• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Gordian Knot

Masih1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از دوستان با نرم افزار gordian knot که یه نرم افزار حرفه ای برای ripp dvd هست آشنایی داره؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
http://www.lostlord.com/Post0313.pos
Just_Cuz_19.gif

Masih1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون از راهنماییتون. من خودم از این راهنما استفاده کردم و کاملا مفید بوده ولی مسئله ای که هست واسه من موقع encode کردن نهایی پیش میاد و در صفحه ای که میخواد عمل encode فیلم رو انجام بده بعد از اینکه به زمان 24 میرسه برمیگرده از اول شروع میکنه و سر همون زمان 49 هم میمونه و تکون نمیخوره. مشکل از کجاست به نظر شما؟
اگر هم برنامه دیگه ای رو میشناسید که بتونه عمل تبدیل DVD به DIVX رو انجام بده لطفا معرفی کنید. من فقط به این دلیل از این نرم افزار استفاده میکنم چون این امکان رو داره که خودش اتوماتیک کیفیت فایل رو طوری تغییر بده که حجم نهایی فایل یک حجم ثابت باشه. مثلا بهش بگیم میخوایم فیلم 700 مگابایتی باشه و اون هم خودش اتوماتیک همه چیز رو تعیین میکنه. اگر نرم افزاری رو بشناسید که این قابلیت رو داشته باشه ممنون میشم اگر معرفی کنید.

فایل های ضمیمه

• id1561146307.jpg
    id1561146307.jpg
    78.2 KB · نمایش ها: 8

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان شما برای divx انکود کردن، به DivX Pro احتیاج دارید، که ظاهراً روی کامپیوترتون نصب نیست. ازیـــنجا می تونید دانلودش کنید.

Gordian Knot برنامه ی قدرتمندیه ، ولی UI ش خیلی یوزر فرندلی نیست.. StaxRip رو یه امتحانی بکنید، برنامه ی جالبیه، یعنی کاملاً interactive ــه؛ من این چند روزه باهاش کلی از ویدئوهام رو تبدیل کردم به h264
2usv2c8.gif

Masih1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان شما برای divx انکود کردن، به DivX Pro احتیاج دارید، که ظاهراً روی کامپیوترتون نصب نیست. ازیـــنجا می تونید دانلودش کنید.

Gordian Knot برنامه ی قدرتمندیه ، ولی UI ش خیلی یوزر فرندلی نیست.. StaxRip رو یه امتحانی بکنید، برنامه ی جالبیه، یعنی کاملاً interactive ــه؛ من این چند روزه باهاش کلی از ویدئوهام رو تبدیل کردم به h264
2usv2c8.gif

نرم افزار فوق العاده جالبی بود! خیلی ممنون. فقط یه سوال اینکه چطوری میشه subtitle خاصی رو هم به همراهش encode کرد؟

ببخشید یه توضیح کوچیک هم راجع به این h264 میشه بدید؟ :p

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منظورتون اینه که subtitle روی خود فیلم بیاد؟ اگه آره، برای استخراج زیر نویس ها، از همون GK استفاده کنید، بعد توی StaxRip در منوی Tools ، گزینه ی Add Forced Subtitle رو بزنید و فایل زیرنویس رو انتخاب کنید.

ولی معمولاً همه همراه فیلم و کلیپ های mpeg4 ، از یه فایل subtitle جداگونه استفاده می کنند!
//

در مورد h264 هم اینجا رو ببینید؛
به طور خلاصه، یه جور codec ــه، که فشرده سازیش 50-80 درصد بیشتر از DivX/XviD ــه!
خوبی هاش خوب مشخصه، مناسب فیلم/کلیپ های دارای رزولوشن بالا هستش، فیلم های HD اکثراً ازین فرمت استفاده می کنن. استفاده از این codec حجم نهایی رو فوق العاده کم می کنه.. برای آرشیو کردن هم بهترین انتخابه.

نقطه ضعف های اصلیش یکی طولانی تر بودن زمان encode کردن تصاویره، یکی هم اینکه ظاهراً هیچ DVD Player ی در حال حاظر نمی تونه این هارو پخش کنه، یعنی فقط می تونید توی کامپیوتر تماشاشون کنید! (البته فک می کنم Apple TV قابلیت پخش این هارو داره.. )

برای آشنایی با انواع فرمت های تصویری و اصطلاحات رایج، پیشنهاد می کنم حتماً حتماً ایـــن ترد رو ببینید و کامل بخونید
127fs3017718.gif

Masih1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار ممنون از اینکه وقت گذاشتی و کمک کردی. توضیحاتت کامل و بی نقص بود!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
282.gif

//

اگه سوالی پیش اومد من در خدمتتون هستم
4lqqtqv.gif

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها