nendoke
کاربر تازه وارد
یه یه ماهی وقت ام رو گرفت , یه سایت تورنت تقریبا کامل هست , فعلا نسخه Beta هست , باید بهش RSS اضافه کنم و طراحی بعضی از قسمت هاش رو بهتر کنم , اگه عضو بشین این امکانات رو بهتون می ده :
یه Fav List شخصی برای اینکه تورنت ها رو BookMark کنین ,
لیست Comment ها و rate هاتون رو می ده .
می تونین Friend داشته باشین , ور هر تورنت ایی که اونا آپلود می کنن شما هم ازش با خبر می شین .
می تونین از تورنت هاتون رو سایت یه لیست داشته باشین . ( باید اول Upload اش کنین . )
برای Upload کردن تورنت لازم نیست که حتما عضو باشین , اگه هم عضو بودین یه گزینه داره که می تونین با اون تورنت رو به صورت ناشناس آپلود کنین .
یه گروه از این چیزا . خودتون توش بگردین می فهمین .
من با Opera و FF و IE و Safari تست اش کردم , تو همشون یکی و بی نقص بود . ( ولی اون IEدر من رو در آورد سر سازگاری با CSS ِ سایت . )
از یه سیستم ایتکاری برای شناختن اعضا استفاده کردم که نظیرش رو جایی ندیدم , تقریبا 6 برابر از سریعترین سیستم های شناسایی سریعتر هست و فقط رو یه Cookie استوار هست .
سعی کردم تا حد ممکن از Ajax استفاده کنم .
و اینکه تو طرحیش یه دونه Table هم نیست . کاملا رو 20k از کد های CSS ساخته شده /
از دیشب تا حالا هم 80.000 تا تورنت داخل اش شده , که تا آخر هفته باید به بالای 400.000 تا برسه .
همین دیگه .
یه Fav List شخصی برای اینکه تورنت ها رو BookMark کنین ,
لیست Comment ها و rate هاتون رو می ده .
می تونین Friend داشته باشین , ور هر تورنت ایی که اونا آپلود می کنن شما هم ازش با خبر می شین .
می تونین از تورنت هاتون رو سایت یه لیست داشته باشین . ( باید اول Upload اش کنین . )
برای Upload کردن تورنت لازم نیست که حتما عضو باشین , اگه هم عضو بودین یه گزینه داره که می تونین با اون تورنت رو به صورت ناشناس آپلود کنین .
یه گروه از این چیزا . خودتون توش بگردین می فهمین .
من با Opera و FF و IE و Safari تست اش کردم , تو همشون یکی و بی نقص بود . ( ولی اون IEدر من رو در آورد سر سازگاری با CSS ِ سایت . )
از یه سیستم ایتکاری برای شناختن اعضا استفاده کردم که نظیرش رو جایی ندیدم , تقریبا 6 برابر از سریعترین سیستم های شناسایی سریعتر هست و فقط رو یه Cookie استوار هست .
سعی کردم تا حد ممکن از Ajax استفاده کنم .
و اینکه تو طرحیش یه دونه Table هم نیست . کاملا رو 20k از کد های CSS ساخته شده /
از دیشب تا حالا هم 80.000 تا تورنت داخل اش شده , که تا آخر هفته باید به بالای 400.000 تا برسه .
همین دیگه .