• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

exchanger معتبر میخوام

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام بچه ها،

اخیرا با یکی از exchangerهای ایگلد، مشکلی برام پیش اومده.
از دوستان باتجربه می خوام چندتا (یکی نه) چندتا معرفی کنند. درضمن با ایران هم مشکلی نداشته باشند.
ایرانی نمیخوام، اکسچنجر خارجی.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
me-gold میگن کارش خوبه بین المللی هم کار میکنه منم باهاش کار کردم.
egold4u.com هم از دوستان خودم هستش اونم مطمئنه و البته ایرانیه.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
me-gold كارش خوبه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بجز me-gold و بقیه دوستان ایرانی؟ تا اونجا که می دونم me-gold هم ایرانیه؟

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از balabala :
بجز me-gold و بقیه دوستان ایرانی؟ تا اونجا که می دونم me-gold هم ایرانیه؟

تا وقتی ایرانی هست برای چی میخواهی بری سراغ خارجی؟ از نظر هزینه تقریبا برابر و گاهی هم کمتر در میاد.

به هر حال این هم لیست اکسچنجرهای مورد تایید ایگولد البته صفحه در سه قسمت هست یک بخش اکسچنجر هستند

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از princekin :
تا وقتی ایرانی هست برای چی میخواهی بری سراغ خارجی؟ از نظر هزینه تقریبا برابر و گاهی هم کمتر در میاد.

به هر حال این هم لیست اکسچنجرهای مورد تایید ایگولد البته صفحه در سه قسمت هست یک بخش اکسچنجر هستند
میدونی من به خودم چون ایرانی هستم اعتماد ندارم چه برسه به دیگردی! :blink: از آخرم معلوم نیست امروز که هستند، فردا هم باشند یا نه. حالا از هر نظر چه کلاهبرداری کنن چه اینکه از کارشون خسته بشن و جمع کنن برن!

این لیست رو میشناسم ، میخوام از کسایی که با اینها کار کردم، مشورتی بشه ، ببینم کدومشون بهتره که اعتماد کنم، کدومشون به ایران بودن گیر نمیدن. من یکبار دوبار استفاده نمیکنم اینکه یک چیز معتبر و مداوم میخوام.

به هرحال تشکر

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از balabala :
میدونی من به خودم چون ایرانی هستم اعتماد ندارم چه برسه به دیگردی! :blink: از آخرم معلوم نیست امروز که هستند، فردا هم باشند یا نه. حالا از هر نظر چه کلاهبرداری کنن چه اینکه از کارشون خسته بشن و جمع کنن برن!

این لیست رو میشناسم ، میخوام از کسایی که با اینها کار کردم، مشورتی بشه ، ببینم کدومشون بهتره که اعتماد کنم، کدومشون به ایران بودن گیر نمیدن. من یکبار دوبار استفاده نمیکنم اینکه یک چیز معتبر و مداوم میخوام.

به هرحال تشکر

من تا حالا از me-gold بیش 6000 دلار خرید داشته ام
بهر حال

فکر می کنم معروفترین اینها www.londongoldexchange.com هست با ایران مشکلی نداره چون آمریکایی نیست به احتمال زیاد باید هنگ کنگی باشه شماره حسابی هم که میده برای واریز مال یک شماره حساب در یک بانک هنگ کنگی هست.

چگونگی خرید و فروشش هم بسیار ساده خیلی مشکل نیست فقط یه مطلب برای اینکه پول وارد کنی یه فرم هست که باید پر کنی اون رو پرینت بگیر ببر بانکی که حساب ارزی داری موارد رو، سوال کن، پر کن بانک من که یه آدم گیج نشسته بود، گفت نمیدونم اینهایی که تو می گی چیه رفت یه زونکن اورد کفت این اطلاعات بانک ماست ببین چیچیش بدردت میخوره من هم مواردی رو که مربوط به فرم میشد در آوردم به هر حال اگر متصدی نمیدونست برو سراغ مدیر بخش ارزی اونها یه خورده بیشتر سرشون میشه ولی نه خیلی زیاد سوال پیچشون نکن که گیج میشن بیچاره ها

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از princekin :
من تا حالا از me-gold بیش 6000 دلار خرید داشته ام
بهر حال

فکر می کنم معروفترین اینها www.londongoldexchange.com هست با ایران مشکلی نداره چون آمریکایی نیست به احتمال زیاد باید هنگ کنگی باشه شماره حسابی هم که میده برای واریز مال یک شماره حساب در یک بانک هنگ کنگی هست.

چگونگی خرید و فروشش هم بسیار ساده خیلی مشکل نیست فقط یه مطلب برای اینکه پول وارد کنی یه فرم هست که باید پر کنی اون رو پرینت بگیر ببر بانکی که حساب ارزی داری موارد رو، سوال کن، پر کن بانک من که یه آدم گیج نشسته بود، گفت نمیدونم اینهایی که تو می گی چیه رفت یه زونکن اورد کفت این اطلاعات بانک ماست ببین چیچیش بدردت میخوره من هم مواردی رو که مربوط به فرم میشد در آوردم به هر حال اگر متصدی نمیدونست برو سراغ مدیر بخش ارزی اونها یه خورده بیشتر سرشون میشه ولی نه خیلی زیاد سوال پیچشون نکن که گیج میشن بیچاره ها
من حدود 4 ماه پیش باهاش کار کردم. نرخ هاش خیلی بالا بود، با این حال پذیرفتنی بود ولی یکهو سر یکی از order ها نامه فرستاد که متاسفانه ما بانکها مون رو آمریکایی کردیم و نمیتونیم بهتون سرویس بدیم. البته اینرو بگم که من قصد فروش ایگلد رو داشتم و میگفت که دیگه نمیتونه خدمات بده!!!

شما تازگیها باهاشون کار کردید؟

بالا