• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Flash DataBase ?

feredy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان
کسی در مورد Flash DataBase یا طریقه ارتباط پارامترها بین وب سرور و action script اطلاعاتی داره ؟
ممنون میشم اگه بتونیم یک انجمنی هم در این زمینه راه بندازیم
چون هنوز به طور فرا گیر پیاده سازی نشده و میشه کارهای خیلی مهشری ازش بیرون بیارند

flash_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز خسته نباشید
در فلش امکان برقرای ارتباط با فیلهای php هستش و یا همچنین ارتباط با سرور یکی از این توابع تابع زیر می باشد
myLoadVars.sendAndLoad(url, targetObject[,method])
که میتونی شما از متد های get یا post استفاده کنی و چند تا تابع دیگه هم هست که اگه کارت راه نیفتاد بگو تا برات توضیح کامل بذارم

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
سلام به همگی دوستان
کسی در مورد Flash DataBase یا طریقه ارتباط پارامترها بین وب سرور و action script اطلاعاتی داره ؟
ممنون میشم اگه بتونیم یک انجمنی هم در این زمینه راه بندازیم
چون هنوز به طور فرا گیر پیاده سازی نشده و میشه کارهای خیلی مهشری ازش بیرون بیارند
شما اول بگو میخوای Socket کار کنی؟
برای Socket کردن شما باید یا سرور فوژیون داشته باشی یا Java... با php و اینا نمیشه...
یا منظورت send o get هست مثل ajax ? چون این آسونه و برای Server php o asp o hame جواب میده

feredy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از راهنماییتون و لینکتون
نه من نمیخوام Socket کار کنم
البته من اطلاعات جامعی در مورد این مبحث ندارم، منظورم اینه که متد استانداردی برای پیاده سازی اون تو دستم نیست
یه کارایی با XML کردم یعنی مقادیر مورد نظرم رو از XML میگیرم و بصورت نمودارهای انیمیشنی نشون میدم
ولی میدونم که این هیچی نیست.
اگه بتونید کاملتر راهنماییم کنید خیلی خیلی ممنون می شم

بالا