• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

forum. /forum

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
یک سوال، با دلیل لطفا
اصولا
Forum.aaa.com
بهتره یا
aaa.com/forum
?

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
باید فرقی داشته باشه؟

من زیردامنه رو بیشتر می پسندم چون اینطوری نشون می ده ان یه بخش مجزا هست و فکر می کنم تو نظر کاربر هم با اهمیت تر نشون می ده تا زیرپوشه.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
از لحاظ ایندکس و رنک گوگل برام سواله، اینکه توو نمایش توو آدرس اصلی یا زیر آدرس باشه، براش فرقی می کنه ؟ روو رنگ اثر می گذاره ؟
مثلا چرا PT و p30 و ... فروم های قدیمی forum. هستن ؟ اون موقع دایکتوری بندی به این راحتی نبود و توو سرور فایلها به هم می ریخت یا اینکه جدا دلیلی داشت ؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ببین خب تو بیا و یه ساب دومین بزن ولی تمام لینکارو با aaa.com/forum این بده ولی تو سایت خودت لینک به فروم رو با ساب دومین بذار اینکار اصولی تره.....

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
ببین خب تو بیا و یه ساب دومین بزن ولی تمام لینکارو با aaa.com/forum این بده ولی تو سایت خودت لینک به فروم رو با ساب دومین بذار اینکار اصولی تره.....

اینطوریم می شه ولی من فکر می کنم مدیریت زیردامنه خیلی راحت تر باشه , هرچند که باز هم اطلاعاتش در همون فضای قبلی هست.

از نظر چیزایی که Khepele Sibilo جان هم گفتن فکر می کنم زیردامنه , این جایی به چشمم خورده بود ولی یادم نیست کجا , صحبت مال حداقل 4 سال قبله.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
میگم هیچ دقت کردین هر جا تاپیک راجع به سایت هست،فعلا فقط ما 3 نفر تووش پست می زنیم :p:lol:

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اگر صفحه اول سایتتان رو آپدیت خواهید کرد ( یعنی همینطوری خالی نخواهد ماند ) و به صورت منظم آپدیت خواهید کرد که همان forum.aaa.com بهتر است / ولی نه اگر آپدیت نخواهید کرد و هیمنطوری خواهد ماند که aaa.com/forum بهتر خواهد بود.

اینها از نظر سئو تفاوت هایی با هم دارند و بدون تفاوت نیستند.
و اینکه هیچ وقت از هر دوشون استفاده نکنید / در غیر اینصورت گوگل فکر می کنه از هر مطلب در سایتتان دو تا دارید یعنی کپی شده هم و این باعث افت ارزش سایت از دید گوگل خواهد شد/

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
میگم هیچ دقت کردین هر جا تاپیک راجع به سایت هست،فعلا فقط ما 3 نفر تووش پست می زنیم :p:lol:

از بابت انحراف احتمالی موضوع معذرت می خوام.

یه زمانی اینجا کاربرهایی فعالیت داشتن که به جرات می تونم بگم هرکدومشون یه پای وب فارسی بودن , از وب مستر بگیر تا مدیر سرویس های مختلف و وبلاگرهای فعال , الان همشون یه گوشه ای هستن و خیلی هاشون دیگه حتی ممکنه 2 3 به اینجا وارد نشده باشن.

اگر صفحه اول سایتتان رو آپدیت خواهید کرد ( یعنی همینطوری خالی نخواهد ماند ) و به صورت منظم آپدیت خواهید کرد که همان forum.aaa.com بهتر است / ولی نه اگر آپدیت نخواهید کرد و هیمنطوری خواهد ماند که aaa.com/forum بهتر خواهد بود.

این رو می شه کمی بیشتر توضیح بدین؟

درست متوجه منظورتون نشدم.

و اینکه هیچ وقت از هر دوشون استفاده نکنید / در غیر اینصورت گوگل فکر می کنه از هر مطلب در سایتتان دو تا دارید یعنی کپی شده هم و این باعث افت ارزش سایت از دید گوگل خواهد شد/

این درسته.

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این رو می شه کمی بیشتر توضیح بدین؟

درست متوجه منظورتون نشدم.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خوب ببینید / الان بعضی سایت ها هستند که صفحه اول سایتشان خالی است و فقط یک انجمن هم دارند که در subdomain است forum.aaa.com / خوب اگر قرار باشه صفحه اول همیشه خالی بمونه پیج رنکش هم افزایش نخواهد یافت / و ارزشی هم نخواهد داشت .
و اینکه صفحه اول از ارزش بیشتری برخورداره .

و اگر قراره این صفحه اول همینطوری خالیه باشه بهتره از aaa.com/forum استفاده بشه تا حداقل اینگونه باعث خالی بودن صفحه اول نشه ( چون وقتی سایتی انجمنش به این شکل است aaa.com/forum یعنی انجمن بر روی صفحه اول قرار داره و این مشکلی که در پاراگراف اول توضیح دادم رو رفع می کنه.)

ولی اگر قراره در آینده نزدیک صفحه اول هم آپدیت بشه همان forum.aaa.com توصیه می شه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
در حاشیه می خواستم بدونم بهترین برنامه رایگان برای ایجاد فروم چیه ؟

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نظرم phpbb بهترین انجمن ساز رایگان است.
درست که در نصب مد کمی وقتتان گرفته می شود / ولی با نصب مدهای سئو (که از سایت زیر می توانید بگیرید) مطالب ارسال به راحتی در گوگل ثبت می شود و در نتیجه ارزش سایت نزد گوگل افزایش می یابد.
phpbb-seo.com

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10

اول از همه MyBB بعد phpBB و Simple Machine Forum یا همون SMF.

MyBB همیشه منو یاد vBulletin می ندازه , vBulletin هم که پولیه و الان (نمی دونم باید بگم به صدقه سر هاست های وارز یا بگم پولدار شدن عموم) دست همه افتاده , خیلی ها حتی سر از امکانات اولیش در نمی یارن.

phpBB چند سال قبل خیلی عمومیت داشت , اون زمان یه انجمنی که از vBulletin استفاده می کرد کمی برای کاربر خارق العاده و عجیب بود ولی الان انگار برعکس شده.

Simple Machine Forum یا SMF هم یه مقدار کاربریش با موارد بالایی فرق داره ولی خوب تونسته بین انجمن دارها جای خودش رو باز کنه.

برنامه های بیشتری در این زمینه که رایگان هم باشن وجود دارن ولی عموما فارسی شده نیستن , فارسی کردن بعضی ها هم بخاطر کد کرد بعضی بخش ها مثل ورودی های نوشته و همین فرم های ارسال یا بخش های دیگه اون یه مقدار وقتگیره.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ممنون نمونه سایتی هست که با my bb روش انجمن ساخته باشن ؟

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خوب اولی ساب دامین
دومی روت فولدر
اولی به این دلیل که یک شاخه مجزاء از دامین اصلی میشه شرایط بهتری رو داره و ( البته کمی هم حرفه ای تر به نظر میرسه)

-------

من اولی رو پیشنهاد می کنم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ممنون نمونه سایتی هست که با my bb روش انجمن ساخته باشن ؟
من هم MYBB رو پیشنهاد می کنم
الان نزدیک 4 ماه هست که شیف کردم روی مای بی بی
http://forum.shahriariha.com/index.php
با VB مو نمی زنه
طرف کوپ VB درش آورده
از قرار دادن کد توی قایل ها و نصبی های گیچ کننده راحت میشی....لینک ها هم به راحتی سئو میشه...
آپدیت های آسونی داره...

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ایندکس شدن www.modj.ir/forum رو یک چکی بکنین ! به علاوه میزان سئوش ، من که خوشم اومد

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من هم در اين باره خيلي تحقق كردم و برام سوال بود .

در مورد رنك الكسا كه حرفي نداريم چون الكسا به دامنه كار داره يعني عملا هيچ فرقي نميكنه .

اما رنك گوگل . شما وقتي در سابدامين ميزاري گوگل اون رو به عنوان يك سايت جديد ميشناسه اما در روت فولدر يك پوشه از سايت محسوب ميشه . خب از اونجايي كه گوگل رنك هر صفحه رو جدا حساب ميكنه و كاري به دامنه نداره بنابراين فرقي نميكنه . اما تو فروم هاي انگليسي زبان كه دنبال اين مسئله بودم يارو گفته بود اگر فرومتون خيلي بزرگ نيست بهتره توي فولدر باشه ولي اگر خيلي بزرگه بهتره تو زيردامنه و اين از نظر گوگل بهتره ولي دليل نياورده بود /

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
راجع به پست قبلیم که توضیحی نداره(یادم رفت توضیح رو بگذارم ! ) این رو بگم که منظورم این بود این انجمن SMF 2 هست، خیلی بهتر از انجمن قبلیم (SMF1.1.x ) ایندکس شده و واقعا امکانات مدیریتیش حرف نداره ! فکر کنم الان جدا SMF 2 بهتر از همه باشه

از دوستان هم ممنونم، دارم نظر ها رو می خونم.

بالا