• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

External Hard

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اولا دوست عزیز بنده مردم آزار نیستم که قصد الاف کردن شما و دیگر دوستان را داشته باشم.
من همین الان با چند فروشگاه تماس گرفتم که قیمت Hard را بین 85 تا 87 اعلام کردند که با توجه به شرایط ذکر شده در بالا قیمت پایه پیشنهادی من هم در همین حدود قرار دارد.
ظرفیت و مشخصات Hard را هم بالا ذکر کرده بودم. 500 گیگا بایت است.
در ضمن تصور می کنم که خرید این Hard بیشتر برای کسی جالب توجه است که Bonus ها برایش مفید باشد، چون ارزش آنها به مراتب بیشتر از Hard است.
در کنار این Bonus ها می توانم چندین مجموعه آموزشی در مورد After Effects - Photoshop - Premiere - عکاسی و معماری هم بر روی Hard کپی کنم.
با تشکر​
دوست من شما میگی بونز اخه اینکه نمیشه بونز
وقتی میشه گفت بونز شما هارد رو به قیمت واقعیش بفروشی روش اینارو هم پر کنی به خریدار به عنوان هدیه بدی

در ضمن تو موریوس دوستان هر هارد نویی رو که کسی میخواست یا میخاد به هر گیگ 20 تا تک تومن پر میکردن(با محتویات دلخواه خریدار) و میدادن , هارد هم نو بود یعنی 500 گیگش 10 تومن+ قیمت هارد.
به هر حال انشاا... به قیمت دلخواهتون فروش بره ...

mc.irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم.
دوست عزیز من شرایطم را اعلام کردم. کسی که این پیشنهاد برایش جذابه در auction شرکت می کند و کسی هم که براش جذاب نباشه خوب شرکت نمی کند. در ضمن من اینجا قصد منفعت طولانی مدت ندارم. اگر قصد سودآوری داشتم می توانستم Hard را با چیزهای جذاب تری پر کنم. چند تا قطعه کامپبوتری شخصی را با شرایطی معین و به بالاترین قیمت می فروشم. به همین سادگی.
آن Business هم که شما مطرح کردید به عقل ناقص من پردردسر، اشتباه و غیر عقلانی است.
سه نکته :
1. تقریبا" تمامی مطالب زیرنویس انگلیسی دارند. ( به جز بعضی از مطالب آموزشی)
2. Hard های مارک Western Digital از نوع My Book سیاه رنگ است.
3. Hard مارک Maxtor از نوع OneTouch III خاکستری رنگ است. (با کلید روشن و خاموش)

با تشکر​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا