• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Gbuy

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام.

دوستان کسی از سرویس Gbuy گوگل خبری نداره؟چون مثله اینکه قرار بود به صورت آزمایشی در 23 ژوئن معرفی بشه که نشد!

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از vbigdeli :
سلام.

دوستان کسی از سرویس Gbuy گوگل خبری نداره؟چون مثله اینکه قرار بود به صورت آزمایشی در 23 ژوئن معرفی بشه که نشد!

من تو خبرها خوندم که سرویس Google Checkout رو راه انداخته

googleSMBLogo.gif

ظاهراً همونه که اسمش رو عوض کرده : http://blog.searchenginewatch.com/blog/060629-000100

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
در ضمن با ip ایران این پیغام رو میده

Oops!
We're sorry. We are unable to process order requests from Iran at this time. If you believe that you have reached this page in error, please contact us.​

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
آره من با پر*کسی اس اس ال دار رفتم یه صفحه دیگه نشون داد که این اروررو نمیداد

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این chek out چی هست به چه دردی میخوره؟
302.gif

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
تو وبلاگ گوگل برو یه ویدیوی خیلی جالب ازش گذاشته !

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
شرکت تجارت الکترونیک eBay، مانع از آن شده است تا فروشندگان عضو آن، از سرویس پرداخت آنلاین گوگل استفاده کنند.
در سرویس پرداخت آنلاین گوگل تحت عنوان Checkout، کاربران بدون احتیاج به اعلام اطلاعات مربوط به خود می‌توانند خرید اینترنتی انجام دهند که رقیب جدی برای سرویس پرداخت آنلاین Paypal محسوب می‌شود.
در همین رابطه، eBay ضمن اشاره به ساده بودن استفاده از سیستم پرداخت آنلاین این شرکت و نیز غیرمحتمل بودن کلاهبرداری در آن، از فروشندگان خود خواسته است تا پرداخت‌هایشان را تنها از طریق paypal انجام دهند.
این شرکت همچنین سرویس پرداخت آنلاین گوگل را در فهرست سرویس‌های ممنوعه‌ خود قرار داده و به مشتریان هشدار داده است درصورتی‌ که از سرویس گوگل استفاده کنند، با جرایم تعیین شده مواجه خواهند شد.
مدیران eBay با هدف از دست ندادن مشتریان خود، اعلام کرده‌اند که سرویس پرداخت آنلاین گوگل امنیت کافی را برای مشتری و فروشنده فراهم نمی

منبع itworld.ir

بالا