• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Google Earth

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من اينو سرجاش مطرح کردم اما ظاهرا اونجا کسی سر نمیزنه
ببخشید تکرار می کنم

سلام
آقایون سوال داشتم
شما با google earth كار كردید دیگه ؟
دو تا سوال داشتم از خدمتتون
1- فرضا شما یه جایی وسط بر و بیابون رو پیدا کردید و می خواید عکس هواییش رو ذخیره کنید که بطور آف لاین هم بتونید از طریق خود گوگل ارث به این عکس دسترسی داشته باشید . چه جوری این نقطه رو توی گوگل ارث save می کنید ؟
منظورم بصورت عکس نیستا . سیو کردن بصورت عکس رو بلدم . می خوام فرضا تمام تهران رو جوری سیو کنم که بعدا بصورت آفلاین بتونم با خود گوگل ارث ببینمش
یه جایی رو که پیدا کردید چجوری سیو می کنید ؟

2- می دونید که این نرم افزار توانایی پرواز از نقطه آ به نقطه ب رو داره . یعنی فرضا می تونید میدون نقش جهان اصفهان رو داشته باشید و بعد میدون ونک رو تعیین کنید . بعد play كنيد ... اونوقت خیلی خوشگل اول از میدون نقش جهان فاصله میگیره بعد با یه زوم شیک میره روی ونک ... تمام این مراحل داخل خود گوگل ارث صورت میگیره
سوال اینه که آیا راهی هست که این جایجایی بین دو نقطه رو با فرمت dat يا mpeg ذخیره کرد که بعدا بشه با مدیا پلیر ویندوز تماشا کرد . بدون نیاز به گوگل ارث ؟

یک دنیا تشکر از راهنماییتون

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1 . نه
2. نميشه اينكارو كرد
throw.gif

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
1- خودش اتو ماتیک هر جا رو که بری سیو می کنه تو مراجعات بعدی وقتی آفلاین هم باشی اون جا رو سر بزنی به همون وضوح قبلی واست میاره

2- نمی دونم !

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
تنها راهی که میشه اینکارو کرد . اینه که خروجی مانیتورو مثل یه فیلم ذخیره کنی . یعنی خروجی tv رو بنداز رو ویدیو و ضبط کن.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
تنها راهی که میشه اینکارو کرد . اینه که خروجی مانیتورو مثل یه فیلم ذخیره کنی . یعنی خروجی tv رو بنداز رو ویدیو و ضبط کن.

راه حل بامزه ای گفتی ... شاید آخرین راهم این باشه ... بعدش باید نوار VHS رو بدو برام VCD كنن
يه سوال داخل پرانتز ( کارت کپچر برای مصرف خونگی چنده و چه مارکی ؟ )
اما یه چیزی الان به ذهنم رسید نمی دونم شدنیه یا نه

این نرم افزار هایی که از صفحه دسکتاپ کپچر می گیرن که از روشون برنامه های آموزشی رو هم میسازن ... بدرد اینکار می خوره ؟
اگر می خوره ... چه برنامه ای بهتره ؟ و یه توضیح مقدماتی در مورد نحوه استفاده ازش هم بدید خیلی ممنون میشم
تا بحال با این نرم افزار ها کا رنکردم

خیلی خیلی ممنون از شما و از همه دوستان بالا

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
آره . همون نرم افزار بهترین انتخابه . یه نرم افزار که حرکات مانیتور را مثل فیلم ذخیره کنه . :D :D :D :D

البته منم تا حالا این کارو نکردم .

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من اينو سرجاش مطرح کردم اما ظاهرا اونجا کسی سر نمیزنه
ببخشید تکرار می کنم

سلام
آقایون سوال داشتم
شما با google earth كار كردید دیگه ؟
دو تا سوال داشتم از خدمتتون
1- فرضا شما یه جایی وسط بر و بیابون رو پیدا کردید و می خواید عکس هواییش رو ذخیره کنید که بطور آف لاین هم بتونید از طریق خود گوگل ارث به این عکس دسترسی داشته باشید . چه جوری این نقطه رو توی گوگل ارث save می کنید ؟
منظورم بصورت عکس نیستا . سیو کردن بصورت عکس رو بلدم . می خوام فرضا تمام تهران رو جوری سیو کنم که بعدا بصورت آفلاین بتونم با خود گوگل ارث ببینمش
یه جایی رو که پیدا کردید چجوری سیو می کنید ؟

2- می دونید که این نرم افزار توانایی پرواز از نقطه آ به نقطه ب رو داره . یعنی فرضا می تونید میدون نقش جهان اصفهان رو داشته باشید و بعد میدون ونک رو تعیین کنید . بعد play كنيد ... اونوقت خیلی خوشگل اول از میدون نقش جهان فاصله میگیره بعد با یه زوم شیک میره روی ونک ... تمام این مراحل داخل خود گوگل ارث صورت میگیره
سوال اینه که آیا راهی هست که این جایجایی بین دو نقطه رو با فرمت dat يا mpeg ذخیره کرد که بعدا بشه با مدیا پلیر ویندوز تماشا کرد . بدون نیاز به گوگل ارث ؟

یک دنیا تشکر از راهنماییتون

سلام

1:دوست عزیز شما با دیدن آنلاین هر یک از بخش های کره زمین در گوگل ارث به صورت آنلاین همان بخش رو موقعی که آفلاین هم هستی هم در گوگل ارث می تونی ببینی .

ولی فکر کنم منظور شما چیزی که من در پایین می نویسم باشه:

خوب نقطه ی مورد نظرت اگه جایی که نمی خوای بعدا کلی دنبالش بگردی و پیداش کنی . می تونی در همون منطقه ی مورد نظرت از نوار بالا برنامه از گزینه add گزینه ی placemark رو انتخاب کنی در این هنگام یه دایره زرد رنگ که وستش یه سنجاقه رو محل مورد نظرت یا در نزدیکی های اون ایجاد می شه که شما می تونی اون رو با استفاده از نشانگره موس به جای دلخواه خودت انتقال بدی و بعد می تونی در قسمت name نام مورد نظر خودت رو بنویس به فارسی یا انگلیسی و در قسمت سمت راست گزینه name که شکلی نمایان هست ( امکان داره به صورت یک دایره زرد رنگ که در وسط اون یه سنجاق هستش باشه) روش کلیک کن که تعدادی شکلک می یاد که می تونی اونها رو برای نمایش مکان مورد نظرت انتخاب کنی.و در قسمت Description می تونی یه سری اطلاعات درباره ی مکان مورد نظرت بنویسی که با کلیک روی مکان مورد نظرت اون اطلاعات نمایان می شه.در قسمت create in هم می تونی مکان سیو شدن اون فایلت رو مشخص کنی .که اگه هم مشخص نکردی روی گزینه پیش فرض یعنی همون my places هستش.در گزینه advanced یه سری تنظیمات پیشرفته هستش که با تیک زدن این گزینه می تونی رو اونها هم کار کنی . و در آخر هم گذینه ok رو کلیک کن.

2: فکر نکنم همچین چیزی رو ی ورژن های رایگان گوگل ارث باشه شاید در ورژن جدیدش باشه چون من امتحان نکردم.
ولی باز هم این رو به طور حتمی نمی گم ولی امکان که رو ورژن حرفه ایش باشه .

اگه نبود هم شما می تونی با استفاده از یکی از این نرم افزارهایی که تصویر پخش شده روی دسکتاپ رو ذخیره و به فایل تصویری تبدیل می کنند استفاده کنی .

خودم تا حالا از این برنامه فکر نکنم استفاده کرده باشم تحقیق می کنم و یه برنامه ای اگه در این زمینه پیدا کردم براتون میزارم.

متشکرم

فعلا خدانگهدار

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد

جدیدا تصاویر برج میلاد و جاهی دیگر تهران به صورت قدیمی در گوگل ارث وجود دارد اگه برای کسی هم چنین مسئله ای پیش اومده بگه ...^^^^^^^^^^^

امیدوارم نماز و روزه هاتون قبول درگاه پرودگار بشه بعد برای خانواده ام و بعد هم برای من

متشکرم

فعلا خدانگهدار

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ipod جان سلام
در مورد سوال اول دقیقا منظورم همون توضیح شما بود و خیلی ممنون از توضیحی که دادید ... مشکل رو حل کردید
در مورد سوال دوم همه چاره فقط همون نرم افزاراس که با کمک دوستان در یک تاپیک دیگه دارم به یجاهایی میرسم

از شما و از بقیه دوستان بدجوری سپاسگزارم

در مورد اینکه فرمودید

جدیدا تصاویر برج میلاد و جاهی دیگر تهران به صورت قدیمی در گوگل ارث وجود دارد اگه برای کسی هم چنین مسئله ای پیش اومده بگه

خب . من و شما توی پی ام قبلا در این باره صحبت کردیم ولی شاید دوستان متوجه منظورتون نشده باشن . من عکسی رو که شما چند وقت قبل آپلود کردی رو با عکسی که الان دیده میشه میذارم تا بقیه دوستان هم تفاوت ها رو ببینن ... شاید با کمک هم به یه جاهایی رسیدیم

بطور مثال برج میلاد قبلا بصورت زیر دیده میشد

2003032840901327074_rs.jpg

اما الان اینجوری دیده میشه

42k6w5d.jpg

واضحه که عکسها برگشته به گذشته !! جریان چیه ؟ :blink:

بازهم تشکر

hamineh

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
7
در مورد فيلم گرفتن از حركات پروازي گوگل ارث بايد بگم اصلا يكي از فرقاي ورژن pro گوگل با نسخه مجاني همينه.
شما ميتونين نسخه pro كرك شده رو از اينترنت دانلود كنين و كارتونو راه بندازين. اينجا ميتونين يه نمونه فيلمشو هم ببينين:

http://earth.google.com/earth_pro.html

اما در مورد قديمي شدن عكسا نكته جالبي رو اشاره كردين. شايد اگه توي كاميونيتي خود گوگل مطرح كنين به نتيجه برسين:

http://bbs.keyhole.com/ubb/ubbthreads.php/Cat/0

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
بابا چرا هر کی از کرکش مینویسه هیچ کمکی نمیکنه
هر جا گشتم کرک ها کار نمیکردن

بالا