• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

g800یا k850

olympia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه عزیزان

دوستان نمی دونستم بین k850 یا g800 کدوم رو بگیرم میگن که دوربین g900 نظیر نداره قیمتش هم حدود 500 -550 [I[/I]

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتخاب بین این دو گوشی واقعا کار سختی هستش ولی از این که شما طرفدار یه برند نیستی انتخاب رو براتون راحت تر میکنه.
من تجربه ای استفاده ی حدود5 تا گوشی از سونی اریکسون و چند تا سامسونگ رو دارم مثل کا800 و یو 600 و دی900
این رو گفتم که فکر نکنید من از روی تعصب میگم.
از نظر عکاسی با توجه به ریویوهای مختلف در اکثر موارد جی800 بهتر عملکرده.کا850 نسبت به کا800 دارای نویز زیادی میباشد به نظرم مشکل گوشیهای اصلی سونی اریکسون یعنی دوربیناش وجود نویز مخصوصا در کا850هستش.
در حالت فوکاس مثل همیشه سری سونی اریکسون بهتر عمل میکنه
با اینکه جی800 فلاش زنون داره اما نور این فلاش به کا850 نمیرسه و کا850 نورش بیشتره در یک ریویو من دیدم که نور ان82 بیشتر از کا850 هم بود ولی چون گوشی های سایبرشات سونی اریکسون دراای تنظیمات زیادی هستش و گرفتن عکس با تنظیمات این گوشی بهتر خواهد بود اگه در کا850 گزینه ی شب رو انتخاب کنه قدرت فلاش حدود 25 درصد بیشتر میشود.
---
در تصاویری که از منظره گرفته میشه عکسهای جی800 واقعا بهتره در کل من جی800 رو توی عکاسی بیشتر ترجیح میدم.اول از همه من از نظر عکاسی اونا رو مقایسه کردم چون هر دو گوشی کمرا فون هستش.
اما من کا850 رو هم جز سری واکمن هم میگذارمش به خاطر اینکه ورژن پلیر این گوشی3 هست دقیقا مثل دبلیو960 و دبلیو910 با اینکه کیفیت صدای واکمن رو نداره.
---------------------
از نظر صدا کا850 رو صداش رو متوسط اعلام کردن.این رو بچه ها تست کردن و گفتن.یعنی از کا800 که ضعیف بود صداش بلندتره.
جی800 رو هم صداش رو متوسط گفتن هستش توی سامسونگها صداش از همه بلندتره.ولی از اونجا که سیستم صدای جی800 واقعا بالاتر هستش و از امپلی فایر استفاده میکنه کیفیت صداش به مراتب از کا850 بهتره.کیفیت صداهای گوشی های سامسونگ از یو700 به بعد خیلی زیاد شده شاید کمتر کسی باور کنه ولی گوشی یو700 از نظر کیفیت نه کمیت از دبلیو950 سرتر هستش.این رو خودم تست کردم واقعا کیفیت بالایی داشت.جی800 رو هم میگن صداش جز با کیفیت ترینهای دنیا هستش.
یکی از دوستان راهی پیدا کرده که صدای یو700 بلندتر شده شاید در آینده ای نزدیک بشه این کار رو برای جی800 هم کرد.
اما بازم میگم صدای جی800 بهتره.
------------------------
از نظر ظاهر:
خب جی800 ال سی دی بزرگتری داره که نگاه کردن فیلم در آن راحت تره نسبت به کا850
ال سی دی سونی اریکسون مثل همیشه آثار دست رو به راحتی نشون میده اما این مشکل نه در ال سی دی کا850 بلکه در تمام جاهای این گوشی هستش شاید اول براتون معمولی بشه اما به مرور زمان اعصاب خورد کن میشه.
جی800 ظاهری زیباتر داره اما کا850 در بین گوشیهای ساده واقعا زیباست.مخصوصا اون نوارهاش.
کیبودر جی800 برای نوشتن اس ام اس فارسی راحت تره و سرعتش تقریبا سه برابر کا850 هست.
--------
فیلمبرداری جی800 بهتره اینکه چیز تابلویی هستش.
جی800 دارای زوم اپتیکال هستش که با اینکه زوم میکنه کیفیت پایین اصلا نمیاد و همچنین تشخیض چهره.
و اما کا850 -اینترفیس اون تقریبا عوض شده و مثل گوشیهای نوکیا شده که برای تنوع خوب کاری کردن.
در کا850 مشکلات گوشیهای قبلی که در قسمت پیام بود برطرف شده یعنی ظرفیت نگهداری پیامها نامحدود شده و میشه روی مموری کارت انداختشون.
در جی800 اگه گوشی رو عمودی بگری تصویر عمودی میشه و اگر افقی بگیری تصویر افقی میشه.که جالبه
از نظر قیمت جی800 قیمت بهتری داره حدود450 قیمت یک هفته پیش و کا850 حدود 480 تومان.
در کل اگ من باشم جی800 رو انتخاب میکنم.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
باتری K850 بهتر : سونی 2 الی 2.5 روز سامسونگ 1.5 الی 2 روز
صفحه نمایش K850 کوچیکتر اما کیفیت و کنتراست بالاتر.
دوربین امکانات+فوکوس+فلاش K850 بهتر / زوم+کیفیت+ماکرو+نویز G800 بهتر فیلم برداری یکسان
ظاهر سلیقه ای. K850 جمع و جور تر G800 کشویی اثرانگشت روی هر دو یکسان
امکانات دیگه هم هردو جاوا هر دو همه چی دارن! G800 خروجی TV هم داره+فایل های آفیس رو هم میخونه

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در تصحیح پست شما باید بگم که اثر انگشت در کا850 همه جای این گوشی میمونه همه جاش نه تنها روی ال سی دی.
ولی روی جی800 فقط روی ال سی دی میمونه اونم نه مثل کا850.
در مورد کیفیت صفحه کیفیت ال سی دی جی800 بالاتر هستش.اینکه کا850 بهتره من شک ندارم ولی جی800 بهتره.
باتری کا850 درسته قویتره ولی شما قیمت این دو رو هم مقایسه بکنید
کا850 فیلمبردایش QVGA 30فریم
G800 VGA 30 frame
توی خود جی800 هم امکانات زیادی مثل امنیت مثل پسورد گذاری روی قسمتها مختلف گوشی اعم از پیام -مدیرت فایل -پلیر گوشی و حتی کلیدهای تماس.
دایورت کردن تماس-محدودیت تماس -دزدگیر:blink: بله دزدگیر هم داره.
به نظرم دوره ی سونی اریکسون در حال اتمام هستش.من خودم متعصب ترین طرفدار سونی اریکسون بودم ولی باید بگم که سونی اریکسون از اقافله عقب مونده.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
در تصحیح پست شما باید بگم که اثر انگشت در کا850 همه جای این گوشی میمونه همه جاش نه تنها روی ال سی دی.
ولی روی جی800 فقط روی ال سی دی میمونه اونم نه مثل کا850.
در مورد کیفیت صفحه کیفیت ال سی دی جی800 بالاتر هستش.اینکه کا850 بهتره من شک ندارم ولی جی800 بهتره.
باتری کا850 درسته قویتره ولی شما قیمت این دو رو هم مقایسه بکنید
کا850 فیلمبردایش QVGA 30فریم
G800 VGA 30 frame
توی خود جی800 هم امکانات زیادی مثل امنیت مثل پسورد گذاری روی قسمتها مختلف گوشی اعم از پیام -مدیرت فایل -پلیر گوشی و حتی کلیدهای تماس.
دایورت کردن تماس-محدودیت تماس -دزدگیر:blink: بله دزدگیر هم داره.
به نظرم دوره ی سونی اریکسون در حال اتمام هستش.من خودم متعصب ترین طرفدار سونی اریکسون بودم ولی باید بگم که سونی اریکسون از اقافله عقب مونده.

عزیز من عکسایی که از G800 دیدم. اثرانگشت روی تمام بده ی استیل اش بود. لطفا به لینک آخری که ارائه کردم یه نگاهی بنداز.
امکانات امنیتی سونی زیر خط فقر ه اینو همه میدونن.

فیلم برداری سامسونگ هم QVGA است نه VGA
GSMarena:

The G800 and K850 video specs are exactly the same - 320x240 pixels resolution at 30 fps and MPEG4 compression. As we expected, the results are nothing spectacular. The video clips taken with both mobiles look decent on the phone display, but are not suitable for anything else. It's interesting that the optical zoom can be used in camcorder mode too with G800. Most digicams disable the optical zoom when shooting video, because the lens mechanism produces audible noise that gets recorded.

Samsung G800 3/10 • Sony Ericsson K850 2/10​

اگر شما زمانی متعصب سونی بودی الان متعصب سامسونگید!!! در همه پست ها سامسونگ پیشنهاد میکنید.
همه شرکت ها دارن باهم رقابت میکنن! دوره ی هیچ کدومشونم تموم نشده!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
K850 بردارید تا از امکاناتی مثل تغییر تم و ریختن جاوا به راحتی بهره مند بشید..همین طور باتری بهتر و کلا اینترفیس جالب تر و واکمن پلیر ورژن 3

سامسونگ ها به راحتی جاوا رو قبول نمیکنن دردسر دارن...کلا سخته...

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
به این هم دقت کنید >>​

"...When it comes to hardware equipment, the Sony Ericsson K850 leads only with the powerful xenon flash and the orientation sensor. The Samsung G800 however offers 3x optical zoom and face recognition so the two cameraphones are almost even and none can tip the scales in its favor..."​

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اکثر فراد روی سامسونگ نظر مثبتی ندارند.
اما این مدل سامسونگ برخلاف تصور دوربین اش از سونی بهتره!
Camera Deathmatch: Samsung G800 vs. Nokia N95 & Sony Ericsson K850i & Nikon Coolpix S1 به این لینک که در بالا ارائه کردم رجوع کنید.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اکثر فراد روی سامسونگ نظر مثبتی ندارند.
اما این مدل سامسونگ برخلاف تصور دوربین اش از سونی بهتره!
Camera Deathmatch: Samsung G800 vs. Nokia N95 & Sony Ericsson K850i & Nikon Coolpix S1 به این لینک که در بالا ارائه کردم رجوع کنید.

تصحیح بفرمایید اکثر افراد توی ایران روی سامسونگ نظر مثبتی ندارند!!!

من امروز عکسهای گرفته شده با این دو تا گوشی رو مقایسه کردم ....عکسهای سامسونگ دارای زوم بهتر با نویز کمتر و البته خوش آب و رنگ تر (البته نه در حد نوکیا)....و خصوصیت بارز و برتر ک850 هم رنگهای طبیعی تر مثل همیشه بود!!!

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
تصحیح بفرمایید اکثر افراد توی ایران روی سامسونگ نظر مثبتی ندارند!!!

من امروز عکسهای گرفته شده با این دو تا گوشی رو مقایسه کردم ....عکسهای سامسونگ دارای زوم بهتر با نویز کمتر و البته خوش آب و رنگ تر (البته نه در حد نوکیا)....و خصوصیت بارز و برتر ک850 هم رنگهای طبیعی تر مثل همیشه بود!!!
بله منم منظورم تو ایران بود!!
این چند ماه اخیر دو شرکت کره ای خوب دارن کار میکنن!

تو تست های Mobile-review.com عکس های G800 یه کم مایل به زرد بودن. شما هم دیدی؟!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
تو تست های Mobile-review.com عکس های G800 یه کم مایل به زرد بودن. شما هم دیدی؟!

نه دقت نکردم....یا شاید هم قابل توجه نبود!!!

بالا