• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

F.E.A.R. 2: Project Origin

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
POF2picture.jpg

تعحب می کنم که چرا کسی هنوز برای این بازی تاپیک نزده. به هر حال این بازی در روز های دهم و سیزدهم فوریه رسماً ریلیز شد. گیم اسپات بهش امتیاز 7 داده که قابل مقایسه با رقم 9.1 که به شماره یکش داده شد بود نیست.

لینک بازی در گیم اسپات:
http://www.gamespot.com/pc/action/f...vert&om_clk=gssummary&tag=summary;read-review

داستان بازی همون ماجرای دختر مرموز و شبح گونه سری اول یعنی Alma Wade رو دنبال می کنه.

چند تا اسکرین شات از بازی:
http://ve3d.ign.com/articles/news/43005/F-E-A-R-2-Project-Origin-Screenshots

لطفاً کسایی که بازی کردنش بیان و توضیح بدن به نظرشون بازی چه طور بوده. من که امروز رفتم بگیرم گفتن هنوز نیاوردیم.

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام داش یاشار . من که سیستمم یکش رو هم نکشید چه برسه به این تازه اگه هم سیستمم می کشید اعصابم نمی کشید :دی

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
POF2picture.jpg

تعحب می کنم که چرا کسی هنوز برای این بازی تاپیک نزده. به هر حال این بازی در روز های دهم و سیزدهم فوریه رسماً ریلیز شد. گیم اسپات بهش امتیاز 7 داده که قابل مقایسه با رقم 9.1 که به شماره یکش داده شد بود نیست.

لینک بازی در گیم اسپات:
http://www.gamespot.com/pc/action/f...vert&om_clk=gssummary&tag=summary;read-review

داستان بازی همون ماجرای دختر مرموز و شبح گونه سری اول یعنی Alma Wade رو دنبال می کنه.

چند تا اسکرین شات از بازی:
http://ve3d.ign.com/articles/news/43005/F-E-A-R-2-Project-Origin-Screenshots

لطفاً کسایی که بازی کردنش بیان و توضیح بدن به نظرشون بازی چه طور بوده. من که امروز رفتم بگیرم گفتن هنوز نیاوردیم.

گيم اسپات که رسماً ديگه تعطيله..رو امتياز های اون اصلاً حساب نکن..مييانگين امتياز اين بازی تا الان از سايتها رو 80% هست..يعنی در کل 8/10...
البته نسبت به نسخه 1 امتياز های به مراتب پايينتری گرفته...
کلاً اگه ميخوای چند سايت بسيار خوب که انصافاً در اکثر مواقع امتياز های در خوره بازيرو ميدن به سايتهای
ign , 1up , gametrilers , gamepro
و مجله edge ( که البته اين مجله , مجله بسيار بسيار سختگيری هست ) و هميشه نميشه روش حساب باز کرد...البته اگر اين مجله امتياز بالايی به يک بازی بده به شاهکار بودن بازی شک نکن ولی اگه امتياز پايينی بده بدين صورت نيست که بازی شايسته يک بازی خوب نيست.
ign به اين بازی امتياز 8.3 و سايت 1up امتياز 9/10 به اين بازی دادن.

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
والا من متاسفانه عادت کردم اول از همه یه راست برم سراغ این گیم اسپات. البته بعدش چند تا از این سایتهای دیگه رو هم چک کردم و دیدم همونطور که میگی امتیازهای پایین تری نسبت به نسخه اول گرفته.

حالا شما خودت بازی کردیش؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
نه هنوز بازی نکردم...اين بازی جزوه ليست انتظار من بوده...اگه خدا بخواد و سرم خلوت بشه هفته بعد زدم تو گوشش.

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
ديروز رفتم بازي رو بگيرم اما هنوز نيومده بود
بازي بايد 4 تا dvd باشه :wacko:
توضيحات گيمر ها رو تو سايت گيم اسپات در مورد بازي يك نگاه انداختم به نظر مياد اين شماره به قشنگيه قسمت قبلي نيست اما حتما ارزش بازي كردن رو داره ولي گويا بازي زياد طولاني نيست

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
Fear رو من قبلا بازی کردم...گرافیکش در سطح High واقعا جالبه...مخصوصا نورپردازیش ... تقریبا 2 سالی میشه game رو کنار گذاشتم ولی میخام دوباره سیستمم رو upgrade کنم...
سیستم پیشنهادی برای ورژن جدید بازی که در سطح high و فریم خوب بازی کنیم با حداقل هزینه چیه؟

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
بازيش رو گرفتم كه 3 تا ديويديه
اولين ضد حالي كه خوردم اينه كه بازي فقط در حالت widescreen اجرا ميشه و fullscreen نميشه كه براي بازي اي در اين سطح واقعا مسخر ه است
اما گرافيك واقعا خوبه
گيم پلي هم تا حالا خوب بوده البته هنوز زياد نرفتم براي همين زياد نميتون در موردش نظر بدم

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
قشنگ هست ولی اعتراف می کنم برخورد اولیه ای که توو دموش داشتم اثر گذار تر از باز اصلیه
البته فعلا فقط نیم ساعتی بازی کردم و خسته شدم

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با وجودی که کنترل ماوس بدی براش نوشتن، اما وقتی این ساعت بازیش می کنی تازه باحال میشه :happy:

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
من امروز بازی کردم و تقریباً تا نیمه هاش جلو رفتم. راستش نسبت به شماره یکش که واقعاً یه انقلابی تو FPS ها بود هیچ نکته تازه ای نداره. گرافیک فرق چندانی با قبل نکرده. مرحله ها و فضاها دقیقاً مثل قبل طراحی شدن، البته فضاها بیش از حد پیچیده شدن که کمی باعث سردرگمی بازی میشه و برا همین کمی خسته کننده و تکراری به نظر میان. تنوع دشمن ها اونقدری زیاد نیست. در مورد سلاح ها هم همینطور چون بیشتر همون اسلحه های قبلی هستند، که البته جلوتر یه آتش افکن و یه راکت لانچر هم بهشون اضافه میشه. لحظات اسلوموشن هم که در شماره یکش تقریباً میشه گفت زیباترین و ابتکاری ترین قسمت بازی بود در اینجا زیاد جالب از کار درنیومده و چنگی به دل نمی زنه، طوری که کمتر رغبت می کنید کلید ctrl رو بزنبد. در صورتی که من خودم تو شماره یک و دو تا اکسپنشن هاش پشت سر هم و حتی در بین درگیریهای کوچیک که نیاز چندانی به بهش نبود ازش استفاده می کردم چون واقعاً زیبا کار شده بود. یه نکته عجیب اینه که وقتی دشمناتون رو می زنید یا می کشید خونی ازشون ریخته نمیشه در صورتی که وقتی بالای سر جسدهایی که پیش از رسیدنتون کشته شدن رسیدید می بینید که کاملاً غرق در خون هستند!

البنه هیچکدوم از اینهایی که گفتم به معنی نیست که بازی بدیه چون هنوز هم یکی از بهترین ها تو سبک خودشه، ولی با این حال با شماره یکش فاصله زیادی داره. به نظر من اگه از شماره یکش لذت بردید اینم از دست ندید چون حداقل به یه بار تموم کردن می ارزه.

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تا الان 2 تا کوچولو پاش بودم، اما امروز عصر وقت شد و نشتم رفتم تا تهش
فقط می تونم بگم وقتم رو حروم کردم. نه داستان درستی دیدم نه هیجان نه ...
شاید 2 بار ظاهر شدن ناگهانی 4 تا موجود جالب باشه، اما حد داره
تنها تفاوتی که بعضی مراحل داشت این بود که پشت توپ ماشینه می نشستیم ! خیلی خسته کننده بود
کلا اگر امتیازش دست من بود، از 10 4 هم نمی دادم !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منم خوشم نیومد اصلا"

میگم که ، یکی به من توضیح میده چرا Alma از این Becket خوشش میاد و کاری نمیتونه باهاش بکنه ؟ توی حرفای اسنیک فیست یه چیزایی گفت من نفهمیدم راستش

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
بازي آخراش قشنگتر ميشه مخصوصا قسمت هايي كه بايد با رباط ها بري جلو خيلي باحاله
حيف زود تموم شد ولي پايانش بد نبود

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اگه گرافيک بازی قوی کار ميشد مطمعناً امتيازاتش خيلی بهتر از اين ميشد...فقط پاشيده شدن خون رو خوب کار کردن..بقيه موارد از جمله محيط ها گرافيک پايينی دارن و در حد نسل قبل هستند.

Namak_co

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
46
سلام خدمت دوستان
یه سئوال کوچولو!! داشتم
من Fear Perseus Mandate رو بازی کرده بودم قبلا..... همون موقع هم نفهمیدم داستان دقیقا چی بود؟!!
ممنون میشم اگر کسی داستان کلی بازی رو برام بگه
حداقل بدونم دنبال چی بودم! بعدش برم Project Origin رو شروع کنم

پیشاپیش ممنون

Last edited:

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
نمیدونم این تاپیک مال کی هستش ، اما میدونم مسخرس سئوالم ، من یه جا تو بازی گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم ، جایی تو اینتروال 4 یا 5 که برای پیدا کردن سیکورتی کارت باید بری طبقه بالا و بعد که میخوای با آسانسور بیای پایین باید لای درب رو باز کنی و همون موقع آلما ( همون دختره که هی میپره دستتو میگیره ) میاد و دستت رو میگیره و وقتی خودتو رها میکنی ازش اسانسور میره پایین و درهاش بسته میشه و تو محیط هیچ راهی برای خروج نیست ، و باید بری طبقه پایین ، لای درب اسانسور بازه اما به هیچ عنوان باز نیمشه ف وسیله یا دربی هم نیست که بشه ازش عبور کرد یا استفاده کرد ازش ، میخوام بدونم باید چه بکنم .؟؟؟ ممنون.

بالا