• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Galaxy Grand Dous یا G Pro Lite Dual Sim ؟ مسئله این است !

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام خدمت دوستان گلم.راستش من قصد دارم تا یک گوشی دوسیم بگیرم و با اطلاعات خودم آخرش به این دو گوشی رسیدم.هر دو گوشی خیلی خوب هستند و تو رنج قیمتی یکسانی هستند .

G Pro Lite Dual Sim
مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 161 گرم
پردازنده:MT6577 Dual Core
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع IPS LCD - سایز صفحه نمایش: 5.5 اینچ - دارای رزولوشن 540 × 960 - تراکم پیکسلی: 200 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.1 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:قطب نما - باتری 3140 میلی آمپر ساعتی

Galaxy Grand Dous
مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 162 گرم
پردازنده:Dual Core CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی - سایز صفحه نمایش: 5 اینچ - دارای رزولوشن 480 × 800 - تراکم پیکسلی: 187 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.1 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - قطب نما - باتری 2100 میلی آمپر ساعتی

میخواستم بدونم تا نظر شما در مورد این دو گوشی چیه؟ یعنی کسانی که باهاشون کار کردن تجربیاتشون رو بگن(مثلا از نظر هنگ کردن و اجرای برنامه های سنگین و از این موارد).

grive

Registered User
لایک‌ها
364
گرندو داشتم گوشی خوبیه
با الجی کار نکرم
ولی الجی باتری قوی تری داره
در کل تو یک حدن

بالا