به نظر من اگه بتونی Corsair پیدا کنی عالیه فکر میکنم جناب AMD لینکی از Review این فلش مموری گذاشته بودن که تو قابلمه داشت این فلش مموری رو میپخت . این Apacer Handy Steno 200x هم واقعا سریعه و فلش خیلی عالیه گارانتی خیلی خوبیم داره قیمت 4 گیگشم فکر میکنم بین 85-95 تومن باشه. این کینگستون هم منم تا چند وقت پیش اصلا نظر خوبی روش نداشتم و واقعا به نظر بدرد نخور میومد تا 1-2 ماه پیش برام یکی از مدلهای Traveler رو هدیه اورد اول نمیخواستم ازش استفاده کنم ولی بعد از این که فقط برای تست بازش کردم تفکراتم در موردش عوض شد به نظر من فلش مموری فوق العادهای نیست ولی خوبه مخصوصا جزو معدود فلش مموریهایی هست که وقتی به کامپیوتر وصلش میکنی یه برنامه با امکانات خیلی خوب داره که به صورت اتوماتیک از رو فلش اجرا میشه از امکانات خیلی خوبه این برنامه اینه که میتونی برای فلش مموری رمز بزاری تا بدون رمز کسی نتونه وارد فلشت بشه البته برنامهایی جداگونه برای این کار هست که به گفته یکی از دوستان هیچکدوم در این حد نیستن سرعت خوبی هم داره شاید به پای Apacer Handy Steno نرسه ولی سرعتش مناسبه . از وقتی هم برام اوردنش تا الان دارم ازش استفاده میکنم و متصلشم کردم به موبایلم و همیشه همراهمه چند بارم همراه موبایلم زمین خورد ولی تا الان اصلا مشکلی نداشته و مثل ساعت کار میکنه فقط شانس اوردم تا الان درش رو گم نکردم .