mamalmal
Registered User
- نوشتهها
- 2,635
- لایکها
- 192
- جایی که نمیشه با هیچجا مقایسش کرد""کرج""
نوع :galaxy s 8GB
رنگ:سیاه:دی
گارانتی (بیمه ):
داره 91/9/20
توضیح:
این گوشی هم ماله رفیقمونه!گوشی کاملا سالم و همونجوری که بالا گفتم گارانتی داره و رامشم هنووز 2.3.3 هست !به جز اون یه خطی که تو عکس مشخص هست هیچ مشکل ظاهری دیگه ایی نداره فط یه ذره رو دکه home خش داره که تو عکس هرکاری کردم مشخص نشد!
علت فروش:
خرید اس 2 یا نکسوس
معاوضه:
اس 2 یا نکسوس
قیمت پایه:
400و گام افزایشی 5 تومان!!!(دقت کنید گفتم پایه عزیزان)) باتوجه به بالا رفتن قیمتا و تمیز بودن گوشی و گاراتیی که داره قیمت مناسبه زیره قیمت پایه ندین لطفا!خواهشا بحث کارشناسی راه نندازین دوستان
محل فروش :
کرج و واسه هم میهنی های عزیزم ارسال بعد از واریز(هزینه پست 50/50) ! خدا روشکر تو انجمن چند تایی گوشی فروختم و میتونید تحقیق کنید از خریدارای قبلی!
زیاد نت نمیام اگه جواب ندادم اس ام اس بدین 09382380186
عکس :
با تشکر از مدیریت
اولین قیمت رو drift دادن 400!
مزائده تا اخر 8 همین ماه هست دوستان!
رنگ:سیاه:دی
گارانتی (بیمه ):
داره 91/9/20
توضیح:
این گوشی هم ماله رفیقمونه!گوشی کاملا سالم و همونجوری که بالا گفتم گارانتی داره و رامشم هنووز 2.3.3 هست !به جز اون یه خطی که تو عکس مشخص هست هیچ مشکل ظاهری دیگه ایی نداره فط یه ذره رو دکه home خش داره که تو عکس هرکاری کردم مشخص نشد!
علت فروش:
خرید اس 2 یا نکسوس
معاوضه:
اس 2 یا نکسوس
قیمت پایه:
400و گام افزایشی 5 تومان!!!(دقت کنید گفتم پایه عزیزان)) باتوجه به بالا رفتن قیمتا و تمیز بودن گوشی و گاراتیی که داره قیمت مناسبه زیره قیمت پایه ندین لطفا!خواهشا بحث کارشناسی راه نندازین دوستان
محل فروش :
کرج و واسه هم میهنی های عزیزم ارسال بعد از واریز(هزینه پست 50/50) ! خدا روشکر تو انجمن چند تایی گوشی فروختم و میتونید تحقیق کنید از خریدارای قبلی!
زیاد نت نمیام اگه جواب ندادم اس ام اس بدین 09382380186
عکس :
با تشکر از مدیریت
اولین قیمت رو drift دادن 400!
مزائده تا اخر 8 همین ماه هست دوستان!
Last edited: