• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

free itunes gift card

farid55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
میخوام نحوه دریافت گیفت کارت رایگان آیتونز بوسیله سایت freemyapps آموزش بدم.
توجه: قبل از آموزش خدمت دوستای گلم بگم که این روش واسه همه idvice(دستگاه های اپل مثل iphone,ipad,ipod) جواب میده..!
این سایت علاوه بر گیفت کارت آیتونز،گیفت کارت گوگل پلی،آمازون و چند سایت دیگه هم در اختیار شما قرار میده.
روش کار به این صورت مباشد که با نصب نرم افزار های اسپانسر که برنامه بهتون میده یه امتیاز بدست میارید وقتی امتیاز به حد مشخصی برسه میتونید کارت هدیه تون رو دریافت کنید.به ازای هر معرف هم ۲۰۰ امتیاز میگیرید.

1)
ابتدا وارد آدرس زیر بشید(لینک دعوت من هست که به ازای آن 200 امتیاز به حساب من و شما اضافه میشه)
https://m.freemyapps.com/share/email/3c0036c5
پس اول وارد لینک زیر بشید تا بدون هیچ کاری 200 امتیاز دریافت کنید البته تا موقعی که برنامه ای نصب نکردید 200 امتیاز داده نمیشه ولی با اولین برنامه نصب شده هم امتیاز اون برنامه رو به دست میارید هم 200 امتیاز بخاطر دعوت شدنتون.

2)
سپس با صفحه زیر مواجه می شوید. در اینجا دکمه "!Get Started" رو لمس کنید.
i27715_D7A85C164A254FDD8239D6FE9A40E16F3.png

3)
سپس به شما گفته می شود که برای رجیستر کردن دیوایستون باید یک پروفایل روی دستگاهتون نصب بشه. در این مرحله بر روی "okay" کلیک کنید.
i27716_IMG00122.png

4)
پس از چند لحظه به قسمت Settings دستگاه هدایت میشوید تا بتونید پروفایل رو نصب کنید. در اینجا فقط کافیه گزینه "Install" رو بزنید. (توجه: اگه گوشیتون پسورد داره٬ پس از لمس «install» باید پسوردتون رو بزنید). با دیدن نوشته سبز رنگ "Verified" متوجه می شود که این پروفایل توسط اپل تایید شده. پس جای نگرانی نیست.
i27717_IMG0013.PNG

5)
در اینجا کار نصب تمام شده! برای گرفتن امتیاز فقط کافیه که روی برنامه های موجود در لیست کلیک کنید و اون ها رو نصب کنید و پس از نصب حدود ۳۰ ثانیه از هر برنامه استفاده کنید. سپس به سایت برگردید و صفحه رو ریفرش کنید و میبینید که مقدار امتیاز به شما اضافه شده. پس از اضافه شدن امتیاز هر برنامه میتونید اون برنامه رو پاک کنید.
i27718_IMG0014.png

(توجه: لیست برنامه های شما بسیار بیشتر خواهد بود٬ برای من فقط ۲ برنامه موجوده چون بقیه رو دانلود کردم و امتیازش رو گرفتم. هر چند روی یکبار چند برنامه به لیست اضافه خواهد شد)

6)
در قسمت Gift میتونید با امتیاز هاتون گیفت کارت ها رو دریافت کنید. شما میتونید گیفت کارت آیتونز یا گوگل پلی یا آمازون و چند سایت دیگر رو دریافت و استفاده کنید. برای مثال بنده یک گیفت کارت 10 دلاری آیتونز گرفتم

چند نکته:
* هر چند روز یکبار برنامه های جدید به لیست اضافه میشوند.
* هر ۳۰۰ امتیاز معادل ۱ دلار می باشد.(ایمل بفرستید تا 200 امتیاز مفتی گیرتون بیاد)
* در صورتی که برنامه ای که داخل لیست باشد رو قبلا نصب کرده باشید نمیتونید از اون برنامه امتیاز بگیرید.

بالا