alirezakiani19
Registered User
سلام علیکم
خدمت دوستای گلم عرض کنم که یه گلکسی نکسوس دارم واسه فروش یا تعویض ، گوشی آک آک هستش و فقط یه هفته ست که خریداری شده.هیچ گونه مشکل یا عیب و ایرادی چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری ندارد.تضمیـــــــــــــنی.ذره ای خط و خش نداره حتی میکروسکوپی!!
آندروید 4.1.2 آپگرید شده . که گوشی فوق العاده روون شده و باطری راحت تا بیشتراز دوروز جوابگو شده!! یک عدد کیف. و اینکه رو صفحه محافظ انداختم از روز اول.
هندزفری آکبند هستش و همینطور کابل یو اس بی.
رنگ خاکستــــــــــــــــــری
گوشی made in china by samsung هستش و باطری هم made in korea
دوستـــــــــان عزیز هیچ گونه عجله ای واسه فروش ندارم.
از هرجای گوشی خواستید بفرمایید تا عکس بگیرم.
قیمت پایه 870 هستش.پایان مزایده فعلا مشخص نیست.
فروش فوری 950
دوستان اگه قیمت پیشنهادی مناسب نباشه منصرف میشم و نمیفروشم!(اگه این کار درست نیست بفرمایید تا شرایط رو تصحیح کنم)
ضمنا در صورت فروش اول واریز بعد ارسال ، و در صورت تعویض هم بنده گوشی رو بعد از ارسال گوشی طرف ارسال خواهم کرد!
فروختـــــــــه شــــــد.
به آقای حسین رجبی با نام کاربری yasin1369 از یزد
امروز صبح ایشون پول رو برا بنده واریز کردن و بنده هم قبل از ظهر براشون با مسئولیت خودشون براشون پست ویژه انجام دادم.
در ضمن بنده از مراسم بسته بندی در اداره پست توسط مامور پست فیلم گرفتم که حرفی توش نباشه.
با تشکــــــــــر از همــــه دوستــــــان
خدمت دوستای گلم عرض کنم که یه گلکسی نکسوس دارم واسه فروش یا تعویض ، گوشی آک آک هستش و فقط یه هفته ست که خریداری شده.هیچ گونه مشکل یا عیب و ایرادی چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری ندارد.تضمیـــــــــــــنی.ذره ای خط و خش نداره حتی میکروسکوپی!!
آندروید 4.1.2 آپگرید شده . که گوشی فوق العاده روون شده و باطری راحت تا بیشتراز دوروز جوابگو شده!! یک عدد کیف. و اینکه رو صفحه محافظ انداختم از روز اول.
هندزفری آکبند هستش و همینطور کابل یو اس بی.
رنگ خاکستــــــــــــــــــری
گوشی made in china by samsung هستش و باطری هم made in korea
دوستـــــــــان عزیز هیچ گونه عجله ای واسه فروش ندارم.
از هرجای گوشی خواستید بفرمایید تا عکس بگیرم.
قیمت پایه 870 هستش.پایان مزایده فعلا مشخص نیست.
فروش فوری 950
دوستان اگه قیمت پیشنهادی مناسب نباشه منصرف میشم و نمیفروشم!(اگه این کار درست نیست بفرمایید تا شرایط رو تصحیح کنم)
ضمنا در صورت فروش اول واریز بعد ارسال ، و در صورت تعویض هم بنده گوشی رو بعد از ارسال گوشی طرف ارسال خواهم کرد!
فروختـــــــــه شــــــد.
به آقای حسین رجبی با نام کاربری yasin1369 از یزد
امروز صبح ایشون پول رو برا بنده واریز کردن و بنده هم قبل از ظهر براشون با مسئولیت خودشون براشون پست ویژه انجام دادم.
در ضمن بنده از مراسم بسته بندی در اداره پست توسط مامور پست فیلم گرفتم که حرفی توش نباشه.
با تشکــــــــــر از همــــه دوستــــــان
Last edited: