• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Google Hosted یا سرویس ایمیل برای یک دومین

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
نظرتون چیه؟ :cool:
http://mail.google.com/hosted/persiantools.com

این سرویس جدید گوگل است که البته هنوز اعلام عمومی نشده و در مرحله beta به سر می بره. سرویس ایمیل برای دومین شماست. که لازم است توی تنظیمات دومین و تغییرات روی MX تنظیمات لازم برای سرور گوگل را بزنید.

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
چه دلیلی برای استفادش وجود داره؟
من خیلی راحت ترم که ایمیل هام رو سرور خودم بمونه
به هر حال امنیتش بیشتره

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
حسن بزرگ سرویس gmail یه interface مناسب و جستجوی قوی است. والا از نظر امنیتی همونجور که گفتین مناسب نیست و از طرفی این سرویس الان رایگان است ولی در آینده پولی خواهد شد.

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
در مورد اینتر فیس اون چیزی نمی تونم بگم چون منو به غلامی قبول نکردن(این عضو شدنش چقدر دنگ و فنگ داره)
اما هر چی که باشه به شاهکار عمو بیلی نمی رسه(out look 2003) وقتی من با اوت لوک ایمیلامو رو سیستمم دارم دیگه اینتر فیسش هرچی باشه واسم فرقی نفکوله
در مورد امنیت که یه نظر رو داریم
پولی هم که قراره بشه دیگه بدتر

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی جالبه! احسان جان در مورد هزینه های احتمالیش در آینده خبری دارید؟

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
حالا كه اعلام عمومي نشده پس شما چطوري استفاده كردين
نكنه اينم دعوتنامه داره يا شايد هم شما با گوگل يه زد وبندي كردين

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از amironline :
حالا كه اعلام عمومي نشده پس شما چطوري استفاده كردين
نكنه اينم دعوتنامه داره يا شايد هم شما با گوگل يه زد وبندي كردين
یک فرمی داره باید پرکنید و درخواست بدید. بعد از بررسی، خود گوگل برای بتا دعوتتون میکنه. اینجا: https://www.google.com/hosted

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
جالبه ولي بعيده پولي بشه ها ...
يك حسنش اينه كه مي تونيد يك بك آپ بزرگ و نامحدود از تمام ايميل هاتون روي جي ميل داشته باشيد. يعني كپي تمام ايميل هاي رسيده رو بفرستين براي همون ايميل خود سايتتون و يك نسخه اش هم روي گوگل بمونه!

بعيد مي‌دونم پولي بشه ها ...

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
خب با همین جیمیل خودمون هم میشه تمام ایمیلها رو فروارد کرد رو جیمیل
و یه بک آپشون اونجا بمونه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یعنی ایمیلها رو Redirect میکنه به جی میل یا برعکس ، ایمیلهای جی میل رو Forward میکنه به ای میل تجاری؟!

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آره طرف نمی خواد ایمیل هاش توسط گوگل ایندکس بشه.

الان تمام شرکت های ثبت کننده دومین خودشون سرویس فوروارد ایمیل دارن خیلی به اینجور سرویس ها نیازی نیست.

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
سلام
امروز فرم ثبت نام این سرویس برای من هم اومد!
عضو شدم اما یه سری تغییرات باید تو MX records دومین بدی ! احسان جان ممنون میشم توضیح بدی!

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
برای تنظیم MX records به دو روش می شه عمل کرد:

1- در Cpanel هاست، MX records رو تنظیم کنی. در این حالت MX records گوگل جایگزین MX records هاست میشه. یعنی دیگه ایمیل ها به فضای هاست خودت ارسال نمیشه و به هاست گوگل ارسال میشه.
در این حالت اگر سرور هاست ایراد پیدا کنه، در Google Hosted ایمیلی دریافت نمی کنی.

2- MX records رو در DNS دامین خودت تنظیم کنی. در این حالت هر ایمیلی که برای شما ارسال بشه، هم توسط هاست گوگل دریافت می کنی و هم توسط هاست خودت.
در این حالت حتی اگر سرور هاستت Down باشه هم شما ایمیل ها رو دریافت می کنی. فکر میکنم از نظر سرعت هم روش دوم بهتر باشه. گوگل به تفکیک ثبت کننده دومین، توضیح داده که چطوری DNS رو تنظیم کنی.

اگر از پزشین تولز دومین گرفتی، یه تیکت بزن آقا محمدرضا زحمت تنظیم DNS رو می کشن.

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
به نقل از Persia :
برای تنظیم MX records به دو روش می شه عمل کرد:

1- در Cpanel هاست، MX records رو تنظیم کنی. در این حالت MX records گوگل جایگزین MX records هاست میشه. یعنی دیگه ایمیل ها به فضای هاست خودت ارسال نمیشه و به هاست گوگل ارسال میشه.
در این حالت اگر سرور هاست ایراد پیدا کنه، در Google Hosted ایمیلی دریافت نمی کنی.

2- MX records رو در DNS دامین خودت تنظیم کنی. در این حالت هر ایمیلی که برای شما ارسال بشه، هم توسط هاست گوگل دریافت می کنی و هم توسط هاست خودت.
در این حالت حتی اگر سرور هاستت Down باشه هم شما ایمیل ها رو دریافت می کنی. فکر میکنم از نظر سرعت هم روش دوم بهتر باشه. گوگل به تفکیک ثبت کننده دومین، توضیح داده که چطوری DNS رو تنظیم کنی.

اگر از پزشین تولز دومین گرفتی، یه تیکت بزن آقا محمدرضا زحمت تنظیم DNS رو می کشن.
ممنون دوست عزیز!:)
قبلش خودم انجام دادم!
روش اول رو هم انجام دادم!
هاستم هم از پرشین تولز نیست!;)

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
این چرا اینطوریه؟
اولین نفری که ثبت نام کرد من بودم
ولی واسه همه فرستاده الا من

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
نظرتون چیه؟ :cool:
http://mail.google.com/hosted/persiantools.com

این سرویس جدید گوگل است که البته هنوز اعلام عمومی نشده و در مرحله beta به سر می بره. سرویس ایمیل برای دومین شماست. که لازم است توی تنظیمات دومین و تغییرات روی MX تنظیمات لازم برای سرور گوگل را بزنید.
با سلام
ظاهرا دومينهاي با پسوند ir را نميتوان در اين سرويس بكار برد ولي ديگر پسوندها بدون هيچ مشكلي فعال ميشود من در مورد سه دومين با پسوندهاي دات نت ، اورگ و آي آر امتحان كردم دو دومين دات نت ، اورگ جواب داد ولي در مورد سومي يعني همان (ir) نوشته زير ظاهر شد:

Thanks for your interest in beta testing Google Apps for Your Domain.
[SIZE=-1]During the beta tester selection process, we carefully review everyone's information to ensure a good fit for us, and for you.[/SIZE]
[SIZE=-1]There's been a lot of interest in this service, so we can't guarantee that we'll be able to respond to every inquiry. But stay tuned... we'll definitely let you know if you've been selected to be one of our beta testers.

Thanks,

The Google Team[/SIZE]​

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
ولی این پاسخ چیزی در مورد پذیرفته نشدن ir نگفته! این پاسخ رو همیشه میده و میگه که ما به موقع دعوتتون میکنیم! برای همه دامینها همینطوره چون هنوز بتاست.

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
ولي در مورد دومينهاي نت ، يا اورگ اينچنين نوشته اي نميايد شايد هم دومينهاي با پسوند ir در نوبت پذيرش قرار دارند.

بالا