کمی تحقیق بررسی کنید بعد چنین حرفی بزنید دوست من ، دقیقا شما هم اشتباه همون دست از افراد جامعه رو که من میگم دارید تکرار میکنید . در جامعه ما عادت شده که تر و خشک رو با هم میسوزونند بعد از چندین وقت وقتی تازه دوزاریها افتاد میگن ااااه کاش زودتر فهمیده بودما .
اگر فکر میکنید که من دارم از همشون دفاع میکنم سخت در اشتباهید اون موقعیکه همه با تندروی دنبال این سیستمها بودند من جز مخالف ترین افراد بودم چون از بنیان و شروع این سیستمها خبر داشتم ولی گوش هیچ کس بدهکار این حرفها نبود .
توضیحات کاملی در این زمینه دارم ولی خیلی مفصل هست فقط به این نکته اشاره میکنم که کلا نتورک مارکتینگ کیک از بهترین سیستمهای تجاری هست و کاملا مفید برای جامعه . به قول آقای احمدی نژاد که در خبری خوندم گفته بودند که نباید به دنبال ریشه کن کردن این نوع روشهای جدید اقتصادی بود که در آن صورت ضرر بزرگی به اقتصاد جامعه خواهد خورد بلکه باید به دنبال راهکارها بوده و مشکلات رو برطرف کنیم و به شرکت های متخلف اجازه کار ندیم و دقیقا به این موضوع اشاره کردند که عمل مهمه نه فقط بررسی .
چون ذات این کار طوری هست که نباید از روشهای قدیمی جهت جذب مشتری استفاده کرد به خاطر همین اصلا نمیتونم اسمی از شرکت های معتبر ببرم ولی این رو میگم که این بحثهای بیهوده سالها پیش در آمریکا پیش اومده بود و خیلی از شرکتها رو به دادگاه هم کشوند و قانونهای خیلی خوبی تصویب کردند و شرکتی که در آن زمان سربلند از دادگاه اومد بیبرون هنوز هم داره کار میکنه و سودهای بسیار زیادی برای دولت و مردم آمریکا داشته . حالا ما مردم عقب مانده جهان سومی بعد از این همه سال حداقل از تجربیات اونها استفاده نمیکنیم تا بتونیم رقابت کنیم و داریم اون کارها رو از اول تجربه میکنیم . فکر میکنید این شرکتهایی که در کشور خودشون ممنوع هستند چرا میان سراغ کشور ما چون میبینند که چطور جوانانمون ندیده و نخونده و بدون فکر ( و چون تا حالا این همه پوا رو یه جا ندیدن ) با کله میرن عضو میشن .
بیایید یک کم به فکر خودمون باشیم و همیشه حمالی اجنبی رو نکنیم تا اونها کیف بکنن و به ریش ما بخندند .