• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fujifilm FinePix S100fs یا Sony DSLR-A200

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه
میدونم مقایسه این دوتا درست نیست(slr/slr like) !! ولی خوب چاره ای نیست:D
ببینید بودجه من نهایت 600 تومنه و به عکاسی هم خیلی علاقه دارم و یه چیزایم سرم میشه!! قدیما که با آنالوگ و الانم یه اسباب بازی به نام a95 کنون دارم!! راستش انتظاراتی که از دوربین دارم کم نیست:blush: مثلا داشتن لنز زوم قوی خیلی برام مهمه چون به عکاسی از پرنده ها و ماه و ... و عکاسی ماکرو(حشره،گل) خیلی علاقه مندم.:)

الان قیمت a200 خیلی خوبه دیجی کالا زده 498!! ولی خوب فکر میکنم اگه اینو بگیرم نمیتونم به این زودیا چندتا لنز(تله-ماکرو) براش بگیرم!! لنز خودش چه جوریه؟؟ میشه یه کم اطلاعات در مورد لنز کیتش بدید(یعنی باهاش چه طور عکسایی میشه گرفت؟ مثلا ماکرو میتونم بندازم؟) من زیاد با لنزا آشنایی ندارم! به نظرتون با علایق من چه لنزایی نیاز دارم؟؟

از طرف دیگه این فوجی که گفتم هم قیمتش بهم میخوره هم لنز قدرتمندی داره(400- 28 ميلي‌متري) به نظرم دوربین خیلی خوبی میاد و دیگه احتیاجی به لنز ندارم که کلی پول بابتش بدم!درسته؟ نظره شما درباره این دوربین چیه؟؟ با توجه به خواسته های من آیا بدردم میخوره؟ کیفیتش چطوره ، من تاحالا با فوجی کار نکردم! میشه باهاش عکسای حرفه ای انداخت؟:rolleyes:
یه نکته دیگم اینه که slr like اگه به کاره من بخوره خوب راحت تره دیگه احتیاج به حمل لنز و ... نداره .

یه سوال دیگه رو این slr like ها مثلا همین فوجی میشه لنز جدا سوار کرد؟( اگه آره خوب پس چه فرقی با dslr میکنه؟:wacko: )

ممنون از همه:happy:

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
راستی لطفا منو به جای دیگه ارجاع ندید باور کنید خیلی گشتم ولی جواب نگرفتم:)

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
آقا دمتون گرم چقدر تحویل گرفتن همه:blink:

یکی بیاد جواب مارو بده:(

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
بچه های اینجا که خیلی فعال بودن:eek:
ببخشید اگه موضوع تکراریه:(

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
حسین جان والا من زیاد از دوریبن های حرفه ای -شبه حرفه ای سر در نمیارم ...ولی دوستم همون مدل فوجی رو بعد از کلی تحقیق پارسال گرفت ای دیش رو میدم ازش سوالی داری بپرس
mohammad.d کاربر همینجاس!

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از جوابتون
از دوستان دیگم می خوام که به من حقیر یک کمکی بکنن:blush:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حسین جان والا من زیاد از دوریبن های حرفه ای -شبه حرفه ای سر در نمیارم ...ولی دوستم همون مدل فوجی رو بعد از کلی تحقیق پارسال گرفت ای دیش رو میدم ازش سوالی داری بپرس
mohammad.d کاربر همینجاس!

حاجی این دوستت رو معرفی کن دوربینی که امسال 3 ماه ریلیز شده چطور پارسال خریده!

سلام به همه
میدونم مقایسه این دوتا درست نیست(slr/slr like) !! ولی خوب چاره ای نیست:D
ببینید بودجه من نهایت 600 تومنه و به عکاسی هم خیلی علاقه دارم و یه چیزایم سرم میشه!! قدیما که با آنالوگ و الانم یه اسباب بازی به نام a95 کنون دارم!! راستش انتظاراتی که از دوربین دارم کم نیست:blush: مثلا داشتن لنز زوم قوی خیلی برام مهمه چون به عکاسی از پرنده ها و ماه و ... و عکاسی ماکرو(حشره،گل) خیلی علاقه مندم.:)

الان قیمت a200 خیلی خوبه دیجی کالا زده 498!! ولی خوب فکر میکنم اگه اینو بگیرم نمیتونم به این زودیا چندتا لنز(تله-ماکرو) براش بگیرم!! لنز خودش چه جوریه؟؟ میشه یه کم اطلاعات در مورد لنز کیتش بدید(یعنی باهاش چه طور عکسایی میشه گرفت؟ مثلا ماکرو میتونم بندازم؟) من زیاد با لنزا آشنایی ندارم! به نظرتون با علایق من چه لنزایی نیاز دارم؟؟

از طرف دیگه این فوجی که گفتم هم قیمتش بهم میخوره هم لنز قدرتمندی داره(400- 28 ميلي‌متري) به نظرم دوربین خیلی خوبی میاد و دیگه احتیاجی به لنز ندارم که کلی پول بابتش بدم!درسته؟ نظره شما درباره این دوربین چیه؟؟ با توجه به خواسته های من آیا بدردم میخوره؟ کیفیتش چطوره ، من تاحالا با فوجی کار نکردم! میشه باهاش عکسای حرفه ای انداخت؟:rolleyes:
یه نکته دیگم اینه که slr like اگه به کاره من بخوره خوب راحت تره دیگه احتیاج به حمل لنز و ... نداره .

یه سوال دیگه رو این slr like ها مثلا همین فوجی میشه لنز جدا سوار کرد؟( اگه آره خوب پس چه فرقی با dslr میکنه؟:wacko: )

ممنون از همه

حاجی DSLR روش لنز مانت نمیشه! ولی خوب یه سری مزیت مثه نداشتن هزینه اضافی و ماکرو خوب و فیلم برداری رو میده! S100 تقریبا بزرگترین سنسور تو رده خودش داره و عکس هاش هم پای اکثر SLR های ارزون قیمته!

دوربین SLR هم مزیت های خاص خودش رو داره.. شما با 600 چوق نمیتونی همه لوازم رو برای حتی همون A200 تهیه کنی! گزینه های خوبی مثه Pentax K200 که لنز های بهتری هم داره جلوی روته! ولی بازم با600 جمع کردنش سخته!

میتونی یه 6500 فوجی بخری حدود 300-350 و صبر کنی تا رنج مورد علاقت دستت بیاد بعد بری سراغ SLR .. اگر هم S100 میخری باید 1-2 سال حداقل باهاش سر کنی چون کم پولشو ندادی!

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون که بلاخره یکی پیدا شد و جواب مارو داد:)

خودمم به این نتیجه رسید که بهتره slr like بگیرم چون هزینه لنز و ... خیلی بالاس و برای من فعلا نمیصرفه!

حالا بین slr like ها موندم ، اول نظرم رو فوجی بود اما دیدم مدلای خوب دیگم مثلSony h50 canonSx10 Olympus sp-570 هست که انتخاب رو بسیار سخت کرده!!

با توجه به اینکه زوم برام خیلی مهمه کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟؟

canon sx10 با زوم 20X واقعا وسوسه کنندس:rolleyes: نسبت به فوجی و سونی در چه حدیه؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون که بلاخره یکی پیدا شد و جواب مارو داد:)

خودمم به این نتیجه رسید که بهتره slr like بگیرم چون هزینه لنز و ... خیلی بالاس و برای من فعلا نمیصرفه!

حالا بین slr like ها موندم ، اول نظرم رو فوجی بود اما دیدم مدلای خوب دیگم مثلSony h50 canonSx10 Olympus sp-570 هست که انتخاب رو بسیار سخت کرده!!

با توجه به اینکه زوم برام خیلی مهمه کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟؟

canon sx10 با زوم 20X واقعا وسوسه کنندس:rolleyes: نسبت به فوجی و سونی در چه حدیه؟

نظر شخصی من رو بخوای همشون بجز S100 اشغالن! 6500 فقط قیمت مناسبی داره! S100 واقعا حرفه ای هستش!

معمولا فقط کیفیت لنز فوجی عالی نیست والا نویز+بدنه همیشه نامبر وانه!

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
آخه من تو فروم عکاسی تحقیق کردم در این رابطه یه اشکالی همه از اس100 میگرفتن و گله مند بودن مشکل ca اون بود(البته من کامل نفهمیدم این ca چیه و چقدر مهمه؟؟؟؟)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آخه من تو فروم عکاسی تحقیق کردم در این رابطه یه اشکالی همه از اس100 میگرفتن و گله مند بودن مشکل ca اون بود(البته من کامل نفهمیدم این ca چیه و چقدر مهمه؟؟؟؟)

منم همین رو گفتم! اپتیک خوبی نداره متاسفانه اونم بخاطر رنج فوقالعاده زیادی که پوشش داده! فقط نزدیک این دوربین از بعد کیفیت میتونی FZ50 و 1-2 مدل از الیمپوس رو پیدا کنی! بازم من فکر میکنم S100 انتخاب خوبیه.. A200 تو ایران نقریبا لنز منز تعطیل!

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
میشه یه کم در مورد این اشکال s100 توضیح بدین؟ من وارد نیستم نمیدونم این ایرادی که دوستان از s100 میگیرن دقیقا چیه و کجاها مشخص میشه؟ آیا اینقدر مهمه که بخاطرش از خیر دوربین بگذرم؟!!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
میشه یه کم در مورد این اشکال s100 توضیح بدین؟ من وارد نیستم نمیدونم این ایرادی که دوستان از s100 میگیرن دقیقا چیه و کجاها مشخص میشه؟ آیا اینقدر مهمه که بخاطرش از خیر دوربین بگذرم؟!!

ببین..تو این دوربینا فوجی همه فاکتور های مهم رو داره بجز کیفیت اپتیکال لنز! یعنی چون رنج وسیعی داره 28-400 باعث شده یه ایرادی به نام اعوجاج رنگی یا CA که اینجا شرحشو میبینی http://www.akkasee.com/articles/7174/ در این دوربینا ایجاد بشه! شما رنج کمتری رو انتخاب کنی یا دوربینی که پتیک بهتری داره این مشگلو نمیبینی!

ولی اینم دلیل نمیشه برتری های واضحی (مثلا نسبت به الیمپوس 570) رو نادیده بگیری مثله سنسور فوق العاده بزرگتر(که در حر SLR نویز پایینی داره!) و بدنه بسیار خوشدست!

در هر حال میتونی اصلا دل رو بزنی به دریا بجای همون 570 بری S2000 فوجی بخری.. همون ابعاد سنسور رو داره و 270-280 تومنه! تازه اسما HD فیلمبرداری میکنه..:D

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از اطلاعتی که دادین بخصوص لینک;) پس ca اینه!!! خوب میشه بگین حالت بیشتر تو چه مواقعی پیش میاد؟ مثلا تو شرایط خاص و زوم بالا؟مثلا تو عکس واید که دیگه فکر نمیکنم این مشکل بوجود بیاد، درسته؟

میشه نظرتون رو درباره canon SX10 هم بدونم؟ اون هم به نظر دوربین خوبی میاد با رنج بسیار بالا:rolleyes:

در ضمن میشه لطف کنید و یکم از برتری هاش نسبت به 570 بگید؟

ببخشید که اینقدر تو زحمت انداختمتون...
ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون از اطلاعتی که دادین بخصوص لینک;) پس ca اینه!!! خوب میشه بگین حالت بیشتر تو چه مواقعی پیش میاد؟ مثلا تو شرایط خاص و زوم بالا؟مثلا تو عکس واید که دیگه فکر نمیکنم این مشکل بوجود بیاد، درسته؟

میشه نظرتون رو درباره canon SX10 هم بدونم؟ اون هم به نظر دوربین خوبی میاد با رنج بسیار بالا:rolleyes:

در ضمن میشه لطف کنید و یکم از برتری هاش نسبت به 570 بگید؟

ببخشید که اینقدر تو زحمت انداختمتون...
ممنون

حاجی.. ببین.. مقیاس سایز سنسور برای من نوعی خیلی مهمه.. شاید خلیلیا با چیزهای دیگه توجیه اش کنن! ولی من 500 تومن پول پای یه سنسور 1/2.3 نمیدم! یعنی سایز سنسور اس 100 میشه
کد:
2/3 " (8.80 x 6.60 mm, 0.58 cm²)

و سایز سنسور SX10 میشه:
کد:
1/2.3 " (6.16 x 4.62 mm, 0.28 cm²)

یعنی در عمل S100 2 برابر سنسور بزرگتری داره و 2 برابر نویز کمتر!

شما میتونی مقایسه کامی از چند مدل رو اینجا ببینی:
http://www.dpreview.com/reviews/com...S100FS,oly_sp570uz,panasonic_dmcfz50&show=all

من هر دو مدل فوجی رو میپسندم ولی شاید شما 20 زوم کنون چشمتو کور کرده! برو همون 570 بخر حداقل دوربینش یکم بدنه بزرگ رو القا میکنه کنون ها که همه فینگیل بدنه هستن!

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
حاجی.. ببین.. مقیاس سایز سنسور برای من نوعی خیلی مهمه.. شاید خلیلیا با چیزهای دیگه توجیه اش کنن! ولی من 500 تومن پول پای یه سنسور 1/2.3 نمیدم! یعنی سایز سنسور اس 100 میشه
کد:
2/3 " (8.80 x 6.60 mm, 0.58 cm²)

و سایز سنسور SX10 میشه:
کد:
1/2.3 " (6.16 x 4.62 mm, 0.28 cm²)

یعنی در عمل S100 2 برابر سنسور بزرگتری داره و 2 برابر نویز کمتر!

شما میتونی مقایسه کامی از چند مدل رو اینجا ببینی:
http://www.dpreview.com/reviews/com...S100FS,oly_sp570uz,panasonic_dmcfz50&show=all

من هر دو مدل فوجی رو میپسندم ولی شاید شما 20 زوم کنون چشمتو کور کرده! برو همون 570 بخر حداقل دوربینش یکم بدنه بزرگ رو القا میکنه کنون ها که همه فینگیل بدنه هستن!

ببینید درسته که ابعاد سنسور خیلی مهمه ولی چیزای دیگم باید در نظر گرفت، ابعاد سنسور بیشتر رو کاهش نویز تاثیر میزاره همونطور که خودتونم گفتین! حالا از نویز بگذریم چی؟
مثلا شما یه دوربین ارزون قیمت تر مثل sony h50 رو در نظر بگیرید رنج لنزش تقریبا مثل فوجی هست ولی مشکل CA بالا رو نداره و فکر میکنم دوربین موفقی بوده، درسته؟؟
در ضمن تفاوت قیمت را هم در نظر بگیرید!!!

راستی فوجی s100 مثل سونی وسایل جانبی مثل تله کانورتور و .... داره؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ببینید درسته که ابعاد سنسور خیلی مهمه ولی چیزای دیگم باید در نظر گرفت، ابعاد سنسور بیشتر رو کاهش نویز تاثیر میزاره همونطور که خودتونم گفتین! حالا از نویز بگذریم چی؟
مثلا شما یه دوربین ارزون قیمت تر مثل sony h50 رو در نظر بگیرید رنج لنزش تقریبا مثل فوجی هست ولی مشکل CA بالا رو نداره و فکر میکنم دوربین موفقی بوده، درسته؟؟
در ضمن تفاوت قیمت را هم در نظر بگیرید!!!

راستی فوجی s100 مثل سونی وسایل جانبی مثل تله کانورتور و .... داره؟

گفتم که شما با این طرز تفکر هر دوربینی بخری برات خوب جلوه میکنه! همون DPreview مشخصا یه سری دوربین رو هایلی ریکامندد کرده! هر کدوم رو بخری بالاخره یه مزیتی داره(S100 هایلی نیست!)

اخرین SLR Like که هایلی شده pana FZ8 که سال 2007 ریویو شده! قبلشم همون 6500 که 2006 ریویو شده!

ولی اگر ریکامندد خالی رو در نظر بگیری جدیدترین ها S100 و H10 و 560 , و غیره بوده.. ولی حاجی شما به اسباب بایز مثه H10 اگر بگی SLR Like انوقت S100 حتما بازوکاست! بالاخره سایز سنسور رو کنار بزاری(که از نصفم کمتره و 1/2.3 هم نیست 1/2.5 اه)بدنه رو چیکار میکنی؟ نوع فلاش زدن رو چیکار میکنی؟ فلاش اکسترنال بخوای چیکار میکنی؟

خلاصه شما اگه تصمیمتو گرفتی برو بخر سوال کردن نداره!

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز اگه من تصمیمم رو گرفته بودم هیچ وقت نمیومدم اینجا بپرسم:)

منم خودم همون اول گفتم که خیلی از فوجی خوشم اومده فقط این مشکل CA من رو 2دل کرد!!:(
میشه بگید آیا این مشکل در اکثر عکس ها دیده میشه یا فقط تعداد محدودی با شرایط خواص؟؟؟

اون سوالمم بی جواب موند، که گفتم آیا کانورتور تله و فیلتر برا فوجی وجود داره؟؟

ممنون از اینکه با حوصله جواب میدین

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزیز اگه من تصمیمم رو گرفته بودم هیچ وقت نمیومدم اینجا بپرسم:)

منم خودم همون اول گفتم که خیلی از فوجی خوشم اومده فقط این مشکل CA من رو 2دل کرد!!:(
میشه بگید آیا این مشکل در اکثر عکس ها دیده میشه یا فقط تعداد محدودی با شرایط خواص؟؟؟

اون سوالمم بی جواب موند، که گفتم آیا کانورتور تله و فیلتر برا فوجی وجود داره؟؟

ممنون از اینکه با حوصله جواب میدین

حاجی من که پاسخ دادم... هر چی برای سونی اینجا هست برای فوجی هم هست! در ضمن مگه بحث s100 بود CA باز مطرح بشه؟ من گفتم S2000..!

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
حاجی من که پاسخ دادم... هر چی برای سونی اینجا هست برای فوجی هم هست! در ضمن مگه بحث s100 بود CA باز مطرح بشه؟ من گفتم S2000..!

شما اون اول s2000 رو پیشنهاد دادین و تموم شد :D
حالا بگذریم بازم این سولمو میپرسم اگه میدونید لطف کنید جواب بدید:

" میشه بگید آیا این مشکل(CA)در اکثر عکس ها دیده میشه یا فقط تعداد محدودی با شرایط خواص؟؟؟ "---> سوالم در مورد S100fs

ببخشید که من یکم خنگم:blush:

بالا