• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FlashChat هدیه به همه

iransbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اين برنامه رو تقديم مي كنم به همه ايرانيان عزيز FlashChat اين نسخه رو خريدم و نامرد بازي در نياوردم فقط براي خودم داشته باشم :happy:
بريد دانلود كنيد و حالش رو ببريد
اگر هم لينك پاك شد بگيد توي سايت آپولدش كنم :lol:
http://www.tufat.com/downloads/FlashChat_2IHVMyHW2N.zip
بريد حال كنيد

نامردي نكنيد به سايتم سر بزنيد
http://www.iransbs.com

PersianPC

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دانلود کنید و ببینید و حال کنید !
( اخر کار خودتو کردی بهرام ؟! )

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
این نرم افزار برای چت هستش ؟ میشه یک خورده توضیح بدین ؟

hamidix

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از iransbs :
با سلام
اين برنامه رو تقديم مي كنم به همه ايرانيان عزيز FlashChat اين نسخه رو خريدم و نامرد بازي در نياوردم فقط براي خودم داشته باشم :happy:
بريد دانلود كنيد و حالش رو ببريد
اگر هم لينك پاك شد بگيد توي سايت آپولدش كنم :lol:
http://www.tufat.com/downloads/FlashChat_2IHVMyHW2N.zip
بريد حال كنيد

نامردي نكنيد به سايتم سر بزنيد
http://www.iransbs.com

بهرام نامرد :eek:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از hamidix :
فکر کنم فهمیدم موضوع چیه!
احتمالا حمیدیکس این برنامه رو به بهرام داده و بهرام بدون این که حمیدیکس رو باخبر کنه اون رو برای عموم گذاشته!
درسته؟

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سلام :

بسيار عالي ... :)

فقط ميدونيد اينا چيه كه بعد از اجراي براي اينستال نمايان ميشه :

کد:
Notice: Undefined index: fc_config_stop in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\config.php on line 417

Notice: Use of undefined constant ROLE_ADMIN - assumed 'ROLE_ADMIN' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\admin.php on line 2

Notice: Use of undefined constant RIGHT - assumed 'RIGHT' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\admin.php on line 48

Notice: Use of undefined constant BOTTOM - assumed 'BOTTOM' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\admin.php on line 64

Notice: Use of undefined constant ROLE_SPY - assumed 'ROLE_SPY' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\spy.php on line 2

Notice: Use of undefined constant RIGHT - assumed 'RIGHT' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\spy.php on line 46

Notice: Use of undefined constant BOTTOM - assumed 'BOTTOM' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\spy.php on line 62

Notice: Use of undefined constant ROLE_USER - assumed 'ROLE_USER' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\user.php on line 2

Notice: Use of undefined constant RIGHT - assumed 'RIGHT' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\user.php on line 47

Notice: Use of undefined constant BOTTOM - assumed 'BOTTOM' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\user.php on line 63

Notice: Use of undefined constant ROLE_CUSTOMER - assumed 'ROLE_CUSTOMER' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\customer.php on line 2

Notice: Use of undefined constant RIGHT - assumed 'RIGHT' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\customer.php on line 46

Notice: Use of undefined constant BOTTOM - assumed 'BOTTOM' in c:\program files\easyphp1-7\www\flashchat_v412\chat\inc\layouts\customer.php on line 62

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آقا واقعا دستت درد نکنه. عالی بود.
3 سال بود دنبال همچنین چیزی بودم. حرف نداشت.

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
نه بابک جان ، اینجوری نبوده !

این برنامه رو بهرام خودش با کارت خودش خریده. اما قبلا تو تاپیکی که تو همین فروم هست ، این اقای hamidix درخواست یه برنامه چت کرده بود و بعدا خودش رفته بود این برنامه رو خریده بود ، بعد بچه ها ازش خواستن که برنامه رو بذاره که همه استفاده کنن و این اقا گفته که نمیخواد زحمت این یارو را هدر بده ! ( البته کار درست رو هم شما کردی ، ولی خوب ، احساس همنوع دوستیت کجا رفته ؟! ) بعد هم بهرام میاد و این برنامه رو خودش میخره و میزاره واسه همه !

ادامه داستان ، در قسمت های بعد ... !

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از PersianPC :
نه بابک جان ، اینجوری نبوده !

این برنامه رو بهرام خودش با کارت خودش خریده. اما قبلا تو تاپیکی که تو همین فروم هست ، این اقای hamidix درخواست یه برنامه چت کرده بود و بعدا خودش رفته بود این برنامه رو خریده بود ، بعد بچه ها ازش خواستن که برنامه رو بذاره که همه استفاده کنن و این اقا گفته که نمیخواد زحمت این یارو را هدر بده ! ( البته کار درست رو هم شما کردی ، ولی خوب ، احساس همنوع دوستیت کجا رفته ؟! ) بعد هم بهرام میاد و این برنامه رو خودش میخره و میزاره واسه همه !

ادامه داستان ، در قسمت های بعد ... !
گرفتم !
مرسی از شفاف سازی ات!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
يكي هم راجع به اون پيغامها شفاف سازي كنه پليز :happy:

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
نسخش اینه : PHP Version 4.3.3

قدیمیه واسه این فلش چت ؟؟

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از Sayrex :
يكي هم راجع به اون پيغامها شفاف سازي كنه پليز :happy:
این پیغام هایی که شما مشاهده میکنید ، به دلیل ناقص بودن easyphp ، چون همونطور که میدونید easyphp یه نسخه ناقص از php رو تو package خودش قرار داده ، که مشکلات زیادی داره. پیشنهاد میکنم از xampp استفاده کنید.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
ممنون من هم همین احتمال رو میدم که بعد از نصب رو سرور مشکلم حل شه !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
من خودم دارم از easyphp استفاده می کنم هیچ مشکلی تا حالا توی هیچ برنامه نداشتم.
حرف شما بدون دلیل است.!!!!!

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
تا چند روز ديگه فارسي شده برنامه رو براتون ميزارم

PersianPC

کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب شما تاحالا مشکلی نداشتی ، از این به بعد مشکلات شروع میشه !

بعدشم شما ، اگه با چند نفر که از Easyphp استفاده میکردن در این مورد صحبت کنی ، متوجه میشی که حرف من کاملا با دلیل هست !

بالا