• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Gareth Wilson: سبک ریسینگ به نسل بعد نیازمند است

arton

Registered User
لایک‌ها
36
10074308171939930727.jpg

آقای Wilson سازنده Blur که در حال حاضر مدیر طراح Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed در Sumo Digital می‌باشد در مصاحبه‌ای با OXM بیان کرد:
" زمانی که کنسول‌های جدید وارد بازار می‌شوند، سبک ریسینک همیشه در آن هنگام خوب عمل می‌کند و همچنین فیزیک و گرافیک در این ژانر بهبود می‌یابد، اما هرچقدر به پایان چرخه کنسول‌ها نزدیک می‌شویم بالا بردن جذابیت این سبک بسیار سخت است. زیرا اگر شما Dirt 1 را دارید آیا به Dirt 3 احتیاج دارید؟ اگر شما Project Gotham Racing 3 را دارید آیا به Project Gotham Racing 4 نیاز دارید؟ من زیاد مطمئن نیستم."

Wilson می‌گوید: "سبک ریسینگ بیشتر از هر سبکی در دنیای بازی‌ها واقعا به تکنولوژی متکی است." او یکی از عنوان‌های لانچ Xbox 360 یعنی Project Gotham Racing 3 را نام برد که در آن زمان توجه بسیاری از روزنامه نگاران را جلب کرده بود و بیان کرد که این اتفاق‌ها فقط در هنگام تغییر نسل رخ می‌دهد.

او ادامه داد: "پس ما با سخت افرازهای بعدی قادر خواهیم بود ویژگی‌های جدید به همراه نسلی دیگر از کیفیت را خلق کنیم. ابزاری در این نسل وجود دارد که می‌توان با آن کارهای زیادی کرد، کارهایی که در گذشته قادر به انجام آن نبودیم، و با ابزارهای بعدی ما می‌توانیم هرچیزی بسازیم تا نسبت به گذشته بسیار بهتر باشد. ژانر ریسینگ به ابزار جدید نیازمند است."

به نظر می‌رسد Wilson اعتقاد دارد که ریسینگ در این نسل بازی‌های خوبی خلق کرد که می‌توان Blur, Split/Second و Motorstorm را مثال زد، عناوین موفقی که به خاطر فروش کم ساخت ادامه آن‌ها مشکل است.

منبع

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
کجای این عناوین خوبن؟
فقط فورزا و گرن توریسمو حرفی برای گفتن دارن البته در سیمولیشن
من خودم عاشق ریسینگ هستم

arton

Registered User
لایک‌ها
36
کجای این عناوین خوبن؟
فقط فورزا و گرن توریسمو حرفی برای گفتن دارن البته در سیمولیشن
من خودم عاشق ریسینگ هستم

دقیقا ولی توی این نسل فورزا بهتر از گرن توریسمو عمل کرد
البته این بابا هم تا حدودی حرفش درسته توی هر نسل اول این ریسینگ ها هستن که از همه لحاظ سر هستن و خودی نشون میدن ولی هرچی به آخر نسل نزدیک میشیم کمتر توی دید هستن البته جز فورزا که واقعا ترکوند نمیدونم چرا گرن توریسمو اینطوری عمل کرد ولی امیدوارم توی نسل بعد خیلی بهتر ظاهر شه...:cool:

بالا