• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

galaxy s2 or iphone4s

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ....بین این دو گزینه موندم کدوم رو انتخاب کنم...اولویت هام هم شارژ طولانی مدت...پخش موسیقی با کیفیت...راحتی اتصال به اینترنت و چهره کتاب:D...تنوع بازی و برنامه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
Samsung UK announced via its Twitter feed that the Galaxy S II will be updated to Android 4.0 Ice Cream Sandwich. It’s hardly a surprise since the Galaxy S II lineup is based on top-notch hardware and the latest Android Gingerbread
Unfortunately, there is no information on release dates or any details on the other Galaxy S II members (besides I9100). Still, we guess all the Galaxy S II phones should be eventually upgraded to ICS
Also, the information comes from Samsung UK, but we guess it should apply for all the countries the Galaxy S II is available in

17 November, 2011

pouria_63

Registered User
لایک‌ها
24
با توجه به خواسته هات از یه گوشی صد درصد برو طرف ایفون .
به دلایل :
۱- در زمینه پخش موزیک پیشرو و سامسونگ و اندرویید به گردش نمیرسن
۲- اپل یکی از بزرگترین کتابخانه ها و روزنامه فروشی ها رو داره البته فکر نکتم به وای امازون برسه ولی از هر نظر کامله
۳- راحتی نصب برنامه یعنی فایل کامل رو دریافت میکنی و براحتی نصب میشه ولی اندروید اول فایل اجرایی بازی رو میگیری بعدش هم باید فایلای بازی رو جدا بگیری و هر با که میخوای بازی کنی به اینترنت وصل میشه خلاصه کلی دردسر داره .
از نظر صفحه نمایش با توجه به اینکه خودم ایفون ۴ دارم و شنیده ها حاکی از اینه که میفیت صفحه نمایش فور اس هم مثله ۴ هست باید بگم اینجا ایفون کم میاره البته نه از نظر رزولیشن بلکه از نظر گرمی رنگها . ولی رزولیشن ایفون بالاتره.
توی بنچ مارکها ایفون با اینکه از نظر سهت افزاری وایینتر بود ولی خیلی از گاکسی اس دو امتیازش بالاتر بود تنها دستگاهی که ۴اس ازش ضعیفتره ایپد ۲ هست .
اوی گیم هم باید بگم بازیی که برای اندرویید فقط روی سی پی یوی تگرا ۴ هسته ای میاد روی ایفون ۴ و ۳جی اس اجرا میشه
shadow gun
بازی شمشیر ابدی هم که معرف حضورتون هست.
از نظر اینترنت احتمالاً جفتشون تو یه رده قرار میگیرن ولی باید ذکر کنم توی ورژن ۵ ای او اس سرعت سافاری واقعاً بالاست .
از نظر بازارچه نرم افزار و فروش موزیک . اپل حرف اولو میزنه برای اینکه تمام نرم افزارش از فیلتر اپل میگذره و مطمین باشین که هیچ تهدیدی برای امنیت اطلاعاتتون نیستن دوم اینکه بازار نرم افزارش برای ایران بازه و براحتی میتدنید برنامه و موزیک و فیلم بخرید برعکس اندرویید که برای ایران بستست .
همین دیگه . شک نکن و فور اس بخر فقط یه نکته هست و اون اینکه ایفون ۴ اس و ایپد دو هنوز جیلبریک نشدن و شما نمیتونی نرم افزارای کرک روشون بریزی
بعدشم موفق و کامیاب باشی

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
بد نیست بدونید که آیفون تو شارژ فوق العاده ضعیف عمل کرده و فوری شارژ خالی میکنه! حتی پچ جدید دادن ولی اونم اثری نکرد. با یه جستجوی ساده متوجه این عیب بزرگ میشید.

تمام اون مواردی را که شما میخواید شامل گلکسی اس 2 هم میشه. تازه این گوشی آندروید چهار را هم پشتیبانی میکنه. که اون برای خودش خیلی تفاوتهایی کرده.

به نظر من فقط آندروید و گلکسی اس 2

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
رضا هدائي : اتفاقي بزرگ باز هم با سامسونگ (امتیاز: 239 از 351 نفر نظر دهنده)
با سلام خدمت تمام کاربران و دوستداران ديجي کالا. باز هم سامسونگ همانند گذشته با محصولي زيبا و عالي بازار موبايل را تکان داد و نشان داد که مي تواند از عنوان بهترين گوشي سال 2010 يعني گلکسي اس 1 دفاع کند و باز هم پيش تاز بازار گوشي جهان باشد. بدون شک بايد قبول کرد که گلکسي اس 2 در حال حاضر بهترين گوشي هوشمند جهان است و اين گفته از طريق چندين و چند سايت و مجله معتبر جهاني تصديق مي شود. شايد کمي ها و کاستي هايي نيز وجود داشته باشد ولي توجه کنيد که همين کمبود ها باعث پيشرفت و توليد محصول بهتر مي شود. نيازي به بيان کردن مشخصات کلي گوشي نيست چون همه دوستداران اين گوشي با مشخصات کلي آشنايي کافي دارند بنده بيشتر قصد توضيح تجربه کاري با اين گوشي هستم. پس از روشن کردن گوشي اولين چيزي که توجه را بشدت به خود جلب مي کند، صفحه بسيار با کيفيت و شفاف 4.3 اينچي + Super Amoled اين گوشي هست که به عقيده بسياري بهترين و با کيفيترين و 100 البته کم مصرفترين صفحه موجود بين گوشي ها است. (البته به عقيده خيلي ديگر رنگها بيش از اندازه سير و غير واقعي هستند که در تخصص اينجانب نميگنجد) بعد از روشن شدن گوشي، رابط کاربري TouchWiz UI 4.0 خود را نمايش ميدهد که بسيار ساده و زيبا طراحي شده که حتي اگر تجربه کار با اندرويد را هم نداشته باشيد، باز هم به راحتي مي توانيد با اين رابط کاربري ارتباط برقرار کنيد. (در مورد رابط کاربري بسياري بر اين باور هستند که رابط کاربري HTC Sense بسيار زيباتر و کار آمتر است) سرعت گوشي در حد بسيار بالايي قرار دارد و خبري از مشکل قبلي سامسونگ يعني لگ زدن (مکس چند صدم ثانيه اي در هنگام صفحه زدن) نيست و همه چيز همانند آب روان بخوبي جاريست! صداي خروجي گوشي از بلندي خوبي برخوردار هست و فکر نميکنم شما تماسي را حتي در جاي شلوغ از دست بدهيد، ويبره با توجه به اينکه گوشي بسيار باريک است، بسيار قوي و در حد خوبي قرار دارد. دوربين داراي کيفيت بسيار عالي در فضاي باز و نور مناسب است ولي در شب، عکساييکه با گلکسي اي 2 ميگيريد کمي نويزدار مي شوند که امري کاملا طبيعي بشمار مي رود. اگر شما هم طرفدار ويدئو هاي با کيفيت 1080 هستيد، گلکسي اس 2 شما را هيجان زده خواهد کرد! ميزان جزئيات بسيار بالا و اگر حرکت بسيار سريع نکنيد بدون افت فريم همراه خواهد بود، در يک کلام مي توانيد روي فيلم برداري اين گوشي حسابي حساب باز کنيد و ديگر براي ضبط صحنه هاي به ياد ماندني به فکر دوربين ديگر نباشيد! همانطور که شما هم مي دانيد اين گوشي بسيار باريک بوده (باريکترين گوشي جهان) و از پردازنده 2 هسته اي بهره مي برد، پس نبايد وقتي زياد با اين گوشي بازي مي کنيد و دستانتان احساس گرما مي کند تعجب کنيد چون به لطف اندرويد 2.3.3 دماي سي پس يو بعضا به 50 درجه هم مي رسد که البته با آپديت به ورژن 2.3.4 اندرويد ، ديگر اين مشکل را نخواهيد داشت. اگر از طرفداران گوشي ادن به موسيقي هستيد، باز هم از داشتن گلکسي اس 2 خرسند خواهيد بود. بدنه کاملا پلاستيکي گوشي شايد شما را نااميد کند ولي وقتي سبکي و راحتي کار را با اين گوشي را تجربه کنيد، ديگر به جنس آن فکر نخواهيد کرد. شايد با ميزان مصرف معمولي تا 2 روز و نيم هم باطري شما را ياري کند ولي اگر زياد بازي کنيد احتمالا آخر شب بايد گوشي را شارژ کنيد. در کل گوشي يکي از بهترين گزينه هاي موجود در بازار جهان است و شما را به خوبي براي مدت 1 تا 1.5 سال همراهي خواهد کرد. شما مي توانيد به گزينه هاي ديگر هم فکر کنيد : Htc Sensation , Motorola Atrix, LG 2X که هم رده با اين گوشي هستند و هر کدام مزيت ها و ايرادات خاص خود را دارند. با سپاس از شما، رضا هدائي (دیچی کالا)

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ميهمان : ديدگاه يک مصرف کننده منتقد(امتیاز: 21 از 53 نفر نظر دهنده)
اين گوشي به شدت شما رو شگفت زده مي کنه ... هيچ چيز کم نداره ... وقتي فيلم آواتار رو با کيفيت فول اچ دي بدون حتي يک تيک با زيرنويس فارسي باهاش ديدم واقعا حال کردم ... تاچ گوشي حرف نداره و من واقعا از خريدم راضيم اما 2 چيز گوشي هم اذيتم ميکنه که در کنار خوبي هاش به چشم نمياد
اول از همه باتري گوشي که دير شارژ ميشه ( حدود 2 ساعت ) و دوم اينکه زود هم خالي ميشه و مجبورين هر شب اونو به شارژ بزنين ... مورد ديگه سايز گوشي هست که اگه مثل من يک قاب محافظ هم براش بگيرين واقعا شاهکار ميشه و ديگه به سختي ميتونين اس ام اس بدين ...

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
البته مشکل شارژ خالی کردن رو با تولید یک باطری 2000 میلی آمپر برطرف کرده، با خیال راحت میشه باطری اورجینال سامسونگ در یک پک همراه با درب پشت (1 میلیمتر بیشتر شده) با قیمت حدودا 40 دلار خرید.

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان خواهشا بیشتر توضیح بدید..من که چیزی متوجه نشدم...ایکس پریا آرک چطوره

ikiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميهمان : ديدگاه يک مصرف کننده منتقد(امتیاز: 21 از 53 نفر نظر دهنده)
اين گوشي به شدت شما رو شگفت زده مي کنه ... هيچ چيز کم نداره ... وقتي فيلم آواتار رو با کيفيت فول اچ دي بدون حتي يک تيک با زيرنويس فارسي باهاش ديدم واقعا حال کردم ... تاچ گوشي حرف نداره و من واقعا از خريدم راضيم اما 2 چيز گوشي هم اذيتم ميکنه که در کنار خوبي هاش به چشم نمياد
اول از همه باتري گوشي که دير شارژ ميشه ( حدود 2 ساعت ) و دوم اينکه زود هم خالي ميشه و مجبورين هر شب اونو به شارژ بزنين ... مورد ديگه سايز گوشي هست که اگه مثل من يک قاب محافظ هم براش بگيرين واقعا شاهکار ميشه و ديگه به سختي ميتونين اس ام اس بدين ...

ببخشید منظورتان کدام گوشی هست آیفون یا سامسونگ

iman.amiri

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اونطور که دوستان میگن کار کردن با آندروید اصلا سخت نیست.من در طی 3 روز کل فوت و فن آندروید نظیر هک کردن و ... رو یاد گرفتم.مخصوصا گوشی های سامسونگ که خیلی کار کردن باهاشون راحته.
ولی اگه اونقدر پول داری و اختلاف قیمت گلکسی2 و 4s برات مهم نیست 4s بگیر ولی اگر برات مهمه که گلکسی 2 همون کارهای 4s رو برات انجام میده.
سراغ گوشی های سونی اریکسون و اچ تی سی هم نرو.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوست عزیز اگه یه گوگل بزنی میبینی هزاران جا برای این دو گوشی بحث شده
هر کسی سلیقه ای داره
از لحاظ سخت افزاری خوب مزایا و معایبی دارن دو مدل اما گالکسی اس 2 سرتره .
لهر حال شما باید نکاتی دیگر مثه قیمت , سایز , علاقه مندی خودت و نیازهات رو هم لحاظ کنی و بعد دست به انتخاب بزنی
بطور مثال نظر من 100% روی اس 2 هست اما شاید کس دیگری باشه که نظرش روی آیفون باشه.
شما باید ببینی چی بدرد خودت میخورد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سراغ گوشی های سونی اریکسون و اچ تی سی هم نرو.

شما از روی چه چیزی این حرف رو میزنی گرامی؟
این دو برند چندین مدل های اند دارن که در حد همین دو مدل مذکور هستن!!
اگه نظری میدید یخورده هم درموردش توضیح بدید مثلا چرا سراغ این دو مدل کسی نباید بره؟!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بسيار خلاصه از دستنويس خودم..

صفحه نمايش

S II > 4S

------------------------------

پردازنده CPU

S II > 4S

------------------------

پردازنده گرافیگ GPU

4S > S II

-----------------------

دوربین

S II > 4S

اپل قبل از عرضه 4s خيلی رو دوربين گوشی مانور می داد ولی وقتی امد بيرون مشخص شد دوربين sii بهتر از 4s است...از يکی که هم sii داشت هم 4s پرسيدم بدون تعصب گفت ....ریویو های زیادی تو این زمینه هم هست

----------------------

طیف بازی

4S > S II

---------------------

طیف نرم افزار

4S = S II

------------------------
تاچ

4S = S II

-----------------------
کلاس

4S > S II