• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

google ads چطورحساب میکنه؟(برای محاسبه ضرر)

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام

دوستم تو سایتش آگهی گرفت دیدیم در ماه حد اقل 4000 کلیک داشت. سوال من اینه که گوگل برای هر کلیک چقدر پول میده ؟ می خوام ببینم ماهی چقدر ضرر می کنیم ؟

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
4000 کلیک داشته ؟
حالا چرا ضرر ؟ خوب پولش را می گیرید ضرر که نداره ؟

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
درسته تازه کسب درآمد اینجا مطرح هست نه ضرر ..!

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
چون گوگل با ایرانی ها همکاری نمیکنه من وارد جزئیاتش نمیشم...ولی می تونی یه حد متوسط بگی ؟

منظورتون رو دقیقا متوجه نشدم: "چون گوگل با ایرانی ها همکاری نمیکنه من وارد جزئیاتش نمیشم"

این قوانین که می گم برای کلمات کلیدی فارسی هم برقراره:
1. کیفیت سایت شامل: رتبه الکسا، گوگل پیج رنگ، سرعت سایت، وریفای بودن کدهای سایت، عدم استفاده از کدهای تخلف و ...
2. کیفیت مطالب سایت شامل: موجود بودن کلمه کلیدی در متن سایت به تعداد مناسب، رنگ کلمات، چینش مطالب سایت، یک دست بودن و مرتبط بودن مطالب سایت با کلمه کلیدی
3. عوامل خود ادوردز شامل: نسبت کلیک به نمایش ctr، نمره کیفیت کلمه کلیدی، تعداد رقبای تبلیغاتی روی آن کلمه
و ...

برای مثال برای نمره کیفیت 7 و بدون داشتن رقیب یک کلمه کلیدی فارسی را می توان با هزینه 5 سنت فعال کرد. برای نمره کیفیت 10 و بدون رقیب کلمه کلیدی با 1 سنت فعال می شود. هر چه رقبا هزینه کلیک خود را بالاتر ببرند، به همان نسبت نیز هزینه کلیک بیشتر می شود، برای مثال برای کلمه پر رقیب "هاست" این کلمه ممکن است حتی با 1 دلار هم فعال نشود.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
منظورتون رو دقیقا متوجه نشدم: "چون گوگل با ایرانی ها همکاری نمیکنه من وارد جزئیاتش نمیشم"

این قوانین که می گم برای کلمات کلیدی فارسی هم برقراره:
1. کیفیت سایت شامل: رتبه الکسا، گوگل پیج رنگ، سرعت سایت، وریفای بودن کدهای سایت، عدم استفاده از کدهای تخلف و ...
2. کیفیت مطالب سایت شامل: موجود بودن کلمه کلیدی در متن سایت به تعداد مناسب، رنگ کلمات، چینش مطالب سایت، یک دست بودن و مرتبط بودن مطالب سایت با کلمه کلیدی
3. عوامل خود ادوردز شامل: نسبت کلیک به نمایش ctr، نمره کیفیت کلمه کلیدی، تعداد رقبای تبلیغاتی روی آن کلمه
و ...

برای مثال برای نمره کیفیت 7 و بدون داشتن رقیب یک کلمه کلیدی فارسی را می توان با هزینه 5 سنت فعال کرد. برای نمره کیفیت 10 و بدون رقیب کلمه کلیدی با 1 سنت فعال می شود. هر چه رقبا هزینه کلیک خود را بالاتر ببرند، به همان نسبت نیز هزینه کلیک بیشتر می شود، برای مثال برای کلمه پر رقیب "هاست" این کلمه ممکن است حتی با 1 دلار هم فعال نشود.

فکر کنم اشتباهی شده... من در باره تبلیغ توی گوگل adwords صحبت نمی کنم... من در باره گرفتن تبلیغات متنی از گوگل توی سایت هامون صحبت می کنم google adsense. لینکی هم که از پرشین تولز گذاشتی مربوط به adwords هست.

بالا