• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fenopy : Web 2.0 and Ajax Based Torrent Engine

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه یه ماهی وقت ام رو گرفت , یه سایت تورنت تقریبا کامل هست , فعلا نسخه Beta هست , باید بهش RSS اضافه کنم و طراحی بعضی از قسمت هاش رو بهتر کنم , اگه عضو بشین این امکانات رو بهتون می ده :

یه Fav List شخصی برای اینکه تورنت ها رو BookMark کنین ,

لیست Comment ها و rate هاتون رو می ده .

می تونین Friend داشته باشین , ور هر تورنت ایی که اونا آپلود می کنن شما هم ازش با خبر می شین .

می تونین از تورنت هاتون رو سایت یه لیست داشته باشین . ( باید اول Upload اش کنین . )

برای Upload کردن تورنت لازم نیست که حتما عضو باشین , اگه هم عضو بودین یه گزینه داره که می تونین با اون تورنت رو به صورت ناشناس آپلود کنین .

یه گروه از این چیزا . خودتون توش بگردین می فهمین .

من با Opera و FF و IE و Safari تست اش کردم , تو همشون یکی و بی نقص بود . ( ولی اون IEدر من رو در آورد سر سازگاری با CSS ِ سایت . )

از یه سیستم ایتکاری برای شناختن اعضا استفاده کردم که نظیرش رو جایی ندیدم , تقریبا 6 برابر از سریعترین سیستم های شناسایی سریعتر هست و فقط رو یه Cookie استوار هست .

سعی کردم تا حد ممکن از Ajax استفاده کنم .

و اینکه تو طرحیش یه دونه Table هم نیست . کاملا رو 20k از کد های CSS ساخته شده /

از دیشب تا حالا هم 80.000 تا تورنت داخل اش شده , که تا آخر هفته باید به بالای 400.000 تا برسه .
305.gif

همین دیگه .
302.gif

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
هیی ! اولین کسی که اینجا تبریک میگه !:D
شروع کنم ؟! نن تو خلاقترین بهترین ..:D
نن یه سوال داشتم ! اسمش رو از کجا آوردی ؟!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
هه !
من اینو لینکشو جای دیگه دیده بودم ! بعد کلی فحش دادم چرا استایلش شبیه سایت نن هست !
نگو این اصلا مال خود ننه !
نن ! من به تو افتحار میکنم ! :D

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از nendoke :
یه یه ماهی وقت ام رو گرفت , یه سایت تورنت تقریبا کامل هست , فعلا نسخه Beta هست , باید بهش RSS اضافه کنم و طراحی بعضی از قسمت هاش رو بهتر کنم , اگه عضو بشین این امکانات رو بهتون می ده :

یه Fav List شخصی برای اینکه تورنت ها رو BookMark کنین ,

لیست Comment ها و rate هاتون رو می ده .

می تونین Friend داشته باشین , ور هر تورنت ایی که اونا آپلود می کنن شما هم ازش با خبر می شین .

می تونین از تورنت هاتون رو سایت یه لیست داشته باشین . ( باید اول Upload اش کنین . )

برای Upload کردن تورنت لازم نیست که حتما عضو باشین , اگه هم عضو بودین یه گزینه داره که می تونین با اون تورنت رو به صورت ناشناس آپلود کنین .

یه گروه از این چیزا . خودتون توش بگردین می فهمین .

من با Opera و FF و IE و Safari تست اش کردم , تو همشون یکی و بی نقص بود . ( ولی اون IEدر من رو در آورد سر سازگاری با CSS ِ سایت . )

از یه سیستم ایتکاری برای شناختن اعضا استفاده کردم که نظیرش رو جایی ندیدم , تقریبا 6 برابر از سریعترین سیستم های شناسایی سریعتر هست و فقط رو یه Cookie استوار هست .

سعی کردم تا حد ممکن از Ajax استفاده کنم .

و اینکه تو طرحیش یه دونه Table هم نیست . کاملا رو 20k از کد های CSS ساخته شده /

از دیشب تا حالا هم 80.000 تا تورنت داخل اش شده , که تا آخر هفته باید به بالای 400.000 تا برسه .
305.gif

همین دیگه .
302.gif

میشه درباره download کردن برنامه ها توضیح بدید.

بالا