• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

filemoney - آپلود و کسب درآمد کنید -دریافت 45 دلار از 1000 دانلود ( آموزش کسب درآمد )

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107

روش کسب درآمد در این سایت به 2 صورت PPS , PPD می باشد
که در حال حاضر سیستم PPD فعال و سیستم PPS در حال آماده سازی می باشد .
شما می توانید برای 1000 دانلود بستگی به کشور دانلود کننده تا 45$ درآمد داشته باشید .
+
آموزش کسب درآمد از این سایت

سلام

روش کسب درآمد در این سایت به 2 صورت PPS , PPD می باشد که در حال حاضر سیستم PPD فعال و سیستم PPS در حال آماده سازی می باشد .

همین حالا ثبت نام کنید

امکانات کاربران پرمیوم :

• فضای هاست نامحدود
  • پهنای باند روزانه نامحدود
  • امکان استفاده از FTP UPLOAD
  • نگهداری فایل ها : بصورت کاملا نامحدود اگر دانلود شود ( 90 روز اگر هیچ دانلود نداشته باشد)
  • لینک مستقیم با قابلیت resume برای دانلود کنندگان
  • سرعت دانلود و آپلود بالا
  • امکان کسب درآمد تا 45 دلار برای 1000 دانلود

امکانات کاربران رایگان :

• 100 گیگ فضای هاست
  • نگهداری فایل ها : بصورت کاملا نامحدود اگر دانلود شود ( 30 روز اگر هیچ دانلود نداشته باشد)
  • لینک مستقیم با قابلیت resume برای دانلود کنندگان
  • سرعت آپلود بالا
  • امکان کسب درآمد تا 45 دلار برای 1000 دانلود

کسب درآمد بصورت PPD یا PAY PER DOWNLOAD

بخش PPD که در حال حاضر کاملا فعال هست ریت درآمد بالایی داشته و شما می توانید برای 1000 دانلود بستگی به کشور دانلود کننده تا 45$ درآمد داشته باشید .

دوستان کسانی که در این سایت با لینک من ثبت نام کنن، نام کاربری که با اون در سایت عضو شدن رو در قسمت نظرات بگن تا بهشون یاد بدم که به چه شکل از این سایت استفاده کنن و نهایت سود رو ببرن.

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شما هم کارتون کپی مطالب دیگرونه البته فکر کنم چند اکانته ای گه برداشت داری خب عکسشو بزار تا کاربرا مطمئن بشن همش دنیال رفرال میگردی این که نشد برادر من

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
شما هم کارتون کپی مطالب دیگرونه البته فکر کنم چند اکانته ای گه برداشت داری خب عکسشو بزار تا کاربرا مطمئن بشن همش دنیال رفرال میگردی این که نشد برادر من
من مطالب چه کسی رو کپی کردم؟
من فقط و فقط 1 اکانت دارم.
من اگه بخوام میتونم یه هفته ای 500 زیرمجموعه بگیرم پس حرف بیخود نزنید. من همین دیروز این روش رو فهمیدم و با این روش میتونی به راحتی از 3 تا ... دلار به دست بیارید.
من هنوز موفق به برداشت نشدم ولی جناب Rapidleech برداشت داشته و این هم اسناد:

filemoney_proof.jpg

filemoney_rapidleech.jpg

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من مطالب چه کسی رو کپی کردم؟
من فقط و فقط 1 اکانت دارم.
من اگه بخوام میتونم یه هفته ای 500 زیرمجموعه بگیرم پس حرف بیخود نزنید. من همین دیروز این روش رو فهمیدم و با این روش میتونی به راحتی از 3 تا ... دلار به دست بیارید.
من هنوز موفق به برداشت نشدم ولی جناب Rapidleech برداشت داشته و این هم اسناد:

filemoney_proof.jpg

filemoney_rapidleech.jpg
منظورم هم همین بود شما داری از نردبون بقیه بالا میری اون بنده خدا توی سایتش مطالب میزاره بقیه هم با اونا میان دنبال رفرال میگردن اگه آسون بود که همه میومدن توی این کار بخای رفرال ایرانی جمع کنی هیچی دستت نمیاد برو ریت قیمت که برا ایران داره رو ببین بالاترینش برا امریکا هستش که 1000 تا میاد 45 دلار پس باید توی سایتای خارجی تبلیغ کنی یا به قندشکن فایلای خودتو دانلود کنی که لو. نری خوبه

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
با یوزر salsa10 زیر مجموعهت شدم روش کار پ خ کن لطفا...

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
منظورم هم همین بود شما داری از نردبون بقیه بالا میری اون بنده خدا توی سایتش مطالب میزاره بقیه هم با اونا میان دنبال رفرال میگردن اگه آسون بود که همه میومدن توی این کار بخای رفرال ایرانی جمع کنی هیچی دستت نمیاد برو ریت قیمت که برا ایران داره رو ببین بالاترینش برا امریکا هستش که 1000 تا میاد 45 دلار پس باید توی سایتای خارجی تبلیغ کنی یا به قندشکن فایلای خودتو دانلود کنی که لو. نری خوبه
من دارم باهاتون محترمانه حرف میزنم. پس شما هم رعایت کنید. من میدونم برای ایران کم میگیره به خاطر همین میگم یه روش بهتون یاد بدم که با خارجی ها کار کنید و پول بگیرید.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من دارم باهاتون محترمانه حرف میزنم. پس شما هم رعایت کنید. من میدونم برای ایران کم میگیره به خاطر همین میگم یه روش بهتون یاد بدم که با خارجی ها کار کنید و پول بگیرید.
بنده واقع بینانه گفتم اگه روش داری همینجا مخلصانه بگو تنها راهش هم استفاده از قندشکن و فرومهای خارجی که کار خیلی سختیه تازه لیست قیمتا رو ببینید طبق حجم قیمت فرق میکنه 1000تا 1 گیگ دانلودش میشه 45دلار کی میتونه اینقدر دانلود کنه خودت بگو تا مساله روشن بشه بچه ها راحت بیان زیرمجموعت بشن

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
بنده واقع بینانه گفتم اگه روش داری همینجا مخلصانه بگو تنها راهش هم استفاده از قندشکن و فرومهای خارجی که کار خیلی سختیه تازه لیست قیمتا رو ببینید طبق حجم قیمت فرق میکنه 1000تا 1 گیگ دانلودش میشه 45دلار کی میتونه اینقدر دانلود کنه خودت بگو تا مساله روشن بشه بچه ها راحت بیان زیرمجموعت بشن
دوست عزیز میفهمی ترفند یعنی چی؟؟
من میگم یه روش بهتون میگم که فقط افراد در کشور های آمریکا و انگلیس فایل هات رو دانلو کنن. شما اگه خواستی میتونی فایل های 5 مگابایتی آپلود کنی یا برای کسب درآمد بیش تر فایل های 1 گیگی.
اسپم ارسال نکنید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز میفهمی ترفند یعنی چی؟؟
من میگم یه روش بهتون میگم که فقط افراد در کشور های آمریکا و انگلیس فایل هات رو دانلو کنن. شما اگه خواستی میتونی فایل های 5 مگابایتی آپلود کنی یا برای کسب درآمد بیش تر فایل های 1 گیگی.
اسپم ارسال نکنید
خب روشو علنی کن چرا مخفی کاری فقط به خاطر رفرال گیری واقعا که البته فکر کنم از روش جینگلینگ و هیت لیپ استفاده میکنی البته مهم نیست چون خودم وارد این کارا نمیشم

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
خب روشو علنی کن چرا مخفی کاری فقط به خاطر رفرال گیری واقعا که البته فکر کنم از روش جینگلینگ و هیت لیپ استفاده میکنی البته مهم نیست چون خودم وارد این کارا نمیشم
دوست عزیز من اگه ترفندو همینجا بگم هیچ کس زیرمجموعه من نمیشه ولی وقتی ثبت نام کنن هم برای خودشون پول در میارن و یه مقداری هم برای ما. دوست عزیز اینقدر تهمت ناروا نزن این سایت مسایقه زیرمجموعه گیری داره که به خوام توش اول شم. زیرمجموعه غیر فعال هم به درد نمیخوره پس چرا باید دروغ بگم.
دیگه خواهشا در این تایپیک پست نفرستید

با تشکر

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز من اگه ترفندو همینجا بگم هیچ کس زیرمجموعه من نمیشه ولی وقتی ثبت نام کنن هم برای خودشون پول در میارن و یه مقداری هم برای ما. دوست عزیز اینقدر تهمت ناروا نزن این سایت مسایقه زیرمجموعه گیری داره که به خوام توش اول شم. زیرمجموعه غیر فعال هم به درد نمیخوره پس چرا باید دروغ بگم.
دیگه خواهشا در این تایپیک پست نفرستید

با تشکر
باشه من ادامه نمیدم شما به مسابقه زیرمجموعه گیریتون ادامه بدید انشاالله موفق باشید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من زیرمجموعهتون شدم لطفا روش کارو پ.خ کنید

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها