• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Forex Expert Advisor For Eur/usd , Gbp/usd very powerfull

masterbahram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامي

اينجانب پس از نزديک به 9 سال تجربه همراه با يک سال ونيم مطالعه و تحقيق در زمينه متااستاک اکسپرتي ابداع کردم که کاملا بر اساس اينديکيتورهاي نوشته شده توسط خودم ميباشد.وبه شما سيگنالهاي خريد و فروش ميدهد به صورت مادام العمر که شما را از هر گونه هزينه هاي اضافي خريداري سيگنال به صورت ماهانه يا سالانه معاف ميکند.

به نظر من و بر حسب تجربه چند ساله کار کردن بر اساس قوانين ارايه شده توسط بروکرها و استانداردهاي پلتفرم متاتريدر (اعم از انديکاتورها و اکسپرتها)در نهايت شما را در سرازيري سقوط قرار خواهد داد.به همين دليل شخصا از نرم افزار متااستاک براي تحليل بازار استفاده مي کنم.

اگر از تريدرهاي عزيز کسي تمايل به ديدن نمونه هاي کارکرد اکسپرت را دارد وخواهان دريافت اطلاعات بيشتري مي باشد مي تواند از طريق تلفن يا email با ما در تماس باشد.

ما ديدتان را نسبت به اين بازار تغيير ميدهيم.و شما را با يک روش موفق آشنا مي کنيم تا بدون استرس که درد بزرگ همه تريدرهاست معامله کنيد.

تلفن تماس : 09125867614-09191145030

اميدوارم قبل از اينکه کل سرمايه و وقت خود را از دست بدهيد با ما تماس بگيريد.
www.brtradingfx.blogfa.com
[email protected]

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام!

رو کدام یک از ارز ها کار میکنند؟؟فقط (Eur/usd , Gbp/usd )و اینکه میتونیم آنلاین چک کنیم؟؟ رو حساب ریل اگه ران شده باشه!

Last edited:
بالا