• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

External Hard

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mc.irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
دو عدد External Hard مارک Western Digital و یک عدد External Hard مارک Maxtor با ظرفیت 500 GB در حد نو و بسیار کم کارکرده به فروش می رسد.
مشخصات :
جعبه : دارد.
Port: USB 2.0
موارد بالا حاوی Bonus هایی می باشد.
برای پیشنهاد قیمت و اطلاع از جزئیات دیگر (Bonus و …) با e-mail زیر تماس حاصل فرمایید.
mc.irani@ G.M.A.I.L.C.O.M
با تشکر

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
ريالیمت رو همین جا بگو باهم کنار میاییم

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
قيمت هاي هر دو هارد را براي من بفرست من خريدارم البته به شرط سالم بودن و قيمت مناسب

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
سلام،
دو عدد External Hard مارک Western Digital و یک عدد External Hard مارک Maxtor با ظرفیت 500 GB در حد نو و بسیار کم کارکرده به فروش می رسد.
مشخصات :
جعبه : دارد.
Port: USB 2.0
موارد بالا حاوی Bonus هایی می باشد.
برای پیشنهاد قیمت و اطلاع از جزئیات دیگر (Bonus و …) با e-mail زیر تماس حاصل فرمایید.
mc.irani@ G.M.A.I.L.C.O.M
با تشکر

یه لینکی چیزی ازشون میدادی
بی تشکر

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
من 2 تا هارد رو میخوام . قیمت رو به من هم بگید

mc.irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند نفر از دوستان mail زده بودند و سوالاتی پرسیده بودند که توضیح آن در اینجا هم ضروری به نظر می رسد :

Bonus که بر روی Hard ها ارائه می شود عبارت است از تعدادی از بهترین سریال های خارجی در چند سال اخیر (از مجموعه زیر) که یا با فرمت DVD و یا DivX بر رویHard کپی می شود. بدیهی است پس از قطعی کردن قیمت با خریدار ظرف بازه ی زمانی کوتاه Bonus ها کپی شده و به خریدار تحویل داده می شود.
The Sopranos - Boston Legal – Californication – Six Feet Under - Friends - Prison Break – Deadwood – The Office - Desperate Housewives
Lost – Grey’s Anatomy - Nip/Tuck – Weeds – House M.D. – 24 – Big Love – Scrubs – South Park – Family Guy – Arrested Development

حداقل انتظار قیمتی هم که با توجه به این حجم از سریال های فوق انتظار می رود قیمت همان Hard در بازار است. لازم به توضیح نیست که Hard به بالاترین قیمت فروخته می شود.

علت فروش هم با توجه به تمیز بودن Hard ها ( WD هنوز نایلون روی Hard برداشته نشده است.) مسافرت من به خارج است و اینکه نمی توانم 3-4 Hard با خودم ببرم. بنابراین پس از فروش این Hard ها باید یک Hard با ظرفیت بالا خریداری کنم.

در ضمن Hard ها، ماهی یا دو ماهی یکبار برای Backup گرفتن روشن می شده اند و اینگونه نبوده که به صورت دائم به PC متصل بوده باشند.

با تشکر​

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
لطفا شما بدون اون سریال ها قیمتش رو بگو.

mc.irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز فروش Hard ها بدون این محتویات تا اطلاع ثانوی به ضرر من است، چون باید با فروش آنها، Hard با ظرفیت بالاتر خریداری کنم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
قیمت وسترن رو بگو
ظرفیتش رو نگفتی؟

pishgam

Registered User
لایک‌ها
0
شمابا توجه به اينكه الان قيمت هارد 500 نو 75 تومان هست يك قيمتي بده تا به نتيجه برسيم

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
اگر فروشنده ای قیمت اعلام کن اگر نیستی که خلق ا... رو الاف نکن

mc.irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا دوست عزیز بنده مردم آزار نیستم که قصد الاف کردن شما و دیگر دوستان را داشته باشم.
من همین الان با چند فروشگاه تماس گرفتم که قیمت Hard را بین 85 تا 87 اعلام کردند که با توجه به شرایط ذکر شده در بالا قیمت پایه پیشنهادی من هم در همین حدود قرار دارد.
ظرفیت و مشخصات Hard را هم بالا ذکر کرده بودم. 500 گیگا بایت است.
در ضمن تصور می کنم که خرید این Hard بیشتر برای کسی جالب توجه است که Bonus ها برایش مفید باشد، چون ارزش آنها به مراتب بیشتر از Hard است.
در کنار این Bonus ها می توانم چندین مجموعه آموزشی در مورد After Effects - Photoshop - Premiere - عکاسی و معماری هم بر روی Hard کپی کنم.
با تشکر​

Last edited:

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
شما از كجا قيمت گرفتيد 85 تومان:wacko:

من هفته پيش از بازر رضا كه قيمتش از همه جا بيشتر مكستور 500 را قيمت گرفتم 75 تومان:cool:

Last edited:

mc.irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به دوستم سپردم که قیمت بگیرد. فکر کنم از پاساژ ایران یا بازار رضا قیمت گرفته باشد که خدمتتان عرض کردم.
خودم هم الان از پایتخت قیمت گرفتم که بین 85 تا 90 قیمت دادند.
با تشکر

mc.irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز قیمت پیشنهادی را اعلام کردم.
85 تومان.
با تشکر

mc.irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان 2 تا Hard مارک Westeen Digital با قیمت 85 پیشنهاد خرید دارند.
پیشنهاد بالاتری نبود؟

با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا