکنم حتی بتونه جلوش ارز اندام کنه):blush:

اما اشگالات اینکه کلا سیستم عامل به جز ویندوز برا من اسباب بازی:blush: گوشی کاملا کندی هست /هنک زیاد میکنه /طراحی پشتش رو فقط میتونم بکم افتضاح هست

در پایان هم اینو اضافه میکنم که از سیستم عامل خوب غفلت نکن دوست عزیز:)

واینکه نظرات کاملا شخصی بود:)

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من خودم هیچی رو با دوربین و طراحی خوشگل N73 عوض نمی کنم ولی اگه ویندوز موبایل و تلویزیون و سی پی یوی نسبتا خوب Bond برات مهمه برو سراغش...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
امین جان، وقتی مقایسه ی سرعت بین سیمبین و WM هستش ، استفاده از قید "نسبتاً " واقعاً بی معنیه
283.gif

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خوب، کاملا درسته که دیگه مقایسه بین Wm و سیمبین احمقانه است! هر کی یه کم با Wm کار کرده باشه، به قول فرانکی سیمبین اسباب بازی میاد! اینقدر حال میده با قلم! (عین این دهاتی ها!)

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
امین جان، وقتی مقایسه ی سرعت بین سیمبین و WM هستش ، استفاده از قید "نسبتاً " واقعاً بی معنی
مقایسه نکردم ! حرف سیمبین و WM هم نزدم. فقط گفتم سی پی یوش نسبتا خوبه ! خوب سی پی یوش کلا در رده ی متوسطه دیگه میخواستی بگم عالیه؟! ولی در مقابل N73 عالیه ;)

پ.ن. چی گفتم؟! :D

بالا