من امروز بازی کردم و تقریباً تا نیمه هاش جلو رفتم. راستش نسبت به شماره یکش که واقعاً یه انقلابی تو FPS ها بود هیچ نکته تازه ای نداره. گرافیک فرق چندانی با قبل نکرده. مرحله ها و فضاها دقیقاً مثل قبل طراحی شدن، البته فضاها بیش از حد پیچیده شدن که کمی باعث سردرگمی بازی میشه و برا همین کمی خسته کننده و تکراری به نظر میان. تنوع دشمن ها اونقدری زیاد نیست. در مورد سلاح ها هم همینطور چون بیشتر همون اسلحه های قبلی هستند، که البته جلوتر یه آتش افکن و یه راکت لانچر هم بهشون اضافه میشه. لحظات اسلوموشن هم که در شماره یکش تقریباً میشه گفت زیباترین و ابتکاری ترین قسمت بازی بود در اینجا زیاد جالب از کار درنیومده و چنگی به دل نمی زنه، طوری که کمتر رغبت می کنید کلید ctrl رو بزنبد. در صورتی که من خودم تو شماره یک و دو تا اکسپنشن هاش پشت سر هم و حتی در بین درگیریهای کوچیک که نیاز چندانی به بهش نبود ازش استفاده می کردم چون واقعاً زیبا کار شده بود. یه نکته عجیب اینه که وقتی دشمناتون رو می زنید یا می کشید خونی ازشون ریخته نمیشه در صورتی که وقتی بالای سر جسدهایی که پیش از رسیدنتون کشته شدن رسیدید می بینید که کاملاً غرق در خون هستند!
البنه هیچکدوم از اینهایی که گفتم به معنی نیست که بازی بدیه چون هنوز هم یکی از بهترین ها تو سبک خودشه، ولی با این حال با شماره یکش فاصله زیادی داره. به نظر من اگه از شماره یکش لذت بردید اینم از دست ندید چون حداقل به یه بار تموم کردن می ارزه.