• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Firmware

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از دوستان كسي مي دونه چه جوري ميشه Firmware گوشي رو upgrade كرد ؟؟؟ وسيله خاصي ميخواد؟؟ من با بلوتوث به كامپيوترم وصل ميشم با همين روش ميشه كاري كرد؟؟ ممنون :rolleyes:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
cesoot جان با بلوتوث نميشه Firmware آپگريد كرد , براي اينكار نياز به Data Cable دارين ...

اينم يادآوري كنم كه Firmware آپگريد كردن كار آسوني نيست و اگه فقط يك اشتباه كوچك انجام بدي گوشي پريده و ديگه قابل بازگشت نخواهد بود و نياز به تعمير اساسي توسط نمايندگي اصلي داره ...

هميشه قبل از آپگريد Firmware هر دستگاهي مطمئن باشيم كه بلديم و ميدونيم كه داريم چيكار ميكنيم :rolleyes:

.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نياز جان ممنون از راهنمائيت :rolleyes: پس برم نمايندگي ;)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نظر من ديتا كابل خريدن و كسب تجربه Firmware آپديت كردن روش بهتريه :rolleyes: ولي مواظب باش

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
Firmware گوشي من (6230) الان 4.44 ميگن 5.24 هم اومده تازه بالاتر از اينم ميگن اومده چيزاي تازه تو اين ورژن ايناست:

Changes/improvements made from MCU SW version 4.44 to version 5.24​
:

- Call and Network Management
- Supplementary services/USSD strings with 3 digits are supported
- When make a call by entering the phone number and Call Setting/Send my Caller ID is set yes or no, the phone displays the corresponding name in the phonebook
- Handling of dialled call list improved
- Handling of calls improved when the phone is used with Bluetooth car kit or headset
- Bluetooth:
- Improvements when the phone is used as a GPRS modem via Bluetooth or infrared
- SIM:
- SIM service menu is not shown when SIM card without SIM ATK service is used
- Messaging:
- Improvement when playing received MMS voice clip
- Black line is not shown on the display after powering off the phone
- The message alert tone of incoming SMS/MMS is played through headset and phone’s buzzer when headset HS-5 is used
- If MIDlet-name with a syntax error is received, the phone does not install the JAR file and a attribute Mismatch is displayed
- Improvement when watching a video streaming with a QCIF frame size
- Handling of a music player improved in loudspeaker mode while receiving a call
- Improvement for alarm clock in power-off mode
- Receiving of the operator logo improved​
كيفيت تصاوير و صفحه نمايش هم بهتر شده :happy:

MehdiK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
Firmware گوشي من (6230) الان 4.44 ميگن 5.24 هم اومده تازه بالاتر از اينم ميگن اومده چيزاي تازه تو اين ورژن ايناست:

من داشتم جستجو مي كردم يه جايي ديدم كه ورژن 5.35 هم اومده نمي دونم ويژگي هاي جديد اون چيه ؟ اگه شما مي دونيد به ما هم بگيد. ممنون

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
5.24 خيلي جا افتاده :rolleyes: بعدش 5.26 اومده فكر كنم يه مقدار ثوسعه بيشتر ولي 5.24 اينجوري كه من خوندم خيلي استيبله و تو اين فروم هاي خارجه كه مي خوندم خيلي روش سوئيچ شدن.
ولي چيزي كه يه مجارستاني ميگفت جالب بود:
In Hungary, Nokia releases 5.44 on 15th January. I don't know about the other countries, but since one major bugfix is a Hungarian only bugfix, this date might be the earliest​
.
يهني ورژن 5.44 كسي ديگه نديدم چيزي بگه اين بابا هم حرفي نزده بود كه نصب كرده و چه خصوصياتي داره !!! ولي چيزي كه شنيدم اينه كه فعلا 5.24 رو همه روش زوم هستن :rolleyes:
مطمئن باشيد اطلاعات خاصي از 6230 بدست بيارم حتما ميگم قربان شما ;)

MehdiK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين ورژنهاي جديد رو ميشه از جايي داونلود كرد يا حتما بايد بريم سراغ نمايندگي ؟؟؟؟؟؟ :blush:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ميگن از اينجا ميشه دانلود كرد:
http://beico.com.my/project/main.htm

ولي طبق صحبت استاد عزيز Niaz_Ch براي آپگريد كردن احتياج به لوازم و جسارت است ;)
اينم فروم خيلي باحالي كه ميشه خيلي استفاده كرد:
http://www.iphone-forum.org/index.php
موفق باشيد :rolleyes:

MehdiK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نكنه واقعا فروم با حالي بود حداقل از اين فروم كه خيلي تخصصي تره ;)
ولي من رفتم اونجا خواستم Firmware 5.24 رو دانلود كنم گفت كه بايد اول 20 بار message ست كني تا اجازه دسترسي به قسمت دانلود رو داشته باشي. خلاصه دست از پا درازتر برگشتم.

ولي از سايت اولي كه پيشنهاد كردي اونم رفتم ثبت نام هم كردم ولي وقتي ميخوام دانلود كنم از من username و password ميخواد و هرچي وارد ميكنم نميره توش ..... :(

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ولي طبق صحبت استاد عزيز Niaz_Ch براي آپگريد كردن احتياج به لوازم و جسارت است

والا خیلی چیزها تو کامپیوتر هم اینجوریه ولی بعد از یک بار تجربه همه چیز بدست می آید شاید مشگل باشه ولی انقدر هم که میگن فکر نمی کنم مشگل باشه.
تو Frimware قطعات و OC کامپیوتر هم بچه ها همین ها رو میگن
ولی...

MehdiK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
من تبريز رفتم سراغ نمايندگي نوكيا گفتم ورژن جديد Firmware رو بزن بهم گفت 10000 تومن ... گفت ربطي هم به گارانتي نداره .... :(
بعدش پرسيدم كابل چنده گفت 18000 تومن به نظر شما اگه من يه كابل بگيرم با صرفه تر نيست ؟

يه مسئله ديگه اينكه كي ميدونه براي Firmware زدن دقيقا چه چيزايي ( نرم افزار و سخت افزار ) نياز هستش... اگه طريقه نصبشم بگين كه خيلي ممنون ميشم :happy:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
براي اين كار به اين يا اين نيازه.

اگه يكي از اين دو تا رو داري و تونستي نسخه F/W مورد نظرت رو هم پیدا کنی و دانلودش کنی، اون وقت فقط کافیه چندتا گوشی به باد بدی تا کاملا چم و خم کار دستت بیاد. بعد از اون خیلی راحت می تونی این کار رو تو خونه بکنی ;)

از شوخی گذشته به نظر من برای آپدیت F/W مخصوصا توي گوشي هاي نوكيا بهترين و بي دردسر ترين و مطمئنا ارزونترين راه، مراجعه به مراكز خدماتي ـه. اين كار علاوه بر سخت افزار، احتياج به دانش و مهارت و همچنين تجربه بالا در اين زمينه داره. پس بهتره به جاي اين كه 50 تومن پول يه كابل DCT4 بدي و يه گوشي 270 تومني رو هم بپروني، با 10 تومن قضيه رو به خوبي و خوشي تموم كني.

در ضمن، ديدي اينجا سريعتر از اونجا جواب ميده :cool:

MehdiK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمت گرم بابا ....
فكر كنم بهترين راه همونه كه تو ميگي من فكر مي كردم با كابل ديتاي معمولي هم ميشه اين كارو انجام داد . همون بهتر كه ببرم بدم به نمايندگي اين كارو انجام بده ازت خيلي ممنونم. :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در ضمن، ديدي اينجا سريعتر از اونجا جواب ميده

اين دوست عزيز ما دوتا نا شي گري كرده بنده خدا يكي اينكه اونجا هم با اين اسم پيغام گذاشته :lol: :lol: (كه شما پيداش كردي) دوم اينه كه در قسمت لوكيشن نوشته "ايران" :lol: :lol: ( كه هيچكي از بر وبچ خارجه جواب نمي دن ) :lol: :lol:

بالا