در تصحیح پست شما باید بگم که اثر انگشت در کا850 همه جای این گوشی میمونه همه جاش نه تنها روی ال سی دی.
ولی روی جی800 فقط روی ال سی دی میمونه اونم نه مثل کا850.
در مورد کیفیت صفحه کیفیت ال سی دی جی800 بالاتر هستش.اینکه کا850 بهتره من شک ندارم ولی جی800 بهتره.
باتری کا850 درسته قویتره ولی شما قیمت این دو رو هم مقایسه بکنید
کا850 فیلمبردایش QVGA 30فریم
G800 VGA 30 frame
توی خود جی800 هم امکانات زیادی مثل امنیت مثل پسورد گذاری روی قسمتها مختلف گوشی اعم از پیام -مدیرت فایل -پلیر گوشی و حتی کلیدهای تماس.
دایورت کردن تماس-محدودیت تماس -دزدگیر:blink: بله دزدگیر هم داره.
به نظرم دوره ی سونی اریکسون در حال اتمام هستش.من خودم متعصب ترین طرفدار سونی اریکسون بودم ولی باید بگم که سونی اریکسون از اقافله عقب مونده.
عزیز من عکسایی که از G800 دیدم. اثرانگشت روی تمام بده ی استیل اش بود. لطفا به لینک آخری که ارائه کردم یه نگاهی بنداز.
امکانات امنیتی سونی زیر خط فقر ه اینو همه میدونن.
فیلم برداری سامسونگ هم QVGA است نه VGA
GSMarena:
The G800 and K850 video specs are exactly the same - 320x240 pixels resolution at 30 fps and MPEG4 compression. As we expected, the results are nothing spectacular. The video clips taken with both mobiles look decent on the phone display, but are not suitable for anything else. It's interesting that the optical zoom can be used in camcorder mode too with G800. Most digicams disable the optical zoom when shooting video, because the lens mechanism produces audible noise that gets recorded.
Samsung G800 3/10 • Sony Ericsson K850 2/10
اگر شما زمانی متعصب سونی بودی الان متعصب سامسونگید!!! در همه پست ها سامسونگ پیشنهاد میکنید.
همه شرکت ها دارن باهم رقابت میکنن! دوره ی هیچ کدومشونم تموم نشده!