• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Galaxy nexus 16GB Black

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
گلکسی نکسوس 16 گیگ مشکی ،

کارکرد 3 روز ، در حد آک بدون کوچکترین خط و خش ، میشه به جای آک فروخت ، فکر کنید دارید آک میخرید )

یه کیس درجه یک به ارزش 20 تومن هم روی گوشی هست ...

نکته : گوشی بعد از اینکه به 4.1.1 آپدیت شده یه مشکل کوچیک پیدا کرده ، سنسور مجاورت ( proximity ) گاهی اوقات قاطی میکنه و موقع تماس عمل نمیکنه (یعنی صفحه رو خاموش نمیکنه ) ، شاید از هر 10 بار یک مرتبه اینطوری بشه ، به نظر خود من مشکل نرم افزاری هست چون بدون استثناء وقتی سنسور قاطی میکنه با ریست کردن گوشی دوباره اوکی میشه ، اینم اصلاً چیزی نیست که مشکل ایجاد کنه ولی وظیفه داشتم بگم که خریدار مطلع باشه .

تصاویر : به زودی ( ولی گوشی عین آکه )

فروخته شد ...

هر گونه اسپم و نظر کارشناسی فقط داخل خصوصی ...

Last edited:

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
به به باریکلاااا :دی مهرداد یه بار دیگه فلش بزن رامو به یحتمل بسیار زیاد درست میشه . بعد اگه درست شد مال من :دی ( الکی )

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
به به باریکلاااا :دی مهرداد یه بار دیگه فلش بزن رامو به یحتمل بسیار زیاد درست میشه . بعد اگه درست شد مال من :دی

اصلاً حوصله فلش زدن نکسوس رو ندارم ، ترجیح میدم همینطوری بفروشم ......

اونم از داخل خود گوشی آپدیت کردم ...

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
اصلاً حوصله فلش زدن نکسوس رو ندارم ، ترجیح میدم همینطوری بفروشم ......

اونم از داخل خود گوشی آپدیت کردم ...

بابا کاری نداره که ! من که کلا با اندروید مشکل دارمو بیگانم این یکی رو خوب بلدم ! با اودین !!!:D

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
بابا کاری نداره که ! من که کلا با اندروید مشکل دارمو بیگانم این یکی رو خوب بلدم ! با اودین !!!:D

قبلش باید آنلاک بشه و پروداکت کد رو هم تغییر بدم ، من خودم تمام عمر در حال فلش زدن گوشی بودم :دی ولی این یکی رو واقعاً حوصله ندارم ....

کلاً از گوشی بازی خسته شدم ...

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
قبلش باید آنلاک بشه و پروداکت کد رو هم تغییر بدم ، من خودم تمام عمر در حال فلش زدن گوشی بودم :دی ولی این یکی رو واقعاً حوصله ندارم ....

کلاً از گوشی بازی خسته شدم ...

به خدا اگه من آنلاک اینا کرده باشم یا پروداکت کد رو تغییر داده باشم ! :دی همینطوری زرتی فلش زدم ! :دی ( املای زرتی درسته ؟! ):blink:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
به خدا اگه من آنلاک اینا کرده باشم یا پروداکت کد رو تغییر داده باشم ! :دی همینطوری زرتی فلش زدم ! :دی ( املای زرتی درسته ؟! ):blink:

حتماً پروداکت کد گوشیت از اول yakju بوده ، مال من yakju نیست ، آنلاک هم واسه این میخواد که اول باید پروداکت کد رو به yakju تغییر بدی بعدش فلش بزنی ....

تو معلومه هنوز آیفون گیر نیاوردی :دی

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
حتماً پروداکت کد گوشیت از اول yakju بوده ، مال من yakju نیست ، آنلاک هم واسه این میخواد که اول باید پروداکت کد رو به yakju تغییر بدی بعدش فلش بزنی ....

تو معلومه هنوز آیفون گیر نیاوردی :دی

چرا داداش ! :دی یه 32 گیر آوردم در حد بینول ! ولی بدیش اینه که سفیده ! این نکسوزم مال رفیقمه ! :دی

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
چرا داداش ! :دی یه 32 گیر آوردم در حد بینول ! ولی بدیش اینه که سفیده ! این نکسوزم مال رفیقمه ! :دی

اینقدر ناشکر نباش ، همین سفیدش هم که گیر آوردی هر روز باید کفاره پس بده :دی

ایشالا آنتن های جفتشون واستون بچرخه :دی

aamirr00

Registered User
لایک‌ها
0
گوشیه خیلی خوبیه
داداش خوب بفروشی

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401