• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

G3 یا Note 4

bp198

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
به نظر شما کدوم یکی رو بگیرم هر دو گوشی های خوبی هستن و نمیشه بهشون خورده گرفت . نوت 4 صفحه بزرگتر و فلم استایلوس داریه ولی جی 3 در عوض ارزون تره و دوربینشم ی ریزه بهتره .... حالا موندم

ah76

Registered User
لایک‌ها
17
نظر من g3 هستش چون شیک تره و سخت افزار خوبی داره

jadi

Registered User
لایک‌ها
35
رابط کاربری ال جی قشنگ تره اما نوت 4 قوی تره
بین این دو تا من شخصا جی 3 رو به خاطر زیبایی وجمع و جور تر بودن انتخاب میکنم
اما تو این رنج قیمت z3 رو پیشنهاد میدم

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
من با شم G3 می خرم
رزولوشن بالاتر صفحه نمایش و شیک بودن رو ترجیح می دم
به زودی هدست های واقعیت مجازی عمومی تر می شه و اونوقت رزولوشن صفحه حرف اول رو میزنه

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
سلام دوستان
به نظر شما کدوم یکی رو بگیرم هر دو گوشی های خوبی هستن و نمیشه بهشون خورده گرفت . نوت 4 صفحه بزرگتر و فلم استایلوس داریه ولی جی 3 در عوض ارزون تره و دوربینشم ی ریزه بهتره .... حالا موندم
قطعا نوت ۴ چون جی ۳ ضعیف تره و کوچیک تره و دکمه هاش پشتشه (من به خاط همین سراغ ال جی نمیرم) دوربین هم نوت ۴ بهتره

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
من با شم G3 می خرم
رزولوشن بالاتر صفحه نمایش و شیک بودن رو ترجیح می دم
به زودی هدست های واقعیت مجازی عمومی تر می شه و اونوقت رزولوشن صفحه حرف اول رو میزنه
داداش شما رو نمی دونم اما انسان فرق بین ۴۱۰ با ۱۰۰۰ ppi رو متوجه نمی شه حالا این اعداد فقط نمایشی هست ۴۱۰ به بالا یعنی ماست

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
داداش شما رو نمی دونم اما انسان فرق بین ۴۱۰ با ۱۰۰۰ ppi رو متوجه نمی شه حالا این اعداد فقط نمایشی هست ۴۱۰ به بالا یعنی ماست
اون مطلبی که شما بهش اشاره کردید و اغلب در سایت های ایرانی مطرح شده ، صحیح نیست .
بلکه قبلا گفته شده چشم انسان تفاوت این رزولوشن ها رو در فواصل کمتر متوجه می شود ، یعنی باید به چشم نزدیک تر باشه تا تشخیص داده بشه
( بنده هم در مورد هدست های واقعیت مجازی صحبت کردم که در کمترین فاصله از چشم قرار می گیره و چشم تشخیص خواهد داد .)

برای اینکه اطلاعات مون کمی بیشتر بشه به لینک زیر مراجعه کنیم .
- در این لینک فاصله ای که چشم یک پیکسل رو در صفحه نمایش با رزولوشن های متفاوت نشان خواهد داد :
-
  • Typical 480p phone (4” display like Galaxy S III Mini): eye starts to notice pixelization from 14.73” (37.4cm)
  • Typical 720p phone (4.7” display like Nexus 4): eye starts to notice pixelization from 11” (28cm)
  • Typical 1080p phone (5” display like Galaxy S5): eye starts to notice pixelization from 7.8” (19.8cm)
  • Typical 1440p phone (5.5” display like expected LG G3): eye starts to notice pixelization from 6.44” (16.4cm)

منبع لینک

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
اون مطلبی که شما بهش اشاره کردید و اغلب در سایت های ایرانی مطرح شده ، صحیح نیست .
بلکه قبلا گفته شده چشم انسان تفاوت این رزولوشن ها رو در فواصل کمتر متوجه می شود ، یعنی باید به چشم نزدیک تر باشه تا تشخیص داده بشه
( بنده هم در مورد هدست های واقعیت مجازی صحبت کردم که در کمترین فاصله از چشم قرار می گیره و چشم تشخیص خواهد داد .)

برای اینکه اطلاعات مون کمی بیشتر بشه به لینک زیر مراجعه کنیم .
- در این لینک فاصله ای که چشم یک پیکسل رو در صفحه نمایش با رزولوشن های متفاوت نشان خواهد داد :
-
  • Typical 480p phone (4” display like Galaxy S III Mini): eye starts to notice pixelization from 14.73” (37.4cm)
  • Typical 720p phone (4.7” display like Nexus 4): eye starts to notice pixelization from 11” (28cm)
  • Typical 1080p phone (5” display like Galaxy S5): eye starts to notice pixelization from 7.8” (19.8cm)
  • Typical 1440p phone (5.5” display like expected LG G3): eye starts to notice pixelization from 6.44” (16.4cm)

منبع لینک
چه جالب نمی دونستم ولی باز هم اولا هدیت های واقعیت مجازی حد اقل سه سال دیگه میاد رو بورس که اگر پرچمدار هم بخری اون موقع باید عوض بشه گوشی چون تا اون موقع قطعا صفحه نمایش های ۴ کی میرسه و اختلاف پیکسلی این ها زیاد نیست کمتر از ۱۰۰ تا در هر اینچ هست که با بزرگ شدن صفحه کیفیت بدون هدست بهتر از جی ۳ دیده میشه

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
جي٣ واقعا خوشدسته و دكمه هاى پشتش واقعا روون و نرم هستن قيافش هم خوبه

نوت ٤ كمى بزرگه و خوشدست نيست ولى دوربين بهتر و قلم داره

به نظر من هر دو رو تو دستتون بگيريد ببينيد كدوم كار كردن باهاش براتون راحتتره و به دلتون مى شينه

از لحاظ سخت افزارى هم نگران نباشيد هر دو عالى هستن

بالا